Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Standart doğal gazlı ölçüsü.Evet 60 cmOcağınız elektrikli mi olsun yoksa standart doğalgazlı mı? Ayrıyeten 60 cm'lik ürün mü istiyorsunuz?
Biraz pahalıymış silverline önerir misinizDavlumbaz: Arçelik ADE 606-2 S
Fırın: Arçelik AFC 361 S
Ocak: Arçelik OCD T 651 ES
Aynı setin beyaz renklisi de var.
Bütçe daha darsa bu set:
Davlumbaz: Arçelik P12 YES
Fırın: Arçelik AFM 130 S
Ocak: Arçelik OMD D 611 S
Arçelik'in ankastre ürünlerini de Silverline üretiyor zaten.Biraz pahalıymış silverline önerir misiniz
Kumtel aldıktan 2 gün sonra Migros'ta Altus görmüştüm, Kumtel'den daha ucuzdu (turbolu). Kargoya verilmiş olmasa iptal edip Altus alacaktım. Kumtel'in de bir eksisini görmedim fırın olarak, gayet dengeli pişiriyor fakat meraktan içini söküp baktığımda o dış sacların vida yerlerinin birkaç sök-tak sonrasında kolay şekilde yalama olabileceğini gördüm, ayrıca dış saclar da kağıt gibi. Tabi Kumtel'in en alt düzey ürünlerinden biriydi. Kullandığım Kumtel cam ankastre ocağın da metal ayakları sallanıyor. Daha üst ürünler biraz daha özenli elbette. Fakat o Migros'taki Altus'ta gözüm kalmıştı.
Arçelik yüksek geldiyse Altus ürünlerine de bakabilirsiniz. Gidip mağazalardan (veya büyük marketlerden) inceleyip almanızda fayda var. Karpuz seçer gibi şöyle bir hafif kaba kuvvetle oynama var mı diye bakın özelliklere
2022 ocak ayından bahsediyorum, o zamanlar 1400-1500 tlydi fiyatıNe kadardı fiyatı
Bime kumtel gelmişti 2 hafta kadar oluyor onu alacaktık ama iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum galiba kumtel dizayn dı Altus da aklımdan geçiyor adem abinin önerisini görmüştüm Altus’da birde onlara bakayım olmadı2022 ocak ayından bahsediyorum, o zamanlar 1400-1500 tlydi fiyatı
Bime gelenler genellikle alt üst rezistanstan ibaret. Fan, Turbo, Zaman ayarı gibi özellikleri yok.Bime kumtel gelmişti 2 hafta kadar oluyor onu alacaktık ama iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum galiba kumtel dizayn dı Altus da aklımdan geçiyor adem abinin önerisini görmüştüm Altus’da birde onlara bakayım olmadı
Anladım siz memnun musunuz sizin ürünlerinizin kodu nedirBime gelenler genellikle alt üst rezistanstan ibaret. Fan, Turbo, Zaman ayarı gibi özellikleri yok.
Malzeme kalitesi biraz ucuza kaçılmış. Eğer imkanınız varsa Altus'a yönelmek daha iyi olur.Anladım siz memnun musunuz sizin ürünlerinizin kodu nedir
ben simfer öneriyorum çok memnunum. samsunga da mal veriyor simferankastre set alacağız önerdiğiniz setler var mı
Simferden hangi ankastre seti önerirsinizben simfer öneriyorum çok memnunum. samsunga da mal veriyor simfer
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.