Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beyaz Eşya Marka Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Deniz F

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
100000
Marka Model Bilgisi
farketmez
Merhabalar!

Yakın zamanda taşınıyorum, yeni evim için buzdolabı, bulaşık makinesi, Ocak-fırın-mikrodalga ve çamaşır makinesi alacağım. Şuan önceliğim buzdolabım ve bulaşık makineme karar verip ölçülerini marangoza vermek ki mutfak dolaplarının yapımına başlasınlar. Henüz sadece buzdolabı baktım. Ama günlerdir marka kıyası yapıp, beğendiğim markalara şikayetvar'dan bakıp vazgeçiyorum. Şuan eve buz alıp kendim sogutsam asamasina gelmek üzereyim.

Buzdolabı için, büyük olması(550 litre+), sessiz olması, enerji sınıfı ve güvenilir servisi olması en önemli kriterlerim arasında. Siemens, bosch, Lg, Samsung, Arçelik, Beko - bunlara baktım.
Enerji sınıfları biraz kafamı karıştırıyor, sanırım A+++ falan olanlar değişmiş, gördüğüm en iyisi B sınıfıydı, onlarda Bosch ve Siemensteydi, ama Bosch ve siemensin genel merkezi çözüm süreçlerinde baya korkuç adımlar atmış okuduğum kadarıyla. Bana buzdolabı için öneride bulunabilir misiniz? Nasıl seçmem gerektiğiyle ilgili fikirlerede tamamen açığım. Teşekkür ediyorum!

Şu an 100.000 TL'lik bütçe sadece buzdolabı ve bulaşık makinesi için mi geçerli yoksa listenizdeki bütün ürünlere ayırdığınız total bütçe mi 100.000 TL? Ayrıca renk takıntınız var mı beyaz sever misiniz?

Şu an 100.000 TL'lik bütçe sadece buzdolabı ve bulaşık makinesi için mi geçerli yoksa listenizdeki bütün ürünlere ayırdığınız total bütçe mi 100.000 TL? Ayrıca renk takıntınız var mı beyaz sever misiniz?
Merhaba! ya 100.000 tl'yi öyle yazdım spesifik bir bütçem yok, zorunlu alan gorunce yazmis bulundum 🫢 buzdolabı için 70-75bin bandına çıkabilirimgibi gözüküyor şuanda.Uzun süre kullanabileceğim ve enerji çok harcamayan birşey parasını çıkarır diye düşündüm ama beyaz eşya olayına çok hakim değilim.

Cevaplamayı unutmuşum* Renk takıntım yok bence, bu inox'lara bakıyordum genelde, "kolay temizlenebilir" yazdığı için

Merhaba! ya 100.000 tl'yi öyle yazdım spesifik bir bütçem yok, zorunlu alan gorunce yazmis bulundum 🫢 buzdolabı için 70-75bin bandına çıkabilirimgibi gözüküyor şuanda.Uzun süre kullanabileceğim ve enerji çok harcamayan birşey parasını çıkarır diye düşündüm ama beyaz eşya olayına çok hakim değilim.
Siemens KG86PFWC0N Buzdolabı
Siemens SN25EW70MT Bulaşık Makinesi
Siemens WG54B2A0TR Çamaşır Makinesi

Bu ürünleri inceleyin önce. Fırın ve ocak ankastre mi olacak? Davlumbaz ihtiyacı var mı?

Siemens KG86PFWC0N Buzdolabı
Siemens SN25EW70MT Bulaşık Makinesi
Siemens WG54B2A0TR Çamaşır Makinesi

Bu ürünleri inceleyin önce. Fırın ve ocak ankastre mi olacak? Davlumbaz ihtiyacı var mı?
Fırın ve ocağı ankastre düşünüyorum, davlumbaz ihtiyacımda var. Siemens-Bosch servisiyle ilgili sorun yaşayan baya yorum okudum, o konuyla ilgili düşünceleriniz nedir? yani şikayetvardan okuduğum için muhtemelen ama biraz korkuttu

Fırın ve ocağı ankastre düşünüyorum, davlumbaz ihtiyacımda var. Siemens-Bosch servisiyle ilgili sorun yaşayan baya yorum okudum, o konuyla ilgili düşünceleriniz nedir? yani şikayetvardan okuduğum için muhtemelen ama biraz korkuttu
Şikayetvar'da doğal olarak şikayet okuyacaksınız memnuniyet değil. Bosch-Siemens, Arçelik-Beko, Vestel-Regal, Samsung, LG, Philips, TCL, Miele her marka ile ilgili şikayet olur. Bosch'un benim gözümdeki servis olumsuzluğu yedek parça ve işçilik bedelinin yüksek olması. Yoksa başka bir problemi olmaz. Haa ustanın acemisine kötü niyetlisine gelirsiniz ona bir şey diyemem her markada var bu olaylar.

Şikayetvar'da doğal olarak şikayet okuyacaksınız memnuniyet değil. Bosch-Siemens, Arçelik-Beko, Vestel-Regal, Samsung, LG, Philips, TCL, Miele her marka ile ilgili şikayet olur. Bosch'un benim gözümdeki servis olumsuzluğu yedek parça ve işçilik bedelinin yüksek olması. Yoksa başka bir problemi olmaz. Haa ustanın acemisine kötü niyetlisine gelirsiniz ona bir şey diyemem her markada var bu olaylar.
Anladım, teşekkür ediyorum. Önceden çözülen sorunları güncellerlerdi ondan şaşırdım azıcık.
Siemens LC65KAJ20T Davlumbaz
Siemens EB6C2PB82O Ocak
Siemens HB557JYW5T Fırıın
Tekrar teşekkür ediyorum şimddi bakacağım hepsine. Bir de Miele ile ilgili düşünceleriniz nedir? Servisleriyle ilgili hiç fikir sahibi değilim, baya kaliteli olduğunu söyledi kullanan-bir zamanlar kullanmış olan arkadaşlarım. Buzdolaplarına bakmıştım küçük geldiler, diğer beyaz eşyalarını tam inceleyemedim.

Anladım, teşekkür ediyorum. Önceden çözülen sorunları güncellerlerdi ondan şaşırdım azıcık.

Tekrar teşekkür ediyorum şimddi bakacağım hepsine. Bir de Miele ile ilgili düşünceleriniz nedir? Servisleriyle ilgili hiç fikir sahibi değilim, baya kaliteli olduğunu söyledi kullanan-bir zamanlar kullanmış olan arkadaşlarım. Buzdolaplarına bakmıştım küçük geldiler, diğer beyaz eşyalarını tam inceleyemedim.
Piyasadaki en kaliteli markadır fakat fiyatları fazladır Türk vatandaşlarının bütçesine göre.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri