Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi ankara klima önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wasp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

wasp

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40000
Marka Model Bilgisi
bilgim yok
kedi ve köpek olan, güney batı cephe 12 metre kare yatak odasına bir klima almak istiyorum. hava temizlemesi, yazın iyi soğutma, yatak odasında olacağından uyku modunun sessiz olması ve kışın makul derecede ısıtma olan bir cihaz bakıyorum.

temizlik robotunun çıkarttığı krokiyi aşağıya bırakıyorum:
9b7fc56d-62c2-473d-9411-6642c82bcfc8.jpeg
oda 5: yatak odası. yatağın tam karşısı pencere, oda 3'e açılan taraf ise balkon kapısı.
oda 10: salon. (35 metre kare civarı)

klimalar hakkında bilgili değilim. genel olarak bilgilendirebilirseniz ve bu bütçeyle tek bir klima almak mı yoksa evin farklı noktalarına birden çok klima almak mı daha mantıklı olur paylaşırsanız çok mutlu olurum. zamanınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hoşgeldiniz.
Klimalar hava temizlemez ilk olarak bunu belirteyim ki sonra farklı beklentiler olmasın.
Sizlere hava temizleme özellikli vs diye satılan klimalar da asında belli oranda klima satışlarını pozitif etkilemekiçin yapılan güzellemelerden ibarettir. Haaa negatif İon jeneratörü, UV bilmemneler vs belli oranda etkili gibi görünse de yine de TAZE HAVA ve TEMİZ HAVA kısmı tartışmaya her zamanaçıktır.

Bir de Daikin ururu sarara klimalarda dışarıdan filtrelenmiş özel taze hava verme özelliği vardır ama araba parasına satılır o klimalar.
TCL C-Fresh ve Midea GAIA modelleri de belli koşullarda ve belli zamnalamalar ile içeriye dışarıdan taze hava verme özeliği vardır fakat bana göre gereksiz pahalı ürünlerdir.

Yani klimanızı öncelikle asli görevini yapması üzerinde araştırın ve hava temizleme özelliği için fazladan 3K para ödeyeceğinize gidin 5K verin gerçekten işi hava temizlemek olan ürünlerden alın klima kendi işini yapsın, hava temizleme cihazı da kendi işini yapsın.

Bölgeniz ve koşullarınız zorlu değil o nedenle Daikin güvenvesinde 9000btu iki adet klima rahatlıkla beklentilerinizi karşılayacaktır fakat evin geri kalan kısmını da etki altına almak istiyorsanız Midea Xtreme model 9 luk ve 12 lik iki ayrı ürün de tercih edebilirsiniz.

İklimsa güvencesinde Sigma ve Gree Fairy de inceleyebileceğiniz ürünler arasındadır.

İyi klima fakat rezil ötesi hizmet almak isterseiz LG de güzel klimadır.

@Adem Helvacı bey hızlı dönüşünüz ve detaylı yazınız için çok teşekkür ediyorum. yazdıklarınız doğrultusunda daikin sensira 9000btu almaya karar verdim. iyi günler diliyorum.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri