Allah razı olsun yelda kardeşim ama inan şimdi ne söylesem senin dediğin gibi hepsi üst,üste geliyor ne yardımcısı olacaklar onlar kendilerine zor yetişiyorlar bizim olay olduktan sonra ertesi gece sabaha karşı gelin toruna mama yapmaya kalkıyor ne olduysa birden ani olarak başı dönüyor olduğu yere düşüyor düşerken,de başının arkasını ya mutfak tezgahına yada masanın kenarına vuruyor oğlum düşme sesini duyuyor sesleniyor ses alamayınca kalkıp mutfağa gidiyor gelini yerde baygın bir şekilde buluyor hemen kucaklayıp hastaneye arabayla götürüyor yoldayken bize haber etti çocuğa bakın diye çıktık yukarı neyse geldiler başının arkasına tampon yapmışlar ama asıl sorun kısmi geçici hafıza kaybı yaşaması bizi çok korkuttu allahtan kendine geldi ancak çok baş ağrısı ve yüzde donukluk vardı çok şükür bunlarda geçti şimdilik ama beyin sarsıntısı ve herhangi bir ödem varmı diye dr emar istemiş ama bundada fobisi olduğu için çekememişler ertesi gün gittiler yine çekememişler en son uyutularak çekilmeye karar vermişler dr epilepsiden şüphelenmiş onun belirtileri var gibi demiş ama şimdiye kadar böyle bir durum yaşamamış bakalım inşallah böyle bir durum yoktur diyorum çünkü bu epilepsiyi yaşayanlardan biri olarak biliyorum bu nöbet geldimi anlık sen anlayana kadar kendini yerde bayılmış olarak buluyorsun günlerce o durumu üzerinden atamıyorsun çok şükür,ki ben artık bu rahatsızlığı atlattım yaklaşık 10 yıldır ilaç kullanmıyorum dr,larım artık senin hastalığın bitmiş ilaçları kullanma dediler ama ben teşhis konulduğundan beri hiç aksatmadan kullandım rabbim kimseye vermesin inşallah bu rahatsızlık herkes kalıtsal diye bilir aileden ama bu daha çok üzüntüye bağlı bir hastalıkmış sonradan öğrendim şimdi diyorum acaba bizim evi su bastı ya birde alttaki dükkana doldu ya su onun haberi yoktu sigorta olduğundan tahminim ona üzüldü diyorum ben hayırlısı inşallah bunlarda geçecek rabbim sevdiği kulunu böyle sınarmış bakalım ne yapacak isyanmı edecek yoksa şükürmü edecek diye çok şükür halimize inşallah mükafatını verecektir bize sevgi,saygılarımla