Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Sohbet HAYIRLI CUMALAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmanke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdilik korse ile takılıyor ama kalkıp otururkene ağrıları oluyor ayın 9 una randevu aldık beyin cerrahisine tanıdık bir kaç kişinin daha akrabası olan doktorlara sorduk bazısı ameliyat olması gerekir yoksa çökme olur o bölgede diyor kimisi,de korseyi kullanmaya devam etsin ameliyat en son çözüm diyorlar neye göre karar veriyorlar anlamadık yani:bilmiyom
Senin oğlanlar gelinler yardımcı olsunlar annelerine artık. Kadıncağıza üst üste zorluklar geliyor. Amca da var evde. Onun bakımı da zor. Allah yardımcınız olsun.

Senin oğlanlar gelinler yardımcı olsunlar annelerine artık. Kadıncağıza üst üste zorluklar geliyor. Amca da var evde. Onun bakımı da zor. Allah yardımcınız olsun.
Allah razı olsun yelda kardeşim ama inan şimdi ne söylesem senin dediğin gibi hepsi üst,üste geliyor ne yardımcısı olacaklar onlar kendilerine zor yetişiyorlar bizim olay olduktan sonra ertesi gece sabaha karşı gelin toruna mama yapmaya kalkıyor ne olduysa birden ani olarak başı dönüyor olduğu yere düşüyor düşerken,de başının arkasını ya mutfak tezgahına yada masanın kenarına vuruyor oğlum düşme sesini duyuyor sesleniyor ses alamayınca kalkıp mutfağa gidiyor gelini yerde baygın bir şekilde buluyor hemen kucaklayıp hastaneye arabayla götürüyor yoldayken bize haber etti çocuğa bakın diye çıktık yukarı neyse geldiler başının arkasına tampon yapmışlar ama asıl sorun kısmi geçici hafıza kaybı yaşaması bizi çok korkuttu allahtan kendine geldi ancak çok baş ağrısı ve yüzde donukluk vardı çok şükür bunlarda geçti şimdilik ama beyin sarsıntısı ve herhangi bir ödem varmı diye dr emar istemiş ama bundada fobisi olduğu için çekememişler ertesi gün gittiler yine çekememişler en son uyutularak çekilmeye karar vermişler dr epilepsiden şüphelenmiş onun belirtileri var gibi demiş ama şimdiye kadar böyle bir durum yaşamamış bakalım inşallah böyle bir durum yoktur diyorum çünkü bu epilepsiyi yaşayanlardan biri olarak biliyorum bu nöbet geldimi anlık sen anlayana kadar kendini yerde bayılmış olarak buluyorsun günlerce o durumu üzerinden atamıyorsun çok şükür,ki ben artık bu rahatsızlığı atlattım yaklaşık 10 yıldır ilaç kullanmıyorum dr,larım artık senin hastalığın bitmiş ilaçları kullanma dediler ama ben teşhis konulduğundan beri hiç aksatmadan kullandım rabbim kimseye vermesin inşallah bu rahatsızlık herkes kalıtsal diye bilir aileden ama bu daha çok üzüntüye bağlı bir hastalıkmış sonradan öğrendim şimdi diyorum acaba bizim evi su bastı ya birde alttaki dükkana doldu ya su onun haberi yoktu sigorta olduğundan tahminim ona üzüldü diyorum ben hayırlısı inşallah bunlarda geçecek rabbim sevdiği kulunu böyle sınarmış bakalım ne yapacak isyanmı edecek yoksa şükürmü edecek diye çok şükür halimize inşallah mükafatını verecektir bize sevgi,saygılarımla :bye :ok

Allah razı olsun yelda kardeşim ama inan şimdi ne söylesem senin dediğin gibi hepsi üst,üste geliyor ne yardımcısı olacaklar onlar kendilerine zor yetişiyorlar bizim olay olduktan sonra ertesi gece sabaha karşı gelin toruna mama yapmaya kalkıyor ne olduysa birden ani olarak başı dönüyor olduğu yere düşüyor düşerken,de başının arkasını ya mutfak tezgahına yada masanın kenarına vuruyor oğlum düşme sesini duyuyor sesleniyor ses alamayınca kalkıp mutfağa gidiyor gelini yerde baygın bir şekilde buluyor hemen kucaklayıp hastaneye arabayla götürüyor yoldayken bize haber etti çocuğa bakın diye çıktık yukarı neyse geldiler başının arkasına tampon yapmışlar ama asıl sorun kısmi geçici hafıza kaybı yaşaması bizi çok korkuttu allahtan kendine geldi ancak çok baş ağrısı ve yüzde donukluk vardı çok şükür bunlarda geçti şimdilik ama beyin sarsıntısı ve herhangi bir ödem varmı diye dr emar istemiş ama bundada fobisi olduğu için çekememişler ertesi gün gittiler yine çekememişler en son uyutularak çekilmeye karar vermişler dr epilepsiden şüphelenmiş onun belirtileri var gibi demiş ama şimdiye kadar böyle bir durum yaşamamış bakalım inşallah böyle bir durum yoktur diyorum çünkü bu epilepsiyi yaşayanlardan biri olarak biliyorum bu nöbet geldimi anlık sen anlayana kadar kendini yerde bayılmış olarak buluyorsun günlerce o durumu üzerinden atamıyorsun çok şükür,ki ben artık bu rahatsızlığı atlattım yaklaşık 10 yıldır ilaç kullanmıyorum dr,larım artık senin hastalığın bitmiş ilaçları kullanma dediler ama ben teşhis konulduğundan beri hiç aksatmadan kullandım rabbim kimseye vermesin inşallah bu rahatsızlık herkes kalıtsal diye bilir aileden ama bu daha çok üzüntüye bağlı bir hastalıkmış sonradan öğrendim şimdi diyorum acaba bizim evi su bastı ya birde alttaki dükkana doldu ya su onun haberi yoktu sigorta olduğundan tahminim ona üzüldü diyorum ben hayırlısı inşallah bunlarda geçecek rabbim sevdiği kulunu böyle sınarmış bakalım ne yapacak isyanmı edecek yoksa şükürmü edecek diye çok şükür halimize inşallah mükafatını verecektir bize sevgi,saygılarımla :bye :ok
Allah Allah çok geçmiş olsun abi. Epilepsi bende de var bela bir şey.

Allah Allah çok geçmiş olsun abi. Epilepsi bende de var bela bir şey.
Çok geçmiş olsun murat kardeşim inşallah sende bir an evvel atlatırsın bu hastalığı ama ilaçlarını sakın aksatma zamanında iç nöbet geçirdiğinde mutlaka dr,a git götürsünler boşlamayın takip çizelgen varmı devamlı gittiğin dr,un varmı

Çok geçmiş olsun murat kardeşim inşallah sende bir an evvel atlatırsın bu hastalığı ama ilaçlarını sakın aksatma zamanında iç nöbet geçirdiğinde mutlaka dr,a git götürsünler boşlamayın takip çizelgen varmı devamlı gittiğin dr,un varmı
Valla abi Epilepsi bende 11-12 senedir var. Hayatımda 3 kere nöbet geçirdim şimdiye kadar 3'ü de hastalığın ilk 24 saati içerisinde uykudayken oldu ondan beridir şükür sorun sıkıntı yaşamadım. İlacı kestik sonra kontrollerde EEG'de sıkıntı çıkınca yine başladık 5 senedir yine kullanıyorum yine ilacı bırakma evresindeyiz. Sabah 1000 akşam 1000 den sabah 250 akşam 250 miligrama kadar indik hayırlısıyla bakalım.

Osman abi kusura bakma ben bunu görmemişim. Dün seni cafe de etiketledim selam verdim yanıt gelmeyince en son ki msjına bakınca farkettim.
Yine geçmiş olsun diyeceğim tövbe estağfurullah. Bu sefer gelinin için.
Belli ki gelinin uyku hali ile dalgınlık yaşadı.epilepsi üzüntü ile olmaz ki abim , onu şöyle düşün beynin de elektrik kontağının açılıp kapanması gibi oluyor nöbet. Yakınım epilepsi benim. Cocukluğunda kafasına taş geldiği ve dikişler içinde pıhtı kaldığı için olduğunu düşünüyoruz o dönemler de başladı. 30 yaşında İzmir de beyin ameliyatı olup ,o kireçlenen bölgeyi temizleyip aldılar.ilaca devam ,kontrole devam. Güneş , sıcak ve yorulmak yasak. Yorgunluğu sevmez bu hastalık,hele uykusuzluk hiç sevmez.
Eşinin durumu nasıl ?

Valla abi Epilepsi bende 11-12 senedir var. Hayatımda 3 kere nöbet geçirdim şimdiye kadar 3'ü de hastalığın ilk 24 saati içerisinde uykudayken oldu ondan beridir şükür sorun sıkıntı yaşamadım. İlacı kestik sonra kontrollerde EEG'de sıkıntı çıkınca yine başladık 5 senedir yine kullanıyorum yine ilacı bırakma evresindeyiz. Sabah 1000 akşam 1000 den sabah 250 akşam 250 miligrama kadar indik hayırlısıyla bakalım.
Senin durumunu biliyorum. Varsın ilaç olsun nöbet olacağına.

Osman abi kusura bakma ben bunu görmemişim. Dün seni cafe de etiketledim selam verdim yanıt gelmeyince en son ki msjına bakınca farkettim.
Yine geçmiş olsun diyeceğim tövbe estağfurullah. Bu sefer gelinin için.
Belli ki gelinin uyku hali ile dalgınlık yaşadı.epilepsi üzüntü ile olmaz ki abim , onu şöyle düşün beynin de elektrik kontağının açılıp kapanması gibi oluyor nöbet. Yakınım epilepsi benim. Cocukluğunda kafasına taş geldiği ve dikişler içinde pıhtı kaldığı için olduğunu düşünüyoruz o dönemler de başladı. 30 yaşında İzmir de beyin ameliyatı olup ,o kireçlenen bölgeyi temizleyip aldılar.ilaca devam ,kontrole devam. Güneş , sıcak ve yorulmak yasak. Yorgunluğu sevmez bu hastalık,hele uykusuzluk hiç sevmez.
Eşinin durumu nasıl ?
Olurmu öyle şey ne demek kusur kardeşim şimdi şöyle evet bunu bir elektirik kontağına benzetiyorlar ve eeg çekilirkende bunu uyguluyorlar ancak bu çokta etkili değil bence banada aynı şeyleri defalarca yaptılar ama bundan bir sonuç çıkmadı defalarca emar,a girdim,çıktım teşhisi bir türlü koyamadılar bilemiyorum benimkisi çok belli,belirsiz belkide ondan en son doktor dediki uykuda eeg çekecez yahu gün almak için bir gittim,ki daha o zaman 6 ay sonraya birde gece 4 te demezmi yahu ben buraya gecenin 4 ünde nasıl gelecem araç yok bi dünya yol siz bilirsiniz sıra çok ancak o zamana var napalım düşündüm tanıdık bir komşunun aracı var rica ettim masrafını verdik gittik beni bıraktı gitti 24 saat uyumayacaksınız demişlerdi uyumadık ama orada çekim başladı uyumamız lazım gıram uyku yok neyse görevli bi uyku hapı içirdi bana baktım yarım saat içinde uyumuşum bi kendime geldim saat 6 olmuş çekim bitmiş kabloları çıkarmışlar görevli dedi gidebilirsin iyi gideyim ama kafa sersem gibi elimi yüzümü yıkayayım dedim aynaya bi baktım sanki kafama silikon sıkmışlar gibi bide kurumuşmu eyvah,eyvah nerdeyse bir top peçete bitti oda yüzeysel sokağa çıktım herkes bana bakıyor saç diplerim bembeyaz böyle olmaz otobüs,e binsem olmaz durağa kadar yürüyemem allahtan hastanenin içinden yürürken bi baktım taksi geliyor hemen el ettim bindim eve kadar bakırköyden halkalı,ya kadar baya bi yol neyse uzatmayayım sonucu 1 ay sonra dediler randevu aldım doktoruma epilepsi teşhisini ozaman koydular demem o ki bende öyle çarpma,vurma herhangi bir hasar olmadı hatırladığım kadarıyla taaaa çocukluğumda bir bilemedim iki sefer bayılma oldu onuda o zamanlar annem rahmetli olmuştu beni halam bakmaya başlamıştı 10 yaşlarda iken elimi ekmek bıçağı ile kesmiştim kanamıştı kan tuttu diye onlarda bende öyle düşündük taaki evlendim çoluk,çocuk oldu birgün işe gitmek için kalktığımda kahvaltı masasına düşmemek için kendimi geri çektim bir anda kendimi yerde baygın yüzüm,gözüm sıyrılmış vaziyette uyandım hemen doktora gittik ama anında teşhiş koyamadılar bu olaydan 2 yıl sonra tekrarladı nöbet hemen ertesi gün yine bu arada teşhis kondu ilaçlarımı düzenli kullandım sonra bir daha tam 6 yıl sonra hafif baş dönmesi gibi o günden sonra bir dahada olmadı çok şükür atlattım bu hastalığı rabbim kimseye vermesin inşallah şunu,da belirtmeden geçemiycem bu hastalığın çeşitli türleri ve evreleri ben bunlara rastladım benimkisi en hafifi idi yakın bir arkadaşımın kızında vardı onda saldırganlık vardı maalesef çok zor durumlar kusura bakma destan yazdım eşimin durumu şimdilik stabil bekliyoruz eylül 8 e randevu aldık beyin cerrahisine sağlıkla,huzurla,sevgiyle kalın. :ok :ok

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri