Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 75 GHU 9000 120hz fiyatına göre uygun

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ilkerkpc

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
38500 tl
Marka Model Bilgisi
Grundig 75GHU9000
Arkadaşlar selamlar.Arçelik Grundig grubunun panel bilgilerini devlet sırrı gibi saklamasından ötürü Adem hocamızın ve diğer arkadaşların bu grupta tv önerisi yapmaması nedenini anlıyorum ancak bu televizyon çok ilgimi çekti bugün teslim aldım pazartesi kısmetse servisi bekliyorum kurulum için..

Daha önce Grundig tv kullanmış biri olarak fiyatına göre sunduğu özellikleri çok iyi bulduğum için panel bilgisi olmamasına rağmen risk alarak bu ürünü aldım. Öncelikle bu ürün gerçek yenileme hızı 120hz arkadaşlar 75inç 120hz tüm ürünler kıyaslandığında şu anki 38500 tl fiyatını uygun buldum. (Dün gece anlık indirime denk gelip 34200tl ödedim)
Ürün Google Tv olup NanoUHD+TV olarak geçiyor 2023 yeni ürün..

Üründe Micro dimming, Hdr 10+ , Dolby atmos ,White color Gamut,3 adet 2.1 mevcut.

Panel kısmına gelince nano grubu tvlerin ips panelle geldiğini biliyorum. Direct led olan tüm Nano tvlerin full array olduğunu okumuştum ne kadar doğrudur bilemem ama ürünün görüntü performansını test ettiğimde açıkçası çok beğendim.
Arayışta olan arkadaşların incelemesini tavsiye ederim. Kurulum sonrası deneyimlerimi yazacağım

ilker hocam aradaki mesajlarda önerilen goeuntu ayarlarını, hdmi 2.1 e ayarlayip sabitleme olayini vs yararli bilgileri ilk başlıkta toplasanız super olur ürün alan oldukca gelip ilk sorulacak sorular bunlar

Az önce servis aradı 75 inç için ellerindeki standart aşkı aparatı taşımaz piyasadan aparat alcaz diyerek 610 TL fiyat istediler. Sizlerde bununla alakalı birşey yaşandı mı ?
Bende metal askı aparatı da vardı servis gelince özellikle sordum getirdiğiniz kalformaz ise bendeki ni kullanın dedim. Duvar dağlam oldıktan sonra aparatta hiçbir sıkıntı yok aşırı sağlam dedi. Buna özel üretiildiği için sıkıntı olmaz dediler. Ben de güvendim. Sorın olacak olsa aparattan dolayı kurmazlardı, sorumluluk almazlardı. Sizin servis ilave ürün satmak istemiş olabilir. Ellerinde orijinal aparat kalmamış olabilir. Yakın başka bir servise sorın bence. 26 kg taşıyacak 3 er büyük vida atılıyor. İki ayrı parça duvara monte edilip tv de onlara takılıyor.

arkadaşlar vatan fiyatı indirimle şu görünüyor şuan 37.099,30. Bu fiyata alınır mı acaba beklesem mi? samsung 75qn90c ye o kadar para vermek yerine biraz görüntüden feragat edip yarı fiyatından bile ucuza bunu almayı düşündüm çaresizce günlerdir bakınırken :D

arkadaşlar vatan fiyatı indirimle şu görünüyor şuan 37.099,30. Bu fiyata alınır mı acaba beklesem mi? samsung 75qn90c ye o kadar para vermek yerine biraz görüntüden feragat edip yarı fiyatından bile ucuza bunu almayı düşündüm çaresizce günlerdir bakınırken :D
Merhaba

Yaklaşık 1.5 ay kadar önce 75qn90c aldım. Kendimce dedim sıkıntısız olsun, görüntü kusursuz olsun vs vs... Görüntü süper oled TV ile yarışır. Kurulumdan itibaren1 ayın bitmesine 2 gün kala dedim panele bakayım dedim sağ üst köşede bir alanda toplu ölü piksel gördüm ve kayıt oluşturdum servis değişim raporu verdi. O aralar 75 ghu 9000 e de bakıyordum ve 29800 civarı bir fiyata düşünce direk aldım ve Samsung u değişim den iadeye çevirdim. 75qn90c ile arasında görüntü olarak bana maliyetine bakınca "75qn90c yi 7900TL ye almıştım" 50000TL lik fark yok. Resim yükledim. Solda ki Samsung 75qn90c sağdaki Grundig 75 ghu 9000.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-03-08-01-13-48-055-edit_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-03-08-01-13-48-055-edit_com.miui.gallery.jpg
    71.8 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_2024-03-08-01-13-22-583-edit_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-03-08-01-13-22-583-edit_com.miui.gallery.jpg
    73.5 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba

Yaklaşık 1.5 ay kadar önce 75qn90c aldım. Kendimce dedim sıkıntısız olsun, görüntü kusursuz olsun vs vs... Görüntü süper oled TV ile yarışır. Kurulumdan itibaren1 ayın bitmesine 2 gün kala dedim panele bakayım dedim sağ üst köşede bir alanda toplu ölü piksel gördüm ve kayıt oluşturdum servis değişim raporu verdi. O aralar 75 ghu 9000 e de bakıyordum ve 29800 civarı bir fiyata düşünce direk aldım ve Samsung u değişim den iadeye çevirdim. 75qn90c ile arasında görüntü olarak bana maliyetine bakınca "75qn90c yi 7900TL ye almıştım" 50000TL lik fark yok. Resim yükledim. Solda ki Samsung 75qn90c sağdaki Grundig 75 ghu 9000.
Merhaba. Hocam öylede almışken iyisi olsun şu olsun derken uçuyor herşey 🫢 bakalım çarşambayı bekleyeceğim gene 30 bandına düşerse alıp geçerim muhtemelen. Kafamı kurcalayan oyun performansıydı gerçi fifa pes nba tarzı oyunlar oynarım herhalde o yüzden çokta farketmez. Bide şey sorayım grundig garanti uzatmada tv göremedim acaba beyaz eşya gibi tv garantisi uzatılabiliyor mu grundigte? (kendi garantisinden bahsediyorum satıcı firmanın ek garantisinden değil)

Bende senin gibi düşünüyordum ama inan bunu aldım görüntü muhteşem bence

Merhaba. Hocam öylede almışken iyisi olsun şu olsun derken uçuyor herşey 🫢 bakalım çarşambayı bekleyeceğim gene 30 bandına düşerse alıp geçerim muhtemelen. Kafamı kurcalayan oyun performansıydı gerçi fifa pes nba tarzı oyunlar oynarım herhalde o yüzden çokta farketmez. Bide şey sorayım grundig garanti uzatmada tv göremedim acaba beyaz eşya gibi tv garantisi uzatılabiliyor mu grundigte? (kendi garantisinden bahsediyorum satıcı firmanın ek garantisinden değil)

Bende senin gibi düşünüyordum "almışken iyisi olsun" beni kararından caydıran yani iade etmem deki sebep hangi TV yi alırsan al 5 yıl ortalama ömür olması ve ilerde bir sıkıntı olması durumunda tamirat vs işlemi olunca rahat yapılabilmesi .Eninde sonunda ledlerin ömrü bitecek ve değiştirilecek ve paneli kasaya yapışık. Muhtemelen ledleri panelle birlikte değişiyor. O da maliyet demek. Bundan bir kaç ay önce arkada da LG marka 65" oled TV vardı ve panel arızalandı. Servis y 40-45 bin gibi fiyat verdiğini hatırlıyorum. 5 yıllık TV. Kızdı yaptırmadı a101 en ucuz 65" TV yi aldı. Cihazların ömrü kısa garantisi de kısa. Beyaz eşya gibi ek garanti hizmeti de yok. Yasal garanti 2 yıl GRUNDIG 3 yıl. Şu gerçek 75qn90c gerçekten süper TV siyahlar olsun görüntü olsun panel olsun gerçekten süper ama arada 50000 TL lik fark da Yok. 75qn90c 100 puan ise bu da abartısız minimum 70 puan

Ben de takipteyim 28-30 bandına gelirse almayı düşünüyorum. Gelmez ise farklı alternatifleri değerlendireceğim. 75cu8500 samsung 40 civarı fiyatı var? Nasıl bir tv bilgisi olan varmıdır?

Son düzenleme:
Merhabalar, 65 GHU 9000’de aynı özellikler mevcut mu? Mesela 120Hz yenileme.

Bilgi rica ederim

Bende Grunding modeline cok baktim nanoled 120 hz olmasi gayet iyiydi ama mini led philips p5 goruntu motoru vs bakinca fiyatta 50250 tl olunca direk ona gectim...

Bende Grunding modeline cok baktim nanoled 120 hz olmasi gayet iyiydi ama mini led philips p5 goruntu motoru vs bakinca fiyatta 50250 tl olunca direk ona gectim...
Hayırlı olsun. Ben de philips'te kararsız kalmıştım. Ancak Philips'in bu modeli google tv olmayınca tercih etmedim. Philips'in kendi yazılımı var o tv de. Grundig'in google tv yazılımı olması, ayrıca 3 yıl garantisinin olması, bi de 120 hz olunca almamak için bir sebep kalmıyordu benim için. Ben 42.000 Tl 'ye 75 ghu 9055 modelini aldım. Şu ana kadar gayet memnumum. Görüntü ve ses kalitesi bekletimin çok üstünde çıktı. Oyun falan da açtım. Forza Horizon 5 denedim pc den bağlayıp, gayet keyifliydi oynaması, 120 hz 130-150 fps arası oynayabildim pc monitöründen farksız. Bi de dev ekran olunca bu tarz oyunlar kablosuz gamepadle birlikte keyifli oluyor.

Evet benimde TV geldi ve kuruldu sonunda,
1080 görüntüsü maç vb.. akan seyirlerde tv yetiştiremiyor gibi geldi.. ufak atlamalar karelenmeler oluyor.. yayından olduğunu düşünmüyorum açıkçası
varmı optimum görüntü ayarı yapan vs.. ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri