Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Dizi/Film Tavsiye Başlığı

TULSA KING

The Blacklist

Dutton Sülalesinin Amerika serüvenini anlatan:
1883
1923
Yellowstone

Mentalist

DOWNTON ABBY

Borgen

Criminal Minds

Continental

The Last Kingdom

Kulüp

The Last Room

Elemantary

Mentalist

PERSON OF INTEREST

NUMB3RS

Citadel

Godfather Of Harlem

House Of Cards

Ekli dosyalar

• c7d7279a-ebd6-4a8a-86d0-54210f972fba.jpg
    c7d7279a-ebd6-4a8a-86d0-54210f972fba.jpg
    19.3 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
TULSA KING

The Blacklist

Dutton Sülalesinin Amerika serüvenini anlatan:
1883
1923
Yellowstone

Mentalist

DOWNTON ABBY

Borgen

Criminal Minds

Continental

The Last Kingdom

Kulüp

The Last Room

Elemantary

Mentalist

PERSON OF INTEREST
NUMB3RS

Citadel

Godfather Of Harlem

House Of Cards
Hani Dr House? :D

Prime Videoda bulabileceğiniz (bana göre) izlemeye değer filmler şöyle;

- Gayribeyefendi Savaş Dairesi (Komedi, Aksiyon)

- Poughkeepsie Kasetleri (Korku, Gerilim)

- Eastern Promises (Gerilim, Dram)

- En Karanlık Saat (Politik, Dram)

- Get Out (Korku, Gerilim)

- İyi Geceler Anne (Dram, Korku)

- The Beekepeer (Aksiyon, Gerilim)

- Sisu (Aksiyon, Savaş)

- Django (Aksiyon, Dram)
Kanlı,canlı ama sürprizlerle dolu bir filmdir: Django. İzleyen pişman olmaz.

Forumda pek film dizi izleyen yok. 2 ay evvel bir film tavsiyesi verdik 2-3 kişi listeye ekleyelim dediler. İzleyen olmadı sanırım.
Bu birazda buranın kitlesine bağlı. Şimdi bir kemik kitle var ama genelde soru soran kitle çok fazla. İşte tv ne alayım ? bütçem bu akdar ne alacağım ? yeni evleniyorum ne alalım ? hep yani bir beyazeşya tv üstünden gidiyor. E şimdi kitle de biraz böyle olunca çoğunlukta arada kayboluyor veya kaçıyor gidiyor. Ha bizim gibi normal takılanlar ise ben mesela pek artık dizi izlemiyorum. The boys işte 1 2 anime izliyordum bunlarda malum bittiler yada ara verdiler. Film olarakta güncel olarak pek güzel filmlerde yok. Açıp bakıp yarım saatte sıkılıp kapatıyorum. Yada eski filmlere sarıyorum mesela geçen gene matrix'i bitirdik. Bilim kurgu severiz mesela biraz aksiyon falan bu tür yeni filmlerde pek yok. Tenet vardı güya onu da beyni yanmadan izleyip hatırlayan var mıdır meçhul ? :D

Bu birazda buranın kitlesine bağlı. Şimdi bir kemik kitle var ama genelde soru soran kitle çok fazla. İşte tv ne alayım ? bütçem bu akdar ne alacağım ? yeni evleniyorum ne alalım ? hep yani bir beyazeşya tv üstünden gidiyor. E şimdi kitle de biraz böyle olunca çoğunlukta arada kayboluyor veya kaçıyor gidiyor. Ha bizim gibi normal takılanlar ise ben mesela pek artık dizi izlemiyorum. The boys işte 1 2 anime izliyordum bunlarda malum bittiler yada ara verdiler. Film olarakta güncel olarak pek güzel filmlerde yok. Açıp bakıp yarım saatte sıkılıp kapatıyorum. Yada eski filmlere sarıyorum mesela geçen gene matrix'i bitirdik. Bilim kurgu severiz mesela biraz aksiyon falan bu tür yeni filmlerde pek yok. Tenet vardı güya onu da beyni yanmadan izleyip hatırlayan var mıdır meçhul ? :D
Geçenlerde GRİMM adında yabancı dizi izledim 6 sezon. ama 6cı
sezonda saçmalamışlar beğenmedim. ilk 3 sezon birkaç günde bitti.

The Boys mesela, sezon uzatmak için inanılmaz saçma şekilde sarmala girdiler yine.
Yerli dizilerden bahsetmiyorum dahi, hep Beyazıt Öztürk geliyor aklıma :kop

Al sana bol bakışmalı ve uzatmalı müzikli Türk dizisi :kiskis

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

TV yayını bile açmıyoruz biz artık, youtube, amazon prime vs oradan devam.

Al bak benim uzun zamandır ofiste izlediğim bu mesela, her gün başka bir ambiyans içeriği açıyorum o orada tımbırdarken ben çalışıyorum.

1728027014433.jpeg

Geçenlerde GRİMM adında yabancı dizi izledim 6 sezon. ama 6cı
sezonda saçmalamışlar beğenmedim. ilk 3 sezon birkaç günde bitti.
İşte genel sorun da bence bu oluyor.
Bu içerikler çok çabuk tüketiliyor fakat üretilme süreçleri öyle değil. O nedenle bir şey tutunca hemen sakız gibi sündürmeye başlıyorlar o nedenle her seferinde sonradan tadı kaçıyor.

The Boys mesela, sezon uzatmak için inanılmaz saçma şekilde sarmala girdiler yine.
Yerli dizilerden bahsetmiyorum dahi, hep Beyazıt Öztürk geliyor aklıma :kop

Al sana bol bakışmalı ve uzatmalı müzikli Türk dizisi :kiskis

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

TV yayını bile açmıyoruz biz artık, youtube, amazon prime vs oradan devam.

Al bak benim uzun zamandır ofiste izlediğim bu mesela, her gün başka bir ambiyans içeriği açıyorum o orada tımbırdarken ben çalışıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 20627
Abi boys aslında kısa hikayeli bir çizgiroman yani çok uzatılmadı diye biliyorum mevzusu, ama normal dizi yapılınca işte birde asıl homelander karakterini oynayan abimiz o rolü yaşayınca yani tabi dizi bir anda patladı uçtu zaten. E amazon da ulan izleyen var prime satıyor derken uzatalım hesabı uzattılar iyice, normalde o dizi 3. sezonda max bitmesi lazımdı. Hele son sezonda yani kasap abimizin sapıtması falan olayı çok farklı yere sürükledi. Bizim dizilerden abi en son ne izledin dersen kuzey güney tv de yayınlanıyorken sansürsüz halini izliyorduk o bitti o kadar. Başka da house kopyası diye onun türkçe hali diye hekimoğlunu biraz izledim ama o da sıktı bıraktım. Abi normalde house abimizi bilirsin. Türkçesine uyarlanınca abi olmuyor orjinalini izleyen adama o sıkıcı geliyor. Ha rol yapan abimiz süper ona lafım yok, timuçin abimiz o rolü yaşıyor yani hakkını veriyor ama yani yok dizi sektörü bizde garip. Yabancıların gene ingiliz değil de onun amerikan uyarlaması shameless mesela edepsizlik üstüne kurulu bir dizi yani, izlediysen abi bilirsin baba ayyaşın sapığın pisliğin önde gideni, büyük kız ise tam bir o... her gece başka biriyle takılıyor. Çalışıyor işte babanın sorumsuzluğunu üstleniyor ama baba hep bela hep bela, aile böyle sürünüyor güzel diziydi bitti. Türk uyarlaması bizim aile miydi neydi galiba, e şimdi abi bu dizi başka birşey bu uyarlama bambaşka birşey olunca yok yani olmuyor. Hani dünyada tutan şeyler dizi film vs bizde uyarlanınca abi o yemiyor güzel olmuyor. Ha bunun da sebebi bence rtük, çok karışıyor herşeye, işin ironisi dizi film sektörü televizyonda böyle ama bakıyoruz gün içindeki programlara bütün köy tren yapmış, basan basana sırayla basmışlar. Yok işte emmisi kızına atlamış ondan çocuk yapmış o çocuk aslında bilmemkiminmiş vs böyle ortam var. E şimdi bu mu edepsizlik gençlere kötü örnek yoksa shameless gibi dizi mi ? ya en azından dizi hayal ürünü bunların anlattıkları gerçek. :D Gerçek olana rtük ses etmiyor hayal olana aman aman yaşı ufak çocuk izlerde gelişimi bozulur diyor. :D Zaten çocuk türkiyede büyüyor ya neyin gelişimden söz ediyorsunuz ? :D

TV seyretmez olduk. Akşam eve gelince hemen Youtube'ye giriyorum. En çok Zafer Akçay diye birini seyrediyorum. Motorsiklet kazaları görüntüleri ve sebepleri üzerine videoları var.

Arada Amazon Prime seyrediyorum. Eski filmleri de eklemişler. Bu hoşuma gitti. Çok fazla dizi izlemiyorum. Sinir oluyorum. Esrarengiz başlayan diziler daha sonra gizemini kaybediyor. Başka konulara sapıyor.

Abi boys aslında kısa hikayeli bir çizgiroman yani çok uzatılmadı diye biliyorum mevzusu, ama normal dizi yapılınca işte birde asıl homelander karakterini oynayan abimiz o rolü yaşayınca yani tabi dizi bir anda patladı uçtu zaten. E amazon da ulan izleyen var prime satıyor derken uzatalım hesabı uzattılar iyice, normalde o dizi 3. sezonda max bitmesi lazımdı. Hele son sezonda yani kasap abimizin sapıtması falan olayı çok farklı yere sürükledi. Bizim dizilerden abi en son ne izledin dersen kuzey güney tv de yayınlanıyorken sansürsüz halini izliyorduk o bitti o kadar. Başka da house kopyası diye onun türkçe hali diye hekimoğlunu biraz izledim ama o da sıktı bıraktım. Abi normalde house abimizi bilirsin. Türkçesine uyarlanınca abi olmuyor orjinalini izleyen adama o sıkıcı geliyor. Ha rol yapan abimiz süper ona lafım yok, timuçin abimiz o rolü yaşıyor yani hakkını veriyor ama yani yok dizi sektörü bizde garip. Yabancıların gene ingiliz değil de onun amerikan uyarlaması shameless mesela edepsizlik üstüne kurulu bir dizi yani, izlediysen abi bilirsin baba ayyaşın sapığın pisliğin önde gideni, büyük kız ise tam bir o... her gece başka biriyle takılıyor. Çalışıyor işte babanın sorumsuzluğunu üstleniyor ama baba hep bela hep bela, aile böyle sürünüyor güzel diziydi bitti. Türk uyarlaması bizim aile miydi neydi galiba, e şimdi abi bu dizi başka birşey bu uyarlama bambaşka birşey olunca yok yani olmuyor. Hani dünyada tutan şeyler dizi film vs bizde uyarlanınca abi o yemiyor güzel olmuyor. Ha bunun da sebebi bence rtük, çok karışıyor herşeye, işin ironisi dizi film sektörü televizyonda böyle ama bakıyoruz gün içindeki programlara bütün köy tren yapmış, basan basana sırayla basmışlar. Yok işte emmisi kızına atlamış ondan çocuk yapmış o çocuk aslında bilmemkiminmiş vs böyle ortam var. E şimdi bu mu edepsizlik gençlere kötü örnek yoksa shameless gibi dizi mi ? ya en azından dizi hayal ürünü bunların anlattıkları gerçek. :D Gerçek olana rtük ses etmiyor hayal olana aman aman yaşı ufak çocuk izlerde gelişimi bozulur diyor. :D Zaten çocuk türkiyede büyüyor ya neyin gelişimden söz ediyorsunuz ? :D
Dr House abimizi 2 kere orijinal seslendirme ile izleyip 3 üncüyü Türkçe dublaj bitirip 4 üncüyü yine başlayan birisi olarak sadece Dr Gregory House değil aynı zamanda Hughe Laurie olarak da takip eden birisiyim. Adamın çok ilginç bir mizacı var ve seviyorum :D

Sanatçı yanı ise çok çok başka bir mevzu :ok

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri