Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi ARAÇ İÇİ TELEFON TUTUCU TAVSİYE

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İRFAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

İRFAN

Müdavim
Kadim Üye
Bütçe
1000
Marka Model Bilgisi
Şu marka olsun diye bir sınırlama yok.
Herkese merhaba.
Araç içi navigazsyon kullanmak hasıl olduğu için telefon tutucu alma işi çıktı ortaya.
Alıp kullanan, mümkünse az sallanan, farklı ebat cihazlara uyum sağlayan bir cihaz önerisi olan varsa çok makbule geçer.
Fazla istek olmazsa kullanım esnasında telefonun şarj edebilmek için şarj soketine engel olmayan bir şey olursa iyi olur.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ben kaba saba tutuculardan nefret ettiğim için Baseus’un çok minimal bir telefon tutacağını aldım oldukça şık ve küçük duruyor araçta, yarın görselini paylaşayım. İki adet de mıknatıs çıkıyor içinden telefonun arkasına yapıştırmak için. Ben yapıştırmadım kılıfın içine bıraktım gayet güzel tutuyor telefonu sallamıyor. Linkini bırakıyorum;

Telefonun ağırlığı da önemli. Zarif birşeyler alayım derken telefon sürekli düşmesin. Arkadaşım bu küçük mıknatıslıları kullanırken benim Xiaomi onda durmuyordu.

Ben kaba saba tutuculardan nefret ettiğim için Baseus’un çok minimal bir telefon tutacağını aldım oldukça şık ve küçük duruyor araçta, yarın görselini paylaşayım. İki adet de mıknatıs çıkıyor içinden telefonun arkasına yapıştırmak için. Ben yapıştırmadım kılıfın içine bıraktım gayet güzel tutuyor telefonu sallamıyor. Linkini bırakıyorum;
Bu tipler hem havalandırma izgarasinin önün engel hemde izgaraya yeterli seviyede tutunamiyor. Zamanında aldığım uygun yollu bir adt var sert bir çukurdan geçtiğinde telefonu düşürüyor.

Spigenin aşağıda linkini eklediğim ürününü kullandım. Mıknatıslı falan değil, kıskaçlarıyla sabitliyor telefonu. Gayet güzel iş görüyor. Cama vantuzunu yapıştırıp kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım. Tek elle mekanizmayı serbest bırakabiliyor kullanımı rahat. Bozuk yollarda da herhangi bir telefonu bırakma ya da düşme gibi bir sorunla karşılaşmadım. Tavsiye edebilirim ama pek küçük ya da zarif değil.

Spigen Kuel AP12T Tüm Cihazlara Uyumlu Araç Tutucu (Universal) Black - 000CG20917

Vantuzlu olanlardan vardı @İlteriş Yılmaz kardeşimizin.
Erken deforme olup vantuzu tutmamaya başlayınca ıskartaya çıkmıştı.
Ben de vantuz bölümünü söküp benim Palio arabaya vida ile sabitlemiştim.
Sizin böyle bir şansınız yok elbette fakat vantuz kısmı hariç telefonu tutma standı, yan kol tutucu mekanizması ve mafsal kısmı çok sağlıklı çalışıyordu. Yine İlteriş Mıknatıslı olanından deve boynuna varana kadar birkaç tane almıştı o yüzden yorum yazması için bilerek etiketledim kendisini. :ok

Bu yanlardan kıstırmalı işte vakumlu emzikli bilmemneli ne varsa çok denedim. Hepsi bozuldu kırıldı güneşten bilmemneden gevrekleşip öldü günün sonunda çöp oldu. https://www.hepsiburada.com/spigen-...000cd20115-p-HBV0000029IJM?magaza=Hepsiburada bunu almıştım baya oluyor, baya dediğimde bir 6 senesi var. Hala kullanılıyor. Metal yapışkanlı kısmı kılıfa veya telefonun arkasına yapıştırıyorsun inanılmaz kuvvetli tutuyor. Hani nasıl örnek vereyim bu telefonu tutarken şarj etmek için telefonun kablosunu telefonu tutmadan alttan takıyorsunuz telefonu tutmanıza gerek yok düşürmüyor. :D

Vantuzlu olanlardan vardı @İlteriş Yılmaz kardeşimizin.
Erken deforme olup vantuzu tutmamaya başlayınca ıskartaya çıkmıştı.
Ben de vantuz bölümünü söküp benim Palio arabaya vida ile sabitlemiştim.
Sizin böyle bir şansınız yok elbette fakat vantuz kısmı hariç telefonu tutma standı, yan kol tutucu mekanizması ve mafsal kısmı çok sağlıklı çalışıyordu. Yine İlteriş Mıknatıslı olanından deve boynuna varana kadar birkaç tane almıştı o yüzden yorum yazması için bilerek etiketledim kendisini. :ok
Cama yapışan uzatma kollu bir tane kullanmıştım, güneşten ciddi derece etkilenmesi dışında oldukça verimliydi. Ancak bir süre sonra artık kullanılamaz hale geldi.

En çok verim aldığım ise kalorifer mazgallarına mıknatısla tutturma oldu. Klasik bir kullanım ancak iyi bir sabitleyici ve güçlü bir mıknatısla rahat bir kullanım elde ediliyor.

Bu yanlardan kıstırmalı işte vakumlu emzikli bilmemneli ne varsa çok denedim. Hepsi bozuldu kırıldı güneşten bilmemneden gevrekleşip öldü günün sonunda çöp oldu. https://www.hepsiburada.com/spigen-...000cd20115-p-HBV0000029IJM?magaza=Hepsiburada bunu almıştım baya oluyor, baya dediğimde bir 6 senesi var. Hala kullanılıyor. Metal yapışkanlı kısmı kılıfa veya telefonun arkasına yapıştırıyorsun inanılmaz kuvvetli tutuyor. Hani nasıl örnek vereyim bu telefonu tutarken şarj etmek için telefonun kablosunu telefonu tutmadan alttan takıyorsunuz telefonu tutmanıza gerek yok düşürmüyor. :D
Heh, bendeki spiegen değil ama anlattığına benzer bir deneyim sunuyor. 😄

Cama yapışan uzatma kollu bir tane kullanmıştım, güneşten ciddi derece etkilenmesi dışında oldukça verimliydi. Ancak bir süre sonra artık kullanılamaz hale geldi.

En çok verim aldığım ise kalorifer mazgallarına mıknatısla tutturma oldu. Klasik bir kullanım ancak iyi bir sabitleyici ve güçlü bir mıknatısla rahat bir kullanım elde ediliyor.
Tecrübe paylaşımı ne güzel :ok

IMG_8012.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_8013.jpeg
    IMG_8013.jpeg
    55.1 KB · Görüntüleme: 8
Bu tipler hem havalandırma izgarasinin önün engel hemde izgaraya yeterli seviyede tutunamiyor. Zamanında aldığım uygun yollu bir adt var sert bir çukurdan geçtiğinde telefonu düşürüyor.
Benim kullandığım ürün oldukça sağlam tutuyor. Hem ızgaraya sağlam tutunuyor hem de mıknatısları telefonu oldukça güçlü kavrıyor.

Cevaplar için herkese teşekkür ederim. İki cihazda güzel görünüyor. Vantuz mu mazgal mı bir düşüneyim ona göre tercih ederim. Ama hala tavsiyelere açık olacak ben aldım diyene kadar. Belli mi olur duymadığımız daha iyi bir seçenek çıkar.

Bu aralar aşağıda linkini attığım çok moda ama biraz pahalı geldi bana. Tutacak dediğiniz 3-5 doları geçmemeli bence.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! C$19.68 | Intelligent Car Mount Mobile Phone Holder Magnetic Black Technology Universal Adsorption Bracket Vacuum Adsorption Stable

Vantuzlu olanlar yaz geldiğinde araç içindeki 40-50 derece sıcakla beraber zaman için de bozuluyor. Kalorifer olanlarda yazın soğuk üflemeden kışına sıcak üflemeden telefonun performansına etki ediyor. Aklımda aynaya asılanlar var ama onuda kullanan kimse görmedim.

Herkese merhaba.
Araç içi navigazsyon kullanmak hasıl olduğu için telefon tutucu alma işi çıktı ortaya.
Alıp kullanan, mümkünse az sallanan, farklı ebat cihazlara uyum sağlayan bir cihaz önerisi olan varsa çok makbule geçer.
Fazla istek olmazsa kullanım esnasında telefonun şarj edebilmek için şarj soketine engel olmayan bir şey olursa iyi olur.

Şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar;
Linki aşağıya bırakıyorum her araba degıstırdıgımde kullandım sadece 1 kere tutmadı o da kılıftan kaynaklıydı kılıf kalın ve gerçek deriydi ama onun dışında bu ürünü alın ve geçin kalitenin zirvesi zaten ucuz rakamlar bunlarda ucuz mal alamya gerek yok diye dusunuyorum cunku turkıye gıbı bır yerde her yer cukur telefon sureklı düşer sallanır v.s kullanıcı olarak cok netim alın ve konuyu kapatın.

Merhabalar;
Linki aşağıya bırakıyorum her araba degıstırdıgımde kullandım sadece 1 kere tutmadı o da kılıftan kaynaklıydı kılıf kalın ve gerçek deriydi ama onun dışında bu ürünü alın ve geçin kalitenin zirvesi zaten ucuz rakamlar bunlarda ucuz mal alamya gerek yok diye dusunuyorum cunku turkıye gıbı bır yerde her yer cukur telefon sureklı düşer sallanır v.s kullanıcı olarak cok netim alın ve konuyu kapatın.

Benim attığım ve bu benzeri tutucuların en büyük eksiği açılı kullanamacak olmanız. Işığın gelişi kafa hizanıza göre mafsalla ayarlanabilenler daha uygun olabilir. Aşağıdakini kullanıyorum hiç problem yaşamadım. Kışın sadece o ızgaranın hava üflemesini kapatıyorum.

Merhaba, araçta yapıştıtabilecek düz bir alan varsa bunun üstüne tanımam. Daha önce baseus kullanıyordum ondan çok memnundum, güzel çift taraflı bant ile sayısız arabada aynı tutacağı yıllardır kullanıyorum. Babamın aracına ttec markasını aldım şuan bunu kullanıyoruz. Telefonun arkasına ufak demir plaka yapıştırıyorsunuz sonrasında güzel bir tutuş sergiliyor. Şimdiye kadar düşme olmadı. Başlığını istediğiniz açıya alabiliyorsunuz.

ttec EasyDrive Dash Pro Araç İçi Telefon Tutucu https://amzn.eu/d/2L1dEg3

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri