Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kalp kırmayı bildiğimiz gibi gönül almayı da biliriz.
Bu konuda belki @Erinç Aşıcıoğlu katkı sunabilir, bilemiyorum.Kalp kırmayı bildiğimiz gibi gönül almayı da biliriz.
Güzel bir başlık, hem firma araştırmasına da girelim. Test için ürün bulmaya çalışalım.![]()
İlk hava filtrem 1999 yılında SANYO marka ve kişi algılama sensörlü, salyangoz fanlı 1500vac yan iki bant kapanı olan çok güzel bir üründü.Herkese merhaba,
Hava temizleyicilerle ilgili hiç konu açılmamış sanırım, . Bu gibi ürünleri kullanan, öneren-önermeyen, marka tavsiyesi gibi fikirleri olanlar paylaşabilirse çok sevinirim![]()
Başıma iş mi aldım ben şimdiBu konuda belki @Erinç Aşıcıoğlu katkı sunabilir, bilemiyorum.
Evet sevgili Erinç Aşıcıoğlu, bir marka danışmanı olarak sizden Hava temizleme ürünleri ile ilgili incelemek üzere ürün istiyoruz.
''Biz talebimizi iletelim, bakalım bu konularda ne kadar bağlantı kurma becerisine sahipsiniz görelim'' diyerek ortalığı kızıştırmayı da ihmal etmeyeyim değil mi sevgili @Beril![]()
Tam olarak faydası var mı gerçekten yoksa insanlar psikolojik olarak "güzel koku" gibi bir durum oluyor da ondan mı memnun kalıyorlar bilemedim. Mesela sigara içilen bir ortamda Dyson kullanan bir arkadaşıma gittiğimde, kendisi gayet temizlediğini söyledi. Ben alerjiden nefes alamıyordumİlk hava filtrem 1999 yılında SANYO marka ve kişi algılama sensörlü, salyangoz fanlı 1500vac yan iki bant kapanı olan çok güzel bir üründü.
Aktif karbon bantları haricinde kaba ince şeklinde değişik fitreleri var olmakla birlikte en önemlisi yıkanabilir olmasıydı.
Bugünün ürünleri çok daha komplike, yine de ne kadar fayda sunduğu kısmını hakikaten tarafsız ve objektif şekilde ele almak, değerlendirmek lazım
Bana göre içerideki mevcut havayı sirküle ettiği sürece sağlıklı kısmı tartışmaya açık, Bu ürün eğer kullanım koşullarına riyet edilirse faydalı.Tam olarak faydası var mı gerçekten yoksa insanlar psikolojik olarak "güzel koku" gibi bir durum oluyor da ondan mı memnun kalıyorlar bilemedim. Mesela sigara içilen bir ortamda Dyson kullanan bir arkadaşıma gittiğimde, kendisi gayet temizlediğini söyledi. Ben alerjiden nefes alamıyordum
Para tuzağı mı yoksa sağlık için bir yerde konfor artırma adına mantıklı bir yaklaşım mı gerçekten merak ediyorum.
Hah işte nerede nasıl koşullarda kullanılacak o önemli. Ben o arkadaşıma gittiğimde böyle bir cihaza lanet girsin almam demiştim. O kadar para verdikten sonra camı aç daha mantıklı niye evdeki havayı püf püf ediyoruz.Bana göre içerideki mevcut havayı sirküle ettiği sürece sağlıklı kısmı tartışmaya açık, Bu ürün eğer kullanım koşullarına riyet edilirse faydalı.
Şöyle düşün.
14 kişinin sigara içtiği ortamda 2 tane bu makinelerden çalışsın,
ilk gün
ikinci gün
üçüncü gün
dördüncü gün
Filtreler cort.
O noktadan sonra eğer aynı filtreler ile devam edecekseniz almayın kardeşim boşuna, Ancak konu komşuya ''Baaaak benimki daha büyük'' diye hava atarsınız ona yarar başka da hiç bir işe yaramaz.
İşte burada da devreye uygun kullanım koşulları ve ekonomik filtre sunan firmalar devreye girer.
Ekonomik filtre diye tül perde satanlardan bahsetmiyorum elbette.
O konuda kesinlikle işe yarıyor.Hah işte nerede nasıl koşullarda kullanılacak o önemli. Ben o arkadaşıma gittiğimde böyle bir cihaza lanet girsin almam demiştim. O kadar para verdikten sonra camı aç daha mantıklı niye evdeki havayı püf püf ediyoruz.
Benim ev tozu alerjim var. Asıl düşündüğüm şey de bunlara yönelik bir çözüm ya da bu alerjenlere maruz kalma süremi azaltabilir mi?
İşte şimdi can alıcı noktaya geldik. Filtre değişimi, temizlik, bakım veee fiyat kısmı. Oralara gelince kullananlar varsa tüm fikirleri ve tavsiyeleri değerli olabilir sanki. Çünkü Dyson biraz üüff yerlere doğru ilerliyor.O konuda kesinlikle işe yarıyor.
Hele Dyson aboo, incelemiştim bir kere ama sigara kokusu içine sindiğinde iyi bakım yapmak gerkeiyor sadece filtre deişikliği yetmiyor.
Herkese selamlar , umarım öyle bir ürün ve marka bulup yeni bir ürün paylaşabilirim sizlerle .Bu konuda belki @Erinç Aşıcıoğlu katkı sunabilir, bilemiyorum.
Evet sevgili Erinç Aşıcıoğlu, bir marka danışmanı olarak sizden Hava temizleme ürünleri ile ilgili incelemek üzere ürün istiyoruz.
''Biz talebimizi iletelim, bakalım bu konularda ne kadar bağlantı kurma becerisine sahipsiniz görelim'' diyerek ortalığı kızıştırmayı da ihmal etmeyeyim değil mi sevgili @Beril![]()
Kedi beslenen bir evde Fakir'in hava temizlemsini görmüştüm , memnunuz demişlerdiİşte şimdi can alıcı noktaya geldik. Filtre değişimi, temizlik, bakım veee fiyat kısmı. Oralara gelince kullananlar varsa tüm fikirleri ve tavsiyeleri değerli olabilir sanki. Çünkü Dyson biraz üüff yerlere doğru ilerliyor.
Bu biraz şey gibi Beril, Esnaf lokantalarında bir tabak kuru fasulye yanında iki kâse ekmekle birlikte 10 lirayken bir küçük suyu 5 liraya satmaları gibi.İşte şimdi can alıcı noktaya geldik. Filtre değişimi, temizlik, bakım veee fiyat kısmı. Oralara gelince kullananlar varsa tüm fikirleri ve tavsiyeleri değerli olabilir sanki. Çünkü Dyson biraz üüff yerlere doğru ilerliyor.
Biz de umuyoruz bakalım.Herkese selamlar , umarım öyle bir ürün ve marka bulup yeni bir ürün paylaşabilirim sizlerle .
İçerisinde UV lamba olanların içindeki UV ışığı hiçbir işe yaramıyor, orası kesin. Yapılan araştırmalara göre, havanın en az 2 dakika boyunca UV-C ışığına maruz kalması lazım. Ve 1 metreden sonra UV-C etkisi katlanarak düşüyormuş. Bu nedenle öyle bir havalandırma sistemi olmalı ki, havayı içerisinde en az 1 dk döndürecek sonra dışarı atacak. Bunu yaparken de UV lambalarını her 2 metrede 1 tane koyacaklar ki işe yarasın.İlk hava filtrem 1999 yılında SANYO marka ve kişi algılama sensörlü, salyangoz fanlı 1500vac yan iki bant kapanı olan çok güzel bir üründü.
Aktif karbon bantları haricinde kaba ince şeklinde değişik fitreleri var olmakla birlikte en önemlisi yıkanabilir olmasıydı.
Bugünün ürünleri çok daha komplike, yine de ne kadar fayda sunduğu kısmını hakikaten tarafsız ve objektif şekilde ele almak, değerlendirmek lazım
Seviyorum böyle çalışmaları.Yaşadığım yerde kullananalar fazla 4-5 ay önce araştırmıştım. Araştırma gibi araştırma olan aşağıdaki videoyu izlemiştim. Bütçe varsa tabiki Dyson yoksa videodaki diğer alternatiflere yönelinebilir.
Bunun nasıl sağlanabileceğine dair 1-2 dakika düşündüm ekrana bakıp bakıp, evet yapılabilirliğinde sorun olmasa da üretim maliyetini de hacim konusunu da ciddi anlamda etkileyecektir sanırım.İçerisinde UV lamba olanların içindeki UV ışığı hiçbir işe yaramıyor, orası kesin. Yapılan araştırmalara göre, havanın en az 2 dakika boyunca UV-C ışığına maruz kalması lazım. Ve 1 metreden sonra UV-C etkisi katlanarak düşüyormuş. Bu nedenle öyle bir havalandırma sistemi olmalı ki, havayı içerisinde en az 1 dk döndürecek sonra dışarı atacak. Bunu yaparken de UV lambalarını her 2 metrede 1 tane koyacaklar ki işe yarasın.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.