Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beyaz Eşya (Bosch-Siemens)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

sarikayas

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
Fiyat performans uzun vadeli bir bütçe planı (70Bin şuan için)
Marka Model Bilgisi
Bosch-Siemens
Merhaba herkese,
Evlenme yolunda olduğum için beyaz eşya satın alacağım. Bosch veya siemens almak istiyoruz. Sitelerinden yaptığım araştırmalar ve ihtiyaçlarım doğrultusunda aşağıdaki birbirlerinin muadilleri olan modelleri almayı karar kıldım. Bir süre çocuk düşünmüyoruz. Formuda da herkesin belirttiği üzere cihazların ömürleri eskisi gibi olmuyor. Bu sebeple büyük cihazlara ihtiyac olduğunu düşünmüyorum. Enerji verimlilikleri cihaz bazında düşündüm. Buzdolabı alttan dondoruculu ve inox. Bulaşık makinesi aynı şekilde inox olsun istiyoruz.Sitelerinde olan ek indirimden dolayı siemens set şuan daha uyguna geliyor. Zaten cihazlar aynı. Bu modellere ek olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. Şu modelle aralarında bir fark yokken şu fiyatı vermeye gerek yok, şu fiyatı verip şu özellikli şunu alman daha iyi olur, şu ürün almanya üretimli , şu ürünün kompresörü şu marka bu sebeple kullanım ömrü daha uzun olabilir vb.

Bosch

SMS4EKI60T Bulaşık Makinesi​

WGA142Z0TR Çamaşır Makinesi​

KGN55VIF1N Buzdolabı​

Siemens​

SN23EI60KT Bulaşık Makinesi​

WG42A1Z0TR Çamaşır Makinesi​

KG55NVIF1N Buzdolabı​

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
adem bulaşık makinasında arçelik öneriyordu tam modeli hatırlamıyorum.buzdolabında ise sharp ve samsung öneriyordu. çamaşır makınasında arçeliğin bir modeli veya ithal samsung öneriiyordu.
Merhaba herkese,
Evlenme yolunda olduğum için beyaz eşya satın alacağım. Bosch veya siemens almak istiyoruz. Sitelerinden yaptığım araştırmalar ve ihtiyaçlarım doğrultusunda aşağıdaki birbirlerinin muadilleri olan modelleri almayı karar kıldım. Bir süre çocuk düşünmüyoruz. Formuda da herkesin belirttiği üzere cihazların ömürleri eskisi gibi olmuyor. Bu sebeple büyük cihazlara ihtiyac olduğunu düşünmüyorum. Enerji verimlilikleri cihaz bazında düşündüm. Buzdolabı alttan dondoruculu ve inox. Bulaşık makinesi aynı şekilde inox olsun istiyoruz. Bu modellere ek olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. Sitelerinde olan ek indirimden dolayı siemens set şuan daha uyguna geliyor. Zaten cihazlar aynı. Şu modelle aralarında bir fark yokken şu fiyatı vermeye gerek yok, şu fiyatı verip şu özellikli şunu alman daha iyi olur, şu ürün almanya üretimli , şu ürünün kompresörü şu marka bu sebeple kullanım ömrü daha uzun olabilir vb.)

Bosch

KGN55VIF1N Buzdolabı​

Siemens​

KG55NVIF1N Buzdolabı​

Merhaba herkese,
Evlenme yolunda olduğum için beyaz eşya satın alacağım. Bosch veya siemens almak istiyoruz. Sitelerinden yaptığım araştırmalar ve ihtiyaçlarım doğrultusunda aşağıdaki birbirlerinin muadilleri olan modelleri almayı karar kıldım. Bir süre çocuk düşünmüyoruz. Formuda da herkesin belirttiği üzere cihazların ömürleri eskisi gibi olmuyor. Bu sebeple büyük cihazlara ihtiyac olduğunu düşünmüyorum. Enerji verimlilikleri cihaz bazında düşündüm. Buzdolabı alttan dondoruculu ve inox. Bulaşık makinesi aynı şekilde inox olsun istiyoruz. Bu modellere ek olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. Sitelerinde olan ek indirimden dolayı siemens set şuan daha uyguna geliyor. Zaten cihazlar aynı. Şu modelle aralarında bir fark yokken şu fiyatı vermeye gerek yok, şu fiyatı verip şu özellikli şunu alman daha iyi olur, şu ürün almanya üretimli , şu ürünün kompresörü şu marka bu sebeple kullanım ömrü daha uzun olabilir vb.)

Bosch

KGN55VIF1N Buzdolabı​

Siemens​

KG55NVIF1N Buzdolabı​

bu arada inoxlar çeliğin üzerine kaplama oluyor ve daha çabuk paslanıyor gerçek inox almalısınız onuda zorbulursunuz

kız arkadaşım bosch veya siemens olmasını istiyor. Akrabalarım da beyaz eşya konusunda maddi destek olacaklar bu yüzden çok üzerinde durmuyorum. İnox konusunda teşekkür ederim. Aklımda olur, bakarım bu sorunu yaşayanların yorumlarına.

teknik olarak yorum yapamayacağım ama a renk konusunda fikrim bayanlar inox daha havalı duruyor diye tercih ediyorlar ancak el izi kir çizk vs daha çok gösterdiği için kısa sürede pişman olunuyor. ben eşimi ikna ettim beyaz eşya beyaz olur dedim. burada bir küçük nokta daha var ki beyaz diye geçen bazı ürünler parlak, bazıları gri tonunda bazıları mat oluyor. alacağınız ürünü mağazada görüp karar verin derim.

Şuan siemensin web sitesindeki indirimle bu ürünler 67bin tlye geliyor dolayısıyla bu fiyattan çok çok uzaklaşmak istemiyorum(ek garanti ödeyip 75fln çıkmak mantıklı olabilir). Sizin bir öneriniz var mı @Murat ALA Bey ?

Hocam merhaba, ben yakın zamanda Siemensen memnun olmayıp Samsung alan biri olarak şunu söyleyebilirim evlenirken deli gibi araştırıp en iyisi olsun dedim Siemens buzdolabı ve çamaşır makinesi elektrolux bulaşık makinesi aldım aynı dönemde ikisi arasında kalmıştık anneme de Siemens in bulaşık makinesi elektrolux un çamaşır makinesini aldık. Sonuç iki aile olarak sadece buzdolabından memnun kaldık çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden hiç randıman alamadığımız gibi servisten de hiç destek alamadık. Karar sizin ama bizim böyle kötü bir deneyimimiz olunca paylaşmak istedim.

Çok teşekkür ederim, aldık artık bakalım. Kız arkadaşım bosch veya siemens olmasını istiyordu ben de çok ses çıkarmadım. Çok sıcak değildim aslında. Servis ve garanti konusundaki durumları araştırmıştım. :/

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri