Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Einhell Akülü Vidalama Tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aknskn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

aknskn

Meraklı
Meraklı
Bütçe
2200
Marka Model Bilgisi
Einhell
Merhabalar.
Özellikle köy evinde bahçede vs. kullanmak üzere 2000 tl bütçeli bir akülü vidalama almaya karar verdik. Özellikle tek bir marka üzerinden gidelim, ileride bataryasız sadece ürün alırım düşüncem var. Bu konuda da biraz araştırma yapınca Einhell markası öne çıkıyor sanırım.
Te CD 12/1 Lİ modeli 2 Adet 2 Ah batarya ile geliyor ve fiyatı 2200 tl
Te CD 18/40 Lİ modeli ise 1 adet 2.5 Ah bataryası ile 1800 tl.

2. batarya güzel olur fakat elzem değil. Önceliğim aldığım ürünün kaliteli ve güçlü olması. Sanırım bu fiyatlara kömürsüz model biraz zor. Elimde hali hazırda DEXTER marka (sanırım çin malı) bir vidalama var ve gücü dışında işini yapıyor. O yüzden bu aldığım modelin iyi olmasını istiyorum.
Dolayısıyla 12v 30nm olan model ile 18v 40nm olan model arasında ne derece fark vardır?

Bahçe ürünlerinde kullanmak için 18V serisinden devam etseniz daha iyi olur.
Ürün çeşitliliği daha fazla. Einhell en güzel özelliği zincir ağaç kesmede çift akü bağlayıp 36V elde edip kesim yapması. Bunu Makita yapmakta. Diğer markalar 36V özel pile uyumlu yapıyor

18-20-21V aynı pil gurubu
36-40V aynı sayıda hüvre vardır.

Birde garanti durumları önemli değil ise çinden alacaklarınız olursa
%80 çinden gelenler makita soket ile geliyor. Çeşitli markalı markasızlardan toplayacaklarınız ürün çeşitliliği çok olur
Alır almaz pil yenileme gerektirir. DEXTER memnun kalmaamnızın en önemli sebebi bataryanın kaliteli enerji besleyememesi
bir kullanışta uzun süre kullanılmayacak ise
bu tür setler kullanışlı oluyor.
Buradaki somun sıkma çim makinesinin bıçağını sökme, çitte matkap uçlu saç vida sıkmada, trifon vidaları sıkmada kullanılır. Baktığınız einhell modeller bunu yapamaz. Milli kriko ile kütük, araç kaldırma
Bu setteki canavar metal işlerinde anlık kesme taşlamada, profil kesmede, kürek sapı zımparalamada iş görür. Uzun zaman ahşap yontma yaparsanız, komple çatı taşlayayım derseniz kendisini su koyuverir. Einhell de dayanmaz.

Çinden zamanla topladığım farklı aletker makita soketlerini ben kesme yapıştırma yaparak Bosch sokete uyduruyorum
Farklı neler alınır örnek
DSCF9874 - Kopya.JPG

Markasızlara Bosch batarya ile çalıştırdığımda
performasnlı hale geliyorlar
DSCF4875 - Kopya.JPG

Einhell soket sistemi dar olduğundan piller arası uydurmada ayrı bir parça kullanmak gerekiyor. adaptör olması lazım.
DSCF9938 - Kopya.JPG

Bahçe ürünlerinde kullanmak için 18V serisinden devam etseniz daha iyi olur.
Ürün çeşitliliği daha fazla. Einhell en güzel özelliği zincir ağaç kesmede çift akü bağlayıp 36V elde edip kesim yapması. Bunu Makita yapmakta. Diğer markalar 36V özel pile uyumlu yapıyor

18-20-21V aynı pil gurubu
36-40V aynı sayıda hüvre vardır.

Birde garanti durumları önemli değil ise çinden alacaklarınız olursa
%80 çinden gelenler makita soket ile geliyor. Çeşitli markalı markasızlardan toplayacaklarınız ürün çeşitliliği çok olur
Alır almaz pil yenileme gerektirir. DEXTER memnun kalmaamnızın en önemli sebebi bataryanın kaliteli enerji besleyememesi
bir kullanışta uzun süre kullanılmayacak ise
bu tür setler kullanışlı oluyor.
Buradaki somun sıkma çim makinesinin bıçağını sökme, çitte matkap uçlu saç vida sıkmada, trifon vidaları sıkmada kullanılır. Baktığınız einhell modeller bunu yapamaz. Milli kriko ile kütük, araç kaldırma
Bu setteki canavar metal işlerinde anlık kesme taşlamada, profil kesmede, kürek sapı zımparalamada iş görür. Uzun zaman ahşap yontma yaparsanız, komple çatı taşlayayım derseniz kendisini su koyuverir. Einhell de dayanmaz.

Çinden zamanla topladığım farklı aletker makita soketlerini ben kesme yapıştırma yaparak Bosch sokete uyduruyorum
Farklı neler alınır örnek
Ekli dosyayı görüntüle 10983

Markasızlara Bosch batarya ile çalıştırdığımda
performasnlı hale geliyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 10984

Einhell soket sistemi dar olduğundan piller arası uydurmada ayrı bir parça kullanmak gerekiyor. adaptör olması lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 10985
Hocam detaylı yanıt için çok teşekkür ederim. Bunu aldıktan hemen sonra elimde yine darbeli ve elektrikli matkap olmasına rağmen onu da yenilemeyi yine istiyorum fakat darbeli de akülü olsun gibi bir kaygım yok. Onu da muhtemelen Einhell alırım diye düşünmüştüm ama araştırma olarak ona geçemedim daha.
Somun sökme olarak elimizde Milwauke M18 var zaten. Amerikadan gelirken babamın istediği tek şeydi. :giggle:
Dolayısıyla toplam bütçe 3000 - 3200 gibi düşünebiliriz. Şarjlı vidalama için 2000 gibi, elektrikli darbeli için de 1000 gibi diyebiliriz.
Garanti durumunu da göz önünde bulundurmak istiyorum ne olur ne olmaz diyerek.

Hocam detaylı yanıt için çok teşekkür ederim. Bunu aldıktan hemen sonra elimde yine darbeli ve elektrikli matkap olmasına rağmen onu da yenilemeyi yine istiyorum fakat darbeli de akülü olsun gibi bir kaygım yok. Onu da muhtemelen Einhell alırım diye düşünmüştüm ama araştırma olarak ona geçemedim daha.
Somun sökme olarak elimizde Milwauke M18 var zaten. Amerikadan gelirken babamın istediği tek şeydi. :giggle:
Dolayısıyla toplam bütçe 3000 - 3200 gibi düşünebiliriz. Şarjlı vidalama için 2000 gibi, elektrikli darbeli için de 1000 gibi diyebiliriz.
Garanti durumunu da göz önünde bulundurmak istiyorum ne olur ne olmaz diyerek.
einhellde garantide yaşadığımı anlatayım. Bu ay akülü kompresör 1. yılında bozuldu. Bursa ortak servise bırakmak istemediğimi belirttim. whatsapptan kargo kodu geldi. Yapılan işlemler anlık bildirim yok. Telefon etmek gerek. 2 haftada değişimle yeni ürün geldi. Onunda zamanın çoğu depodan çıkış için harcadılar. Yeni cihazda yeni seriden oldu. İadelerden göndermediler. Kargoda yurtiçi çalışmaları lojistik olarakta memnun etti. Memnun aldım. Daha ince einhell ürün 10 sene önce arızlanmıştı.

Bu adaptör oldumu 18V gücünü einhellde dahada yaşarsınız. Einhell içindeki hücreler orta kalite.

einhellde garantide yaşadığımı anlatayım. Bu ay akülü kompresör 1. yılında bozuldu. Bursa ortak servise bırakmak istemediğimi belirttim. whatsapptan kargo kodu geldi. Yapılan işlemler anlık bildirim yok. Telefon etmek gerek. 2 haftada değişimle yeni ürün geldi. Onunda zamanın çoğu depodan çıkış için harcadılar. Yeni cihazda yeni seriden oldu. İadelerden göndermediler. Kargoda yurtiçi çalışmaları lojistik olarakta memnun etti. Memnun aldım. Daha ince einhell ürün 10 sene önce arızlanmıştı.

Bu adaptör oldumu 18V gücünü einhellde dahada yaşarsınız. Einhell içindeki hücreler orta kalite.
Tamamdır tekrar teşekkür ediyorum. O halde 18V 40nm olan modeli sipariş geçeceğim.
Dün akşam diğer modeli çift bataryasından dolayı aceleyle sipariş vermiştim ama iptal edeceğim artık.
Peki son olarak 1200 Tl bandında kablolu darbeli matkapta öneriniz nedir. Marka olarak ben yine Einhell düşünmüştüm ama farklı bir ürün de olabilir.

rica ederim. bildiğim kadarıyla

Ben artık dübel, pançlar için kablolu kullanmıyorum.
Bende Bosch uneo ve GBH ler var.
kabloluda pistonlu olduktan sonra her model alınabilir.
İlerde akülü pistonlu alırsınız gibi duruyor.
Ben hacim olarak az yer kaplayıp pistonlu olmasından dolayı 6-10mm perde betonda dübel için delme yapabileceğiniz model
Bu tararım ve hafiflik korniş, avize takarken dik tutmayı kolaylaştırıyor. dolap içinden duvar delerken sığmak avantaj
uçları standar sds-plus olduğundan her alınan uç uyar
(uneolarda kendine özel kullanmak gerekiyor)

yeni tasarım

Bu modelleri incelemenizi öneririm

en kötü tutuşta bile delişi gözüküyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri