Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Elektrik Süpürgesi Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Kemal

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba,

Birkaç aydır elektrik süpürgesi bakıyorum. Geçen yıl Dyson cinetic ball 2'ler 6.000 TL iken almadım şimdi resmi fiyatı 9.000 TL oldu pek alasım kalmadı. Miele Boost CX1 Cat&Dog dikkatimi çekti, fiyatı 9.000TL civarında. Hatta diğer versiyonları 7.000 TL gibi.

Kablosuzlardan da V12 iyi gibi ama evin tek süpürgesi olacak. Hangi süpürgeyi tavsiye edersiniz?

İkisi de marka anlamında TOP denen sınıfının lideri ürünler ancak ülkemizde temsil şekilleri kısmı tartışılır.
Dyson teknolojisini sökerek incelemiş birisiyim. Adamlar aşmış da bulmuş bunu belli. Sonra taklitleri çıktı o ayrı konu.

Miele bizzat incelediğim bir ürün değil.
Yine de portatif pratik ama güçlü cihazlar sınıfı ve şarj derdi olmaması bana cazip gelir.
Şarjlı denen süpürgeler iyi güzel de sonuçta elektrikten komple bağımsız değiller.

İkisi de marka anlamında TOP denen sınıfının lideri ürünler ancak ülkemizde temsil şekilleri kısmı tartışılır.
Dyson teknolojisini sökerek incelemiş birisiyim. Adamlar aşmış da bulmuş bunu belli. Sonra taklitleri çıktı o ayrı konu.

Miele bizzat incelediğim bir ürün değil.
Yine de portatif pratik ama güçlü cihazlar sınıfı ve şarj derdi olmaması bana cazip gelir.
Şarjlı denen süpürgeler iyi güzel de sonuçta elektrikten komple bağımsız değiller.
Adem Hocam, Dyson şu anda dikey kablosuz süpürgede 1 numara bence ama kablolu süpürge olarak en son cinetic ball 2'yi çıkardılar. Yıllardır yeni model çıkarmıyorlar. Zaten Sir James Dyson'ın kablolu süpürge geliştirmeyi bıraktık şeklinde bir açıklaması olması lazım. Bir de 6 binden 9 bine çıkan fiyatı ile kazık yemiş olacağım sanki cinetic ball 2 ile.

Kablosuzlar arasında da hafifliği ile ön plana çıkan V12'yi başarılı buluyorum ancak evin tek süpürgesi olarak yeterli olur mu bilemiyorum. Yeni çıkan Gen 5 var bir de son teknoloji ama ağırlık daha da artmış durumda.

Kablosuzları bir kenara bırakırsak; Miele Boost CX1 modeline alternatif önerin var mıdır? Markaların ülkemizde temsil şeklinden kastın nedir? Electrolux, Philips vb. markalar nasıldır?

Klasik süpürgelerde Philps Marathon, Dikeylerde Dyson v15 diyorum ben. Sen ne dersin @Adem Helvacı abi.
Dyson V15 ağır olması sebebiyle dezavantajlı bence. O ağırlığa katlanmayı kabullenirsek de V15 extra ve Gen 5 modelleri daha iyi. V15 extra şu an stoka girmiyor. Gen 5 de henüz gelmedi.

Kablolu için konuşacak olursak neden Philips Marathon?

Dyson V15 ağır olması sebebiyle dezavantajlı bence. O ağırlığa katlanmayı kabullenirsek de V15 extra ve Gen 5 modelleri daha iyi. V15 extra şu an stoka girmiyor. Gen 5 de henüz gelmedi.

Kablolu için konuşacak olursak neden Philips Marathon?
Marathon rüştünü ispatlamış bir model. Şuanki süpürgemiz bozulsa direk Marathon XB9185 almayı düşünürüm ben. Nedeni, Arçelik-Beko grubundaki süpürgeler kalitesiz. Bosch grubundakilerde takoz gibi duruyor sonuçta annem kullanacak kadının bel fıtığı var rahat kullanması önemli.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri