Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Link açmadı...
Felafel? Flavel'i kastesiyorsanız Arçelik üretimi ve garantisi altındadır. Arzum'un ürünlerinden de iyidir.Felafel 219 tl ama iyi yorum yok almadım.
Arzum stayfit birde kiwi vardı
Arzum 250 tl ydi sorun çıkarır mi sonrası bilemedim. Ya 250 tl civarı ya da 450 tl civarı ürün bakacagim
Ne alırsanız alın arıza çıkarıp çıkarmamasına garanti veremez. Mesele yaşanabilecek herhangi bir arızada karşıda kurumsal muhattap alınabilecek birini bulmak.Felafel alayim o zaman A101 den yeterli olur sanırım.
Ariza çıkarmasında hemen tek istediğim bu.
Hmm kim neye göre yorumlamış bilmiyorum elbette amaFelafel 219 tl ama iyi yorum yok almadım.
Arzum stayfit birde kiwi vardı
Arzum 250 tl ydi sorun çıkarır mi sonrası bilemedim. Ya 250 tl civarı ya da 450 tl civarı ürün bakacagim
Arzum un baskül ünu yıllardır kullanıyorum. Ortalama 8-10 senedir,Tartilarin bir kısmı ariza yaptı.Saglam ve uygun fiyatlı tartı öneriniz var mi
Arzumun baskülu nasıl?
Teşekkürler
@bizzare ;Arzum un baskül ünu yıllardır kullanıyorum. Ortalama 8-10 senedir,
Şöyle mevcuttaki Arzum çok iyiydi bebemiz alttaki pedleri sökünce dengeyi bulamadığı icin noksan tartmaya başlamıştı. Yani bozulduydu..
Tamiri pahali ya da yapilmiyordu diye eskisini cüzi bir miktar karşıliğında servise verip yine aynı üründen almıştım. Siyah cam şeklinde bir tartı, eve geçince model de paylaşırım.
İyi forumlar?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.