Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Estetik

Yelda Helvacı

Gold Moderatör
Süper Moderatör

Burun Estetiği (Rinoplasti) Nedir? Kimlere Yapılabilir?”

Burun estetiği, ya da diğer adıyla rinoplasti burun şeklini değiştirmek amacıyla yapılan cerrahi operasyonlara verilen isimdir.

Burun estetiği yaptırmanın nedenleri arasında bir yaralanmadaki deformitelerin onarılması, veya doğum kusurunun düzeltilmesi için burnun fiziksel görünümünü değiştirmek ya da bazı solunum güçlüklerinin iyileştirerek, nefes almayı kolaylaştırmak bulunmaktadır.

Bazı vakalarda hem solunum güçlükleri hem de fiziksel görünüm rinoplasti seçeneğinin tercih edilmesinin arkasındaki nedenler arasında yer alabilir.

Küt pat diye kemik kırıyorlarmış uyanık olacaktım da,
Hasta bakıcı arkadaşım sağolsun full narkoz almadan sakın olma dedi çok kötü dedi hevesim kaçtı birkere artık olmam ameliyat.
Burun duzgün kemer vs yok içerde arıza var 3 yaşındayken ben doktor demiş ameliyat yapalım diye babam demiş olmaz küçük çocuk bişey olur diye yaptırmamış topu bana bırakmış gel şimdi ameliyat olda görelim yemiyor :kiskis:

Hasta bakıcı arkadaşım sağolsun full narkoz almadan sakın olma dedi çok kötü dedi hevesim kaçtı birkere artık olmam ameliyat.
Burun duzgün kemer vs yok içerde arıza var 3 yaşındayken ben doktor demiş ameliyat yapalım diye babam demiş olmaz küçük çocuk bişey olur diye yaptırmamış topu bana bırakmış gel şimdi ameliyat olda görelim yemiyor :kiskis:
Burnuna estetik yaptırması gereken birisi varsa garadeniz dopraklarından nasibini almış olan ben olabilirdim ama 50 senedir mutlu mesut yaşıyorum kendisi ile :kiskis:

Burnuna estetik yaptırması gereken birisi varsa garadeniz dopraklarından nasibini almış olan ben olabilirdim ama 50 senedir mutlu mesut yaşıyorum kendisi ile :kiskis:
Tamamda Adem abi senin burnun iyi sorun yok gayet iyi estetik duruyor sana yakışıyor, bence estetiklik bir durum yok sende.

Zaten artık tam narkoz vermeden yapmıyorlar sanırım. Olmak istediğinde sorarsın. Ne öncesinde ne sonrasında pek sorun yaşamadım. Pek acı dahi yaşamadım şükür. Bence sorun yaşıyorsan gerçekten güvenilir bir doktor bulup yaptırmalısın. Özellikle nefes konusunda yaşam kalitem ciddi derecede arttı. Kaldı ki ödemlerin tamamen gitmesi ve burnun yeni haline tamamen alışması 1 yılı buluyor. Tamamen normal halini aldığında çok daha rahat olacağını düşünüyorum.

Zaten artık tam narkoz vermeden yapmıyorlar sanırım. Olmak istediğinde sorarsın. Ne öncesinde ne sonrasında pek sorun yaşamadım. Pek acı dahi yaşamadım şükür. Bence sorun yaşıyorsan gerçekten güvenilir bir doktor bulup yaptırmalısın. Özellikle nefes konusunda yaşam kalitem ciddi derecede arttı. Kaldı ki ödemlerin tamamen gitmesi ve burnun yeni haline tamamen alışması 1 yılı buluyor. Tamamen normal halini aldığında çok daha rahat olacağını düşünüyorum.
Şu 1 yıl konusunu senden öğrendiğimde şaşırmıştım.
Normal bir apandisit veya safra kesesi vs gibi ameliyatlar oluyorsun, Açık cerrahi uygulananlar dahi birkaç haftada normale dönüyor ama burun kısmı ilginçmiş :alala:

Şu 1 yıl konusunu senden öğrendiğimde şaşırmıştım.
Normal bir apandisit veya safra kesesi vs gibi ameliyatlar oluyorsun, Açık cerrahi uygulananlar dahi birkaç haftada normale dönüyor ama burun kısmı ilginçmiş :alala:
E sonuçta kemik eğriliği ameliyatı diyosun burnun iç yapısını baştan tasarlıyorlar resmen. Haliyle sürekli hareket halinde olan ve dış etkenlere maruz kalan bir organın yapısının oturması zaman alıyor. Anladığım kadarıyla vücut orada olağan dışı bir durum olduğunu tespit edip ödem oluşturuyor. O ödemin geçmesi, kıkırdak-kemik-et dokusunun birbirine alışması derken 1 yılı buluyormuş.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri