Arkadaşlar Çamaşır Makinesi Deterjan tavsiyesi istiyorum sizden. Özellikle Yelda Ablamdan ve Beril kardeşimden. Ariel Omo Persil falan ne tavsiye edersiniz? En iyisi hangisi bunlardan?
@Yelda Helvacı @Beril
@Yelda Helvacı @Beril
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hele 10 kg profesyonel ürünlerde oldukça fazla. Facebook market veya ikinci el siteleri gibi yerlere dikkat etmek lazım.Büyük paketlerde sahtecilik çok dönüyor. 4.5 KG üstüne temkinli yanaşmak lazım.
Küçük paketler ateş pahası. İki gün önce Bizim toptan marketten 3 kg Omo'yu 140 liraya aldım.Hemfikirim çünkü stok için ucuz almak isteyen insanlar büyük pakete yönelirler. Küçük alan ya tatilcidir ya da fiyat takip etmeyen beyaz yakadır. Gider üç yıkama için alır çıkar marketten. Küçük için böyle bir sahtecilik ile uğraşmaya değmez ama büyükte sürüm daha fazla.
İşin içine yeni ambalajlama girince her zaman aynı sonuç karşımıza çıkıyor.Küçük paketler ateş pahası. İki gün önce Bizim toptan marketten 3 kg Omo'yu 140 liraya aldım.
Neredeyse aynı ambalaj, aynı nakliye, aynı depolama, aynı personel giderleriyle gramaj olarak düşük ürün birleşince birim fiyat haliyle zıplıyor.Küçük paketler ateş pahası. İki gün önce Bizim toptan marketten 3 kg Omo'yu 140 liraya aldım.
Bu nasıl sepete indirim falan kilosu 21 liraya geldi.Neredeyse aynı ambalaj, aynı nakliye, aynı depolama, aynı personel giderleriyle gramaj olarak düşük ürün birleşince birim fiyat haliyle zıplıyor.
Satıcı OmoTurkiye sayfasıysa muhtemelen orijinaldir ya
Satıcı Amazonun bizzat kendisi.Satıcı OmoTurkiye sayfasıysa muhtemelen orijinaldir yamuhtemelen..
İndirimde değil bu ürün şu an. Her indirim yazan indirim değildir. Bu ürünün güncel ederi 200 bandında olmalı. Oksijenlileri 250 iken 200e aldım çünkü.
Amazon.com satıcılı ürün. Problem olacağını düşünmüyorum. Sadece uygun değil şu an.Satıcı OmoTurkiye sayfasıysa muhtemelen orijinaldir yamuhtemelen..
Hee, omo store linkine tıkladım da omoturkiye diye bi yere attı beniAmazon.com satıcılı ürün. Problem olacağını düşünmüyorum. Sadece uygun değil şu an.
Tüm foruma alışverişi öğreteceğim ?Hee, omo store linkine tıkladım da omoturkiye diye bi yere attı beni
Geçen yıl şey yapmıştım, marketteki her kategoriden bir ürün. Bu yıl da yapsam ne kadar fark olur acaba? Onun ekran görüntülerini falan vardı tek tek neler almışım diye.Tüm foruma alışverişi öğreteceğim ?
Bakliyatta elendim. Mutfak yok bende ? ?Geçen yıl şey yapmıştım, marketteki her kategoriden bir ürün. Bu yıl da yapsam ne kadar fark olur acaba? Onun ekran görüntülerini falan vardı tek tek neler almışım diye.
10 lu yumurta, 1 paket cips, 1 yoğurt, 1 beyaz peynir, 1 kilo kaşar, 1'er kilo bakliyat, yumuşatıcı, ıslak mendil, diş macunu vs her kategoriden işte ne varsa.
Tahmini ne kadar tutar.
Kilosu kaça gelse iyi oluyor? 21 e geldi bana.İndirimde değil bu ürün şu an. Her indirim yazan indirim değildir. Bu ürünün güncel ederi 200 bandında olmalı. Oksijenlileri 250 iken 200e aldım çünkü.
Satıcı kim? Kg 21 şu an iyi bir fiyat aslında. 190 TL ye geliyor çünkü. Ben alırdım bu fiyataKilosu kaça gelse iyi oluyor? 21 e geldi bana.
İki tane alırsan bu fiyata düşüyor.Satıcı kim? Kg 21 şu an iyi bir fiyat aslında. 190 TL ye geliyor çünkü. Ben alırdım bu fiyata
Ben Yumoş lilyumcuyum valla. Vernel'de hassas olanın kokusunu seviyorum. Ama Yumoş daha güzel yumuşatıyor bence.İki tane alırsan bu fiyata düşüyor.
Birde Yumaşatıcılarda Vernel mi daha iyi oluyor Yumoş mu Bilgin var mı?
Hangi firmanın üretimi olduğuna bakmak lazım. Migros ton balığı Dardanel üretimi mesela. Bunun gibi.Bu market markaları nasıl acaba?
Hani market markası gıda ürünlerinde genelde üreticilere bakıp alıyorum yoğurt, peynir vs. bölgelere göre değişebiliyor üreticiler. Bir süre sonra artık hangisi güzel hangisi değil anlıyorum.
A101'in Çiçeğim
Bim'in Bill Matik ve Art - File Market'lerinde ise Actisoft
Şok'un Mintax
Migros'un Migros markalı ürünleri gibi...
Eskiden olsa o küçük paket deterjanlardan alıyordum, zaten 10 TL gibi bir fiyatı vardı, şimdi onlar da olmuş 100 TL. Bir kez deneyip memnun kalmazsam 100 TL'yi çöpe atmak istemiyorum. Kıyafetin rengi solmasın diye bir daha kullanmam da onu, boşa gider. Gerçi o zamanın 10 TL'si şimdinin 100 TL'siyle eş değer ama yine de durum bu.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.