Ü
Üye silindi 7205
Misafir
İyi Akşamlar.İyi akşamlar Dostlar![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İyi Akşamlar.İyi akşamlar Dostlar![]()
İyi akşamlar abi tavşan kanı mı? Keklik kanı mı çaylarİyi akşamlar Dostlar![]()
Klima önerisi sunmaya çalışırken bazen doğru yere mi yazıyoruz kafamız karışıyor. Klima lokaline düşene kadar beyin kalmıyor artıkİyi akşamlar, nasılsınız sevgili İnceleriz sakinleri?![]()
Haha elinize emeğinize sağlık.Klima önerisi sunmaya çalışırken bazen doğru yere mi yazıyoruz kafamız karışıyor. Klima lokaline düşene kadar beyin kalmıyor artıkkendi adıma uykusuz gecelerin yargıcı olarak iyiyim. Siz nasılsınız İlteriş bey?
Ah fırsat olsa tekrar gelsem o cenneteHaha elinize emeğinize sağlık.Tabi cehennem sıcakları başladığı için herkes klima arayışında.
Gayet iyiyim, teşekkür ederim. Bir süre Fethiye ofisteyim, Adem abi ile birlikte bol sohbetli, bol çalışmalı bir süreçteyiz.
O halde tekrar kolaylıklar diliyorum. İyi geceler.
![]()
Biz katkısız gıda boyası biraz sevgi katıyoruz çaylara oluyor size Davşan kanı afiyet olsunİyi akşamlar abi tavşan kanı mı? Keklik kanı mı çaylar![]()
İnşallah tekrar yolunuz düşer o halde. Gerçekten buralar cennet. Adem abiyle cevabımızı şöyle ekte iletelim o halde.Ah fırsat olsa tekrar gelsem o cenneteFethiye 1 Datça 2 tam bir cennet... Adem beye sevgiler saygılar. Size de kolaylıklar diliyorum. İyi geceler
![]()
Keyifli günler usta, balkanlardan serin hava geliyor diyorlardı. Bakalım gelecek mi.Günaydın Dostlaryağmur duası edelim de az hava serinlesin
![]()
Gelsede serinlesek yoksa Midea herkese gideo almak şart olacakKeyifli günler usta, balkanlardan serin hava geliyor diyorlardı. Bakalım gelecek mi.![]()
İşi gören, ekonomik soğutan hangi klima varsa almak şart bu dönemde artıkGelsede serinlesek yoksa Midea herkese gideo almak şart olacak![]()
Selam dostlar.Bu çok sıcak bir yaz gününden herkese sağlık,çalışanlara kolaylıklar dilerim.![]()
![]()
Abi sizin bu profildeki arkadaş kim?emeklilik güzel şey gerçekten. aç klimayı, yay totoşu. çalıştığım yıllar bana bir şeyler getireceğine ne kadar çok şey götürmüş insan şimdi anlıyor.
Selam hocam, Allah hepimize kolaylık versin.Selam dostlar.Bu çok sıcak bir yaz gününden herkese sağlık,çalışanlara kolaylıklar dilerim.![]()
![]()
Abi sizin bu profildeki arkadaş kim?
Bildiğim kadarıyla her platformda profil fotonuz bu değil mi?![]()
Kim olduğunu bilmediğim ama aşina olduğum bir yüz idi. Bilgi için teşekkür ederim.bu arkadaş rock tarihinin gelmiş geçmiş en iyi vokal sesine sahip ronnie james dio dur. ayrıca kendisi elle yapılan rock işaretinin de mucididir. bu arada fotoyu ben yüklemedim, kendisi otomatik geldi, nereden ve nasıl geldi onu da anlamadım?
aynen gravatar olarak kullanmış olabilirim.Gravatar olarak bu maile kayıtlı ise sistem otomatik gravatar'dan görseli çekmiş olabilir.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.