Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Soru Cevap Ev İnterneti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yigit_7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Yigit_7

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba Herkese İyi Akşamlar Şuan Turknet 100 Mbps İnternetini Kullanıyorum Son Zamanlarda Sorun Yaşıyorum İnternetim Ara Ara Çok Yavaşlıyor Millenicom İnternetini Kullanan Var Mıdır Memnun Musunuz ? Altyapımı Sorguladığımda 1000 Mbps Destekliyor Diyor Millenicom’a Geçmeyi Düşünüyorum Şimdiden Teşekkürler

Ben Gıbırnet kullanıyorum 5 yıldır. Hem vldsl olarak bende fiber olarak ikisinde menmunum şuan 100 mbs 320 tl. Gıbırnet fiyat politikası yılda 1kere zam yapmak ve öyle devam ediyor

Merhaba Herkese İyi Akşamlar Şuan Turknet 100 Mbps İnternetini Kullanıyorum Son Zamanlarda Sorun Yaşıyorum İnternetim Ara Ara Çok Yavaşlıyor Millenicom İnternetini Kullanan Var Mıdır Memnun Musunuz ? Altyapımı Sorguladığımda 1000 Mbps Destekliyor Diyor Millenicom’a Geçmeyi Düşünüyorum Şimdiden Teşekkürler

3 aydır millenicom kullanıyorum. Taahhütlü paketlerinden. İnternetten başvuru yapıp taahhütlü paket sorunca var demişlerdi ve başvurmuştum. VDSL olarak geçiş (churn) istediğim için mevcut hattım ve modemimi kullandım. Evde kurulum da istemedim bana iletilen kullanıcı adı ve şifreyi modem arayüzüne girerek bağlantımı kurdum.

Poyaznet'ten geçerken diğer İSS'lere geçenler birkaç saat içinde işlerini halletmişti. Millenicom 3 gün içinde tamamlanır deyince korkmuştum fakat Poyraznet geçişe hemen onay verdiği için işler çok uzamadı geçiş yapıldı.
Hız konusunda altyapıda her ne kadar 80 Mbps görünse de, 100 Mbps'lik paketi almış olsam da 50'nin üstünü çok nadir görüyorum. Biraz bizim altyapının dandikliğiyle de alakalı.

Şimdilik bir yamuklarını görmedim. Fiyat uygunsa geçilebilir.

3 aydır millenicom kullanıyorum. Taahhütlü paketlerinden. İnternetten başvuru yapıp taahhütlü paket sorunca var demişlerdi ve başvurmuştum. VDSL olarak geçiş (churn) istediğim için mevcut hattım ve modemimi kullandım. Evde kurulum da istemedim bana iletilen kullanıcı adı ve şifreyi modem arayüzüne girerek bağlantımı kurdum.

Poyaznet'ten geçerken diğer İSS'lere geçenler birkaç saat içinde işlerini halletmişti. Millenicom 3 gün içinde tamamlanır deyince korkmuştum fakat Poyraznet geçişe hemen onay verdiği için işler çok uzamadı geçiş yapıldı.
Hız konusunda altyapıda her ne kadar 80 Mbps görünse de, 100 Mbps'lik paketi almış olsam da 50'nin üstünü çok nadir görüyorum. Biraz bizim altyapının dandikliğiyle de alakalı.

Şimdilik bir yamuklarını görmedim. Fiyat uygunsa geçilebilir.
Yorumun için teşekkür ederim reis aslında turknetten çok memnundum 2 yıldır hiçbir sorun yaşamamıştım taki 1 hafta önce genel altyapı çalışması olana kadar o günden beridir internetim bazen ara ara dibi görüyor resmen çok yavaşlıyor konsolum var oyun oynamayı geç uygulamalara bile 5 dk sonra girebiliyorum Bu sorunum ile tekrar konu açacağım inşallah düzeltirler düzenim iyidi memnundum ama bu son yaşadığım sorunlar canımı sıktı bende internette biraz araştırma yaptım ve gördüm’ki millenicom vs Altyapım 1000 mbps internet ve 50 upload destekliyormuş bunu görünce de kafama takıldı geçsem mi ? Maalesef turknet sadece 100 mbps 20 upload veriyor ama sorun yokken çok memnunum zaten 110 mbps 20 upload rahat alıyorum ama 1000 mbps ve 50 upload almak verken neden olmasın dedim ama tabi millenicom’a güvenebilir miyim sıkıntı orada bide sana gelicek olursam hocam nasıl 50 üstü zor görüyorsun şaşırdım yani 80 destekliyormuş altyapın rahat 80 civari alman gerekir diye düşünüyorum nerede oturuyordun ?

Ben Gıbırnet kullanıyorum 5 yıldır. Hem vldsl olarak bende fiber olarak ikisinde menmunum şuan 100 mbs 320 tl. Gıbırnet fiyat politikası yılda 1kere zam yapmak ve öyle devam ediyor
Memnunsaniz ne güzel hocam insallah oyle devam eder Simdi baktım altyapi sorguladim 1000 mbps’a kadar destekler diyor ama zaten gibirnet max 100 mbps veriyormuş ben 100 mbps icin baska firmaya geçmem onun yerine turknet ile arami duzeltmeye calisirim 1000 mbps internet veren firmaya gecerim daha mantikli zaten hali hazirda 100 mbps 20 upload alıyorum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri