Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Beko çamaşır makinesi sıkma sesi çok fazla matkap gibi sesli

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Beter

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Beko
Selamın aleyküm 1 ay öne almış olduğum beko cm 9102b çamaşır makinesini tezgahı a sıgmamasından dolayı cuma günu kurabildin ve dün ilk çamaşır yıkandı yıkaması iyi ve sessizdi ama sıkmaya gelince aşırı sesli ve titreşimli idi bende bu gün makinayı yerinden çıkarıp ayak ayarını yeniden yapıp tekrar yerleştir dimi makinayı hanım tekrar doldurdu ve açtık yıkama yine sessizdi ama iş sıkmaya gelince işler değişti ayak ayarını yaptığım için titreme gitmişti ama aşırı seslı sıkıyor çektiğim videoyu yükleyemedim degerli üstadlarım bi fikir bildirirdiniz ne yapmam lazım şimdi

Teknik Soru Beko çamaşır makinesi sıkma sesi çok fazla matkap gibi sesli

Kazan vurması degil akustik rulman normalde 70. 77 desibel ama 90 desibel gorürcesine yükselip 2 dakika sonra 70 .77 desibel donuyor
akustik rulman sesi sıkma aşamasının yaklaşık 20 sn kadarı bende de oluyor.sanırsam kazan büyüklüğüne bağlı bu durum.(siemens

WG52A2XVTR)​

0.53 den sonrası için ses yüksek. Fırçalı motor için normal ama inverter motor için tartışılır.
Selamın aleyküm Adem hocam iki dir servis geliyor cevap aynı bu motorlar böyle hiçbir inceleme yok sesi dinleyip karar veriyorlar birde dikkatimi çeken iki serviste farklı bölgelerden geldi ve 23. 24 yaşlarında gençleri nasıl bir yol izlememi önerirsiniz

0.53 den sonrası için ses yüksek. Fırçalı motor için normal ama inverter motor için tartışılır.
Selamın aleyküm Adem hocam iki dir servis geliyor cevap aynı bu motorlar böyle hiçbir inceleme yok sesi dinleyip karar veriyorlar birde dikkatimi çeken iki serviste farklı bölgelerden geldi ve 23. 24 yaşlarında gençleri nasıl bir yol izlememi önerirsiniz

Selamın aleyküm 1 ay öne almış olduğum beko cm 9102b çamaşır makinesini tezgahı a sıgmamasından dolayı cuma günu kurabildin ve dün ilk çamaşır yıkandı yıkaması iyi ve sessizdi ama sıkmaya gelince aşırı sesli ve titreşimli idi bende bu gün makinayı yerinden çıkarıp ayak ayarını yeniden yapıp tekrar yerleştir dimi makinayı hanım tekrar doldurdu ve açtık yıkama yine sessizdi ama iş sıkmaya gelince işler değişti ayak ayarını yaptığım için titreme gitmişti ama aşırı seslı sıkıyor çektiğim videoyu yükleyemedim degerli üstadlarım bi fikir bildirirdiniz ne yapmam lazım şimdi
Selamın aleyküm hocam. Çagirdığım 2. Servisden sonra müşteri hizmetlerini arayıp durumu aynen anlattım servisin ilgilenmediğini sesi dinleyip hiçbir işlem yapmadan normal dediğini ve mağduriyetimin giderilmediğini bu durumu sosyal platformlar dahil her mecrada takip edeceğimi gerekirse çektiğim görüntüyü sosyal mecrada paylaşacağım falan söyledim kapattım. 1 saat sonra beni arçelik çözüm merkezinden aradılar bilgi istediler bende olanları anlattım ve gelen servis elemanlarının hangi kriter e göre sesin normal ol duğunu dinleyerek nasıl karar verdiklerini sordum onlarda tekrar servis yönlendirdi. Bu sefer tecrübeli 45 li yaslarda ilgili bir arkadaş geldi bu gun makinayı çaliştirdi sesi duyunca direk motordan dedi sonra arkasını açıp kayişi söküp tekrar motoru çalıştırıp tet etti değişim isteğimi ve motorun sesli olduğunu yazdı ve gitti 2 saat sora arçelik ten beni aradılar makinamın değişimini onaylandığı ve fabrikadan yeni makinayı geleceğini söylediler demekki her diplomayla olmuyor tecrube her zaman tecrubedir

Sizdeki motor sesi sanırım. Bizim komşular 2 ay kadar önce Arçelik çamaşır makinesi aldı. aman evlerden ırak. Makine sıkmaya geçince çıkardığı gümbürtü sesini yukarı kattan, her odadan duyabiliyoruz. 2 defa gece çalıştırdılar uykumdan uyandım. Ya kendileri rahatsız oldu ya da birileri uyardı bir daha gece çalıştırmadılar. Arçelik bu sorunu hala çözemedi sanırım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri