Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Düzenle seçeneği kalktı mı ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Hesabınızda sorun yok, İlginç bir şekilde bazı arkadaşlarımız yazdıkları tüm mesajları hiç üşenmeden revize ediyor ve nokta yapıp bırakıyor çünkü art niyetli yaklaşımların önüne geçmek için her forumda yeni üyelerin mesaj silme yetkisi kaldırılır.

Mesela bizim Alino vardı hatırlarsanız, hatta TCL Bilkom mağduru olarak değiştirmişti adını, ben de aslında marka hakları ile sıkıntı yaşayacağımız pahasına onayladım bu değişikliği, bu akşam 9 a kadar bir sorun yokken baktım hiç üşenmeden 258 mesajını tek tek editlemiş.

Alino mağdur bir tüketici, o mesajları silmesi için hiçbir gerekçe yok, ya hesabı çalındı ya da başka bir durum var. Veya en azından ben öyle olmasını umut ediyorum zira aksi durum bize de diğer dostlara da ayıp olur diye düşünüyorum.

Daha önce de aynı taktik ve aynı yöntem ile gidişler olunca geçici olarak yeni yetkilendirme yapana kadar kaldırdım.

Forumdan gitmek isteyen herkes, arzu ediyorsa sebep belirtip, arzu ediyorsa belirtmeksizin bize ''Silin kardeşim hesabımı'' diyebilir. Konuşuruz silinmesi gerekiyorsa sileriz sorun değil.

Sorun şu, Yahu arkadaş konuyu bile kendin açmışsın, yani konu sahibisin, insanlar da buna oturmuş emek vermiş sana fikir üretmiş cevap yazmış, konu olmuş sallıyorum 30 sayfa, sonra sen kendi yazdığın ne var ise siliyorsun, sana yazılan tüm mesajlar havada kalıyor. Dışarıdan bakan birisi için etkin bir forum için kötü bir görüntü. Buna kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum.

Bizim Orçun vardı mesela, Teknoseyirden tanışırız kendisi ile, hat5ta daha öncesinde benim youtube kanalından da tanışırız sanırım. Burada haftalarca sohbet ettik, sonra birgün baktım tüm mesajlar nokta ile editlenmiş, profil dahil herşey silinmiş gidilmiş.

Yani veda bile etmeden bu şekilde bir gidişi neden gerekli görür insanlar bilemiyorum :alala

Sonuçta sizinle ilgili değil durum, halledeceğim merak etmeyiniz :ok
O konuyu görünce bende şaşırdım, sistemsel hata sandım. Kimse kötü laf söylemedi durduk yere nokta koymanın mantığı cidden nedir merak ediyorum. Bizde altına yazmışız saf gibi. Bundan gari belli seviyeye gelmemiş üyelerin açtığı konulara yazmam ?

O konuyu görünce bende şaşırdım, sistemsel hata sandım. Kimse kötü laf söylemedi durduk yere nokta koymanın mantığı cidden nedir merak ediyorum. Bizde altına yazmışız saf gibi. Bundan gari belli seviyeye gelmemiş üyelerin açtığı konulara yazmam ?
Hah işte benim de anlatmaya çalıştıım husus bu.
Oturup tek tek bunları düzenleyeceğim şimdi ofise gidince.
Günaydın bu arada :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri