Herkese selamlar, Sony KD-55X89J tvmizi keyifle kullanıyoruz. Ancak tvye telefonumuzdan bir içerik yansıtmayı başaramadım. Örnek olarak film-dizi izleyebileceğim bir siteyi telefondan chrome uygulamasından açıp izliyorum, bu sitenin medya oynatıcısında içeriği tvye yansıtma seçeneği de sunulmakta. İlgili seçeneği eski akıllı olmayan tvme xiaomi miboxtv takarak kullanabilmekteydim ancak yeni tvmizde beceremedik. İçeriği izlerken yansıt tuşuna basıyorum, tvyi algılıyor ve yansıtmam için seçmemi istiyor, telefondan seçiyorum tvyi ve yansıtma işlemi başlıyor, tvnin ekran yansıtma işlemine başlıyor, yansıtma amblemi ekranda beliriyor ama o ekran hiç geçmiyor, telefondaki içerik de duruyor bu aşamada. Tvdeki bu ekran ilerlemiyor ve yansıtma işlemi gerçekleşmiyor. Ayrıca telefon ekranını yansıtma özelliğini de çalıştıramadım. Telefondan yansıta bastığımda, herhangi bir medya oynatmak için değil de telefon ekranını direk tvye yansıtmak için, tv bulamıyor. Bu arada ilgili siteye tvnin internet tarayıcısından girip içeriği oynatmak istediğimde hata verdi ve oynatmadı ama telefonda aynı içerik çalışmakta. Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.