Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Dyson Gen5 Detect şarjlı Süpürge Alınırmı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

kartal34

Daikin Emura Tester
Gold Üye
Bütçe
27000 tl
Marka Model Bilgisi
Dyson
Merhabalar;
Oğlumda Dyson V15 var 1 senedir kullanıyor ve memnunlar, bende almaya niyetlendim bütçeden ziyade kalite ve performans benim açımdan daha önemli, değerli bilgileriniz benim için yol gösterici olacak, bazı inceleme videoları izledim ama bana göre bazı bilinçsiz yorumlar beni tereddütte bıraktı. Mesela şarj süresilerini kıyaslamışlar, aküsü daha büyük olmasına rağmen daha az sürede şarjı bitiyormuş.! ama Gen5 modeli zemin ve kir durumuna göre kalan şarj süresini değişken gösterdiğinden eleştiriler var, bunada fazla takılmadım ama toz haznesi ve motor kısmındaki conta ve gevşeklikten rahatsızlık duyanlar var, yani bu konuyu kullanan herkes kabul ediyor ve Dyson müşteri hizmetleri ile görüştüklerinde bu durumun normal olduğu geri dönüşü almışlar.
Buradaki arkadaşlarımdan ve kullanıcıların yönlendirmesi ve önerileri benim için çok önemli.
Peşinen teşekkürler ve saygılar.

Yaklaşık 15 yıldır Dyson süpürge kullanıyorum. 15 yıl önce aldığım Dyson süpürgem hala sapasağlam duruyor ve hala en ufacık tozları bile haznesinde tutabiliyor. Yeni süpürge alma sebebim artık sıkılmıştım :)

Ben alırken evim büyük diye ve batarya masraflarından kaçınmak için Big ball animal pro 2 kablolu süpürgesini aldım. Aldığımdan beri performansı hala aynı süpürgeden genel olarak memnunum.

V10 kullandım ama Gen5’i kullanamdım. emiş gücünün daha yüksek olduğunu düşünürsek, şarjının biraz daha az gitmesi normal aslında. Ama yinede çok fark edeceğini düşünmüyorum. Zaten emiş gücünden dolayı aynı yeri bir kaç defa geçmediğiniz için aslında temizlik süreniz azaldığı için şarjı yeter muhtemelen.

Memnun kalacağınız bir süpürge, hatta en üst modeli almasanız bile dyson süpürgelerden memnun kalırsınız.

Yaklaşık 15 yıldır Dyson süpürge kullanıyorum. 15 yıl önce aldığım Dyson süpürgem hala sapasağlam duruyor ve hala en ufacık tozları bile haznesinde tutabiliyor. Yeni süpürge alma sebebim artık sıkılmıştım :)

Ben alırken evim büyük diye ve batarya masraflarından kaçınmak için Big ball animal pro 2 kablolu süpürgesini aldım. Aldığımdan beri performansı hala aynı süpürgeden genel olarak memnunum.

V10 kullandım ama Gen5’i kullanamdım. emiş gücünün daha yüksek olduğunu düşünürsek, şarjının biraz daha az gitmesi normal aslında. Ama yinede çok fark edeceğini düşünmüyorum. Zaten emiş gücünden dolayı aynı yeri bir kaç defa geçmediğiniz için aslında temizlik süreniz azaldığı için şarjı yeter muhtemelen.

Memnun kalacağınız bir süpürge, hatta en üst modeli almasanız bile dyson süpürgelerden memnun kalırsınız.
Bu uzun cevabınız için çok teşekkür ediyorum, zaten kullanacağım daire 95 metrekare zemin, bana fazlası ile yeterli gelir o zaman. Birde yedek pilinin pahalı olduğu, 3 seneden sonra gücünü kaybettiğ yazılıyor ama bence atlanan bir olgu var, bu işi normal bir elektrikli süpürge ile 3 sene süpürsek harcayacağı elektrik tüketimi es geçiliyor.
Tekrar sağolun.:)

Bu uzun cevabınız için çok teşekkür ediyorum, zaten kullanacağım daire 95 metrekare zemin, bana fazlası ile yeterli gelir o zaman. Birde yedek pilinin pahalı olduğu, 3 seneden sonra gücünü kaybettiğ yazılıyor ama bence atlanan bir olgu var, bu temizliği normal bir elektrikli süpürge ile 3 sene süpürsek harcayacağı elektrik tüketimi es geçiliyor.
Tekrar sağolun.:)

95 m2 şarjı oldukça yeterli olur. Zaten pratik olduğu için haftada bir komple evi temizlemek yerine tozlanan yeri lokal olarak temizliyorsunuz genelde. Bir kaç arkadaşıma dyson süpürge övüp aldırmıştım hepsi gerçekten çok memnun kaldı.

dyson övücüsü olmak istemem ama gerçekten ürünleri çok başarılı ayrıca servisleri de çok iyi hizmet veriyor. Benim ürünümün başlığı kırıldı, whatsaptan fotoğraf attım sadece, yeni başlık ertesi gün ulaştı :)

95 m2 şarjı oldukça yeterli olur. Zaten pratik olduğu için haftada bir komple evi temizlemek yerine tozlanan yeri lokal olarak temizliyorsunuz genelde. Bir kaç arkadaşıma dyson süpürge övüp aldırmıştım hepsi gerçekten çok memnun kaldı.

dyson övücüsü olmak istemem ama gerçekten ürünleri çok başarılı ayrıca servisleri de çok iyi hizmet veriyor. Benim ürünümün başlığı kırıldı, whatsaptan fotoğraf attım sadece, yeni başlık ertesi gün ulaştı :)

Oğlum memnun birkaç dostuum daha var onlarında bir şikayeti olmadı, Gen5 modeli V15 modelinden daha yeni olduğundan biraz tereddüdüm vardı ama servis ilgisi benim açımdan çok değerli bu bilgi iyi oldu, 5 ay sonra inşaat halindeki yeni dairem bitecek şimdiden araştırma yapıp kendime ev hediyesi alayım diye düşündüm:)
Öğrenmek istediğim bir husus daha var, bu gibi ürünler 11.11 veya Black Frıdey gibi indirim günlerinde fiyatları daha cazip seviyelere inermi?

Oğlum memnun birkaç dostuum daha var onlarında bir şikayeti olmadı, Gen5 modeli V15 modelinden daha yeni olduğundan biraz tereddüdüm vardı ama servis ilgisi benim açımdan çok değerli bu bilgi iyi oldu, 5 ay sonra inşaat halindeki yeni dairem bitecek şimdiden araştırma yapıp kendime ev hediyesi alayım diye düşündüm:)
Öğrenmek istediğim bir husus daha var, bu gibi ürünler 11.11 veya Black Frıdey gibi indirim günlerinde fiyatları daha cazip seviyelere inermi?

Dyson da pek indirim olduğunu görmedim :/ bir süre airwrap saç şekillendiricisini almak için fiyat takip ettik ama zam geldi indirim gelmedi.
İhtiyacınız varsa şimdiden alabilirsiniz, ilerde belki yine stok sorunları olabilir.
Bataryasına dikkatli kullanırsanız uzun yıllar kullanılır.
Dikkatli kullanmaktan kastım, bataryasının %20 den aşağı pek düşürmemek :)

Abi sen inceler ve kötü sonuçları çıkarsa diye çok korkuyorum?? bütün deneyimim gider valla ??
Senin canın sağolsun, nihayetinde deneyimini paylaşmışsın, oğlumda memnun, bu alet garantili değilmi, ayrıca artık forumuzda var bizlere yol gösterecek, zaten Phılıps XB9155 süpürgeyi 8 ay önce almıştım dönüşümlü kullanırım sıkıntı çıkmaz:);)

Senin canın sağolsun, nihayetinde deneyimini paylaşmışsın, oğlumda memnun, bu alet garantili değilmi, ayrıca artık forumuzda var bizlere yol gösterecek, zaten Phılıps XB9155 süpürgeyi 8 ay önce almıştım dönüşümlü kullanırım sıkıntı çıkmaz:);)
Dyson siklon sistemi havlar gibi nesneleri birikse de, inşaat artıkları temizlerken o kanallara yapışıp kalıyor. Kullanım ömrü kısılıyor.
İnşaat sonrası philips kullanmak daha iyi olur.

Bu başlığı açtığım gün Dyson müşteri hizmetlerine telefon ile ulaştım, karşıma çıkan görevli bayana bazı sorular sordum bana tam açıklayıcı bilgi veremedi, veremediği konuda ben kendimin ondan daha bilgili olduğumu farkettim. Dayson V15s modellerine takılan submarine ( Yere dökülen sulu gıdaları ve kiri çekmek için) başlık Gen5 modeline uyup uymayacağını ve uyarsa bu başlığın ülkemize ne zaman geleceğini sordum, benim araştırmalarımda bu başlık geriye dönük 2 modeline uyum sağladığı yönünde, görevlinin başlıktan bi haber olduğunu öğrendiğimde kendilerine bu konu hakkında kesin bilgilendirilmem için telefon ve e posta adresimi verdim hala cevap beklemekteyim,bu gün 9. gün!
Şimdi ben bu kadar basit bir konuda bilgilendirilmediğim bir firma ile yarın bir sorun yaşadağımda acaba neyle karşılaşırım? Bu konu beni biraz tereddütte bıraktı.

Son düzenleme:
Dayson müşteri hizmetlerinden istediğim bilgileri uzun bir bekleyişten sonra alamadım, E-mail, nede telefon ile sorduğum konuda bir bilgilendirme alamadım ve almaktan vazgeçtim.
Geçen akşam araştırıken Vatan bilgisayar da ''Philips XW9383/01 AquaTrio 9000'' serisi Kablosuz Islak ve Kuru Elektrik Süpürgesini o geceye özel 19.680 Tl ye aldım, Dyson 26.900 tl idi aradaki fiyat farkına bakınca bence değer olduğu kanaatine vardım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri