Samet Kardeşim Öncelikle klimanı güzel günlerde kullanmanı dilerim.
Midea'nın iş bilmeyen ve müşteri önemsemeyen Trabzon bayisine selam, Gree klima ile yola devam.
Biz hiçbir zaman bir markanın maşası olmadık çok şükür, tüketicinin evinin koşulları ve yaşadığı bölgedeki yapılanma kalitesine göre herkese ayrı ayrı senaryolar yazıyoruz hep birlikte.
@İRFAN @muhammet göl @ByCilo @REMZİ96 @münzevi1940 @PoineMaia ve daha birçok dostumuz burada hep birlikte istişare edip güzel ülkemizin 81 vilayet ve 973 ilçesinde yaşayan her bir vatandaşımıza uygun ürünleri ortak akıl ile bulmaya gayret ediyoruz.
Senin klimanın sürecinde de en uygun klima Gree Fairy oldu ki bu konuda
@mbirol ustama da ayrıca teşekkür ediyorum.
www.klimaforumu.com ile yıllardır tüketicilere doğru yolu göstermek için mücadele eden bu koca yüreki ustamıza da gönülde bir selam edeyim.
Bu yaz , belki de forumlar tarihinde hiç olmadığı kadar geniş marka ve model yelpazesi ile gerçek kullanıcı geri bildirimlerini bir platformda toplayalım ki, potansiyel klima alıcıları için de faydalı bir kılavuz olsun düşündesindeyim o nedenle bazılarınızın kullanıcı adlarının altına hangi markanın modelin test kullanıcısı olduğunuzu yazmaya başladım.
Hatta dün sevgili
@İlteriş Yılmaz ile görüşüp TESTER kullanıcı grubu oluşturmasını rica ettim ve sizlere soracağız ''bu gruba dahil olmak istermisiniz?'' diye.
Hatta aslında 2024 yaz sezonu bitince kimin konusu en çok mesaj almışsa 1 Ekim tarihinde kendisine bir hediye verelim diye de düşündük ama konuyu henüz tam netleştiremedik onunla da ayrıca ilgileneceğiz.
Elbette ki burada hiç kimsenin bir çıkar ve hediye beklentisi olmadığını biliyor olsak da neşeli bir süreç sonrası güzel bir anı olsun diye düşündüm
Her ne kadar sezon sonunda hediye desem de belki de tester olan dostlarımıza hatıra olsun diye birer kupa vs yollarız bakarız duruma göre
Neyse dostum. Kliman hayırlı olsun, artık Mideacıların rakipleri var forumda,
meydan boş değil haaaa Mideacılar bileeesssiniizzzzz