tesekkur ederim o zaman 2 adet bosch 9000btu alayım.Evet özellikle Silent (Sessiz) moda aldığımızda çok sessiz bir cihaz. Bir video çekip atayım hatta ses için.

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
tesekkur ederim o zaman 2 adet bosch 9000btu alayım.Evet özellikle Silent (Sessiz) moda aldığımızda çok sessiz bir cihaz. Bir video çekip atayım hatta ses için.
Dış ünitenin sessizliği hakkında ne dersiniz? Apartmanda yatak odalarının olduğu tarafa klima alacağım da ses konusu önemli. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilir misiniz?
Hocam bende almayı düşünüyorum evim yalıtımsız 15-20 m2 arasında Gaziantepte yaşıyorum. Sizce kışın performansı nasıl olur birde 9000 btu mu almalıyım 12000 btu mu yardımcı olursanız sevinirimEkli dosyayı görüntüle 18057
Ekli dosyayı görüntüle 18058Ekli dosyayı görüntüle 18059Ekli dosyayı görüntüle 18060
Tapoyu bu verilerden sonra sıfırladım Fujitsu klimaya taktım ondada 24 saat veri alıp yayınlamak istiyorum.
Bosch Klima hakkında aklınıza takılan olursa memnuniyetle cevaplamaya çalışırım. Sağlıklı günleriniz olsun.
Tam m2 verebilirmisin?Hocam bende almayı düşünüyorum evim yalıtımsız 15-20 m2 arasında Gaziantepte yaşıyorum. Sizce kışın performansı nasıl olur birde 9000 btu mu almalıyım 12000 btu mu yardımcı olursanız sevinirim
Tam 20 m2Tam m2 verebilirmisin?
Isıtmada da kullanacaksan 12 almanı tavsiye ederimTam 20 m2
Yazın 26 27 de kullanıyoruz hep soğutması güzel onda sıkıntı yok fakat kışın nasıl olur bilemiyorum. Muhtemelen oda iyi olacaktır fakat Antep olunca 20 M2 alana yetermi tereddüt etmiyor değilim. Adana'da olsan gözü kapalı al derdim 9luk fakat Antep için aynı kelimeyi kuramıyorum maalesef.Tam 20 m2
Yani 12 btu alsam daha mi iyi olur hocam aralarında 5-6 bin TL fark varYazın 26 27 de kullanıyoruz hep soğutması güzel onda sıkıntı yok fakat kışın nasıl olur bilemiyorum. Muhtemelen oda iyi olacaktır fakat Antep olunca 20 M2 alana yetermi tereddüt etmiyor değilim. Adana'da olsan gözü kapalı al derdim 9luk fakat Antep için aynı kelimeyi kuramıyorum maalesef.
Benim tereddütüm evi ısıtır mı acaba öyle aman aman bi sıcaklık istemiyorum zaten üşütmesin yeterliIsıtmada da kullanacaksan 12 almanı tavsiye ederim
Klimalar evi komple ısıtmak veya soğutmak için uretilmiyor maalesef keşke öyle olsaBenim tereddütüm evi ısıtır mı acaba öyle aman aman bi sıcaklık istemiyorum zaten üşütmesin yeterli
Yok hocam yanlış ifade ettim evden ziyade odayı kastettimKlimalar evi komple ısıtmak veya soğutmak için uretilmiyor maalesef keşke öyle olsa
Bence 12.000 alıp işi garantiye alın.Yani 12 btu alsam daha mi iyi olur hocam aralarında 5-6 bin TL fark var
20 m2 yi 12lik rahat ısıtırYok hocam yanlış ifade ettim evden ziyade odayı kastettim
Mesela bu sağdaki sayılar birbirinin katları bunu neye göre yazıyor bilmiyorum bendeki daha farklı tahminim cihazın ilk tavan verisini oraya yazıyor sonra bölüyor misal sende ilk tavan verisi 834 watta çıkmış bende de 960 watt civarı@gölge46 @Engraulis @Adem Helvacı hocam şimdi tapo da bir şeyi fark ettim attığım grafikte klima kendisini son kapttıiı yerde tekrar saat 15:44 de açtı ve 600 lü wattlarda açtı 10 saniye içinde yavaş yavaş 283 e kıstı fakat güç kısmıında 600 lü rakamı göstermiyor. Buradaki varsayımla tapo bu olayı çok sık yapıyor ise burada bizim attığımız değerlerin doğruluğunun yüzde kaç olduğunu savunabiliriz aceba?
Ekli dosyayı görüntüle 18948
Mesela bendeki diğer enerji ölçerde 24 saatte 5 kw lar çıkarken tapoda 3kw civarı çıkıyor.Mesela bu sağdaki sayılar birbirinin katları bunu neye göre yazıyor bilmiyorum bendeki daha farklı tahminim cihazın ilk tavan verisini oraya yazıyor sonra bölüyor misal sende ilk tavan verisi 834 watta çıkmış bende de 960 watt civarı
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.