Abi boys aslında kısa hikayeli bir çizgiroman yani çok uzatılmadı diye biliyorum mevzusu, ama normal dizi yapılınca işte birde asıl homelander karakterini oynayan abimiz o rolü yaşayınca yani tabi dizi bir anda patladı uçtu zaten. E amazon da ulan izleyen var prime satıyor derken uzatalım hesabı uzattılar iyice, normalde o dizi 3. sezonda max bitmesi lazımdı. Hele son sezonda yani kasap abimizin sapıtması falan olayı çok farklı yere sürükledi. Bizim dizilerden abi en son ne izledin dersen kuzey güney tv de yayınlanıyorken sansürsüz halini izliyorduk o bitti o kadar. Başka da house kopyası diye onun türkçe hali diye hekimoğlunu biraz izledim ama o da sıktı bıraktım. Abi normalde house abimizi bilirsin. Türkçesine uyarlanınca abi olmuyor orjinalini izleyen adama o sıkıcı geliyor. Ha rol yapan abimiz süper ona lafım yok, timuçin abimiz o rolü yaşıyor yani hakkını veriyor ama yani yok dizi sektörü bizde garip. Yabancıların gene ingiliz değil de onun amerikan uyarlaması shameless mesela edepsizlik üstüne kurulu bir dizi yani, izlediysen abi bilirsin baba ayyaşın sapığın pisliğin önde gideni, büyük kız ise tam bir o... her gece başka biriyle takılıyor. Çalışıyor işte babanın sorumsuzluğunu üstleniyor ama baba hep bela hep bela, aile böyle sürünüyor güzel diziydi bitti. Türk uyarlaması bizim aile miydi neydi galiba, e şimdi abi bu dizi başka birşey bu uyarlama bambaşka birşey olunca yok yani olmuyor. Hani dünyada tutan şeyler dizi film vs bizde uyarlanınca abi o yemiyor güzel olmuyor. Ha bunun da sebebi bence rtük, çok karışıyor herşeye, işin ironisi dizi film sektörü televizyonda böyle ama bakıyoruz gün içindeki programlara bütün köy tren yapmış, basan basana sırayla basmışlar. Yok işte emmisi kızına atlamış ondan çocuk yapmış o çocuk aslında bilmemkiminmiş vs böyle ortam var. E şimdi bu mu edepsizlik gençlere kötü örnek yoksa shameless gibi dizi mi ? ya en azından dizi hayal ürünü bunların anlattıkları gerçek.

Gerçek olana rtük ses etmiyor hayal olana aman aman yaşı ufak çocuk izlerde gelişimi bozulur diyor.

Zaten çocuk türkiyede büyüyor ya neyin gelişimden söz ediyorsunuz ?