Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Elektrikli ısıtıcı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ysrgkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Ysrgkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
2-3 bin
Marka Model Bilgisi
Ufo, Kumtel
Ustalarım, abilerim, kardeşlerim merhabalar. Elektrikli ısıtıcı almayı planlıyorum. Kafama en çok yatan model UFO Micatronic ama fiyatı yüksek. Parasına değer mi ya da başka bir önerisi olan var mı?

Kapalı alanda infrared ısıtıcıya alışamadım ben. Odanın içi ısınmıyor hiç. Sadece ısıtıcının baktığı yer ısınıyor. Yan kısım buz gibi.

Onun yerine şu bildiğimiz klasik tip elektrikli sobaları (quartz ısıtıcı) daha samimi buluyorum. Tabi bu benim şahsi görüşüm.

96 model İhlas'ın fanlı ufak bir ısıtıcısı var halen daha kullanırız mesela.

Onun haricinde UFO ürünü ALF Infrared ısıtıcı ve Kumtel'in Ecoray İnfrared ısıtıcısını da kullandık. ALF'i de kullanıyorum mevsim geçişlerinde. Sadece baktığı yönü ısıtması dışında bir eksiği yok. İkisi de termostatlı ürünler, uyurken falan kendime göre bir değerde açıyorum o sabaha kadar açılıp kapanıyor. Ama her ne kadar sıcaklık verse de sadece baktığı yeri ısıttığı için oda içinde sıcak hava olmuyor.

Kapalı alanda infrared ısıtıcıya alışamadım ben. Odanın içi ısınmıyor hiç. Sadece ısıtıcının baktığı yer ısınıyor. Yan kısım buz gibi.

Onun yerine şu bildiğimiz klasik tip elektrikli sobaları (quartz ısıtıcı) daha samimi buluyorum. Tabi bu benim şahsi görüşüm.

96 model İhlas'ın fanlı ufak bir ısıtıcısı var halen daha kullanırız mesela.

Onun haricinde UFO ürünü ALF Infrared ısıtıcı ve Kumtel'in Ecoray İnfrared ısıtıcısını da kullandık. ALF'i de kullanıyorum mevsim geçişlerinde. Sadece baktığı yönü ısıtması dışında bir eksiği yok. İkisi de termostatlı ürünler, uyurken falan kendime göre bir değerde açıyorum o sabaha kadar açılıp kapanıyor. Ama her ne kadar sıcaklık verse de sadece baktığı yeri ısıttığı için oda içinde sıcak hava olmuyor.
Teşekkür ederim ?

Bizde Kumtel'in bir modeli var rahmetli babaannem için almıştık bizde kaldığı zaman şansımıza kombi de bozulmuştu o kışın. Gittik hiç araştırmadan aldık çıktık. Arada bir kullanırız kışın hava çok soğuduğu zaman işimizi görüyor.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri