Hoover sahte etiket basıyor
H7W 412MBC-S | Önden yüklemeli çamaşır makineleri 12 kg, 1400 RPM, Sınıf A, Beyaz, G x D x Y (cm) 59x66x85
www.hoover-home.com
Ekli dosyayı görüntüle 4572
Sayfa : 6
Ekli dosyayı görüntüle 4573
Ve bakın şu işe ki Ticaret Bakanlığı da bu etiketlere izin veriyor hemi de sahte olmasına rağmen hee mi?
Bu durumda Eurovent sertifikası olmadan Bayilerde endam eden Bosch klimaların da sahte etiket ile satılıyor olmasına şaşırmamak gerekir.
Sizi çok defa uyardık ve dedik ki ''Konuları maniple etmeyin'' BOSCH SIEMENS PROFİLO bayisi olabilirsiniz, çalışanı olabilirsiniz, veya sadece gönül vermiş birisi olabilirsiniz, belki satış yaptırdığınız kadar komisyon alıyor olabilirisniz bunlar elbette ki kesinlikle bizleri ilgilendirmiyor ancak insanların sürekli kafasını bulandırmayın. Yazdığınız her yazının altından bir BSH grubu güzellemesi veya yönlendirmesi olması ciddi anlamda can sıkıcı.
Verdiğiniz örnekler teknikmiş gibi görünen zırvalar oluyor çoğu zaman fakat yine de ''alternatif görüş, muhalif ses iyidir'' diye görmezden geliyoruz ses çıkarmıyoruz da bu kadarı da fazla artık.
Size dedik ki ''Ne iş yapıyorsanız açıklayın, Teknik bilgi birikiminiz nedir insanlara paylaşın'' yok illa ki gizli takılacak, canınızın istediği konuyu maniple edeceksiniz ve biz de buna göz yumacağız. Nereye kadar?
Hah işte buraya kadarmış.
Anlamadığınız dinlemediğiniz konularda gereksiz yazılar ile sürekli ortam germe limitiniz doldu.
İşinize geldiği gibi ve geldiği kısımları sürekli pompalamanız da can sıktı. Ne hikmetse Eurovent sertifikaları olmadan satılan BOSCH klimalara, Alman Malı etiketi ile Çin Malı kompresörlerle üretilip satılan buzdolaplarına hiç laf etmezsiniz fakat rakip markaları nasıl ekarte ederim kısmında maşallahınız var.
Enerji Etiketlemesi Çerçeve Yönetmeliğini iyi okuyun ki başka mecralarda da sürekli olarak insanları yanıltıcı yazılar yazmayın.
Bir ürünün hem elektrik, hem su, hem ses gibi değerlerinin toplam ağırlık esasına göre değerlendirip etiketleme yapıldığı sistemlerde neye neden nasıl A B C diye karar verildiğini önce iyi araştırın.
Yeni Yönetmelikte detaylar gayet açıktır anlamak isteyenlere. Diğer yandan buraya ''Sahte etiket basıyorlar'' diye yazmak yerine neden Ticaret Bakanlığına firmayı ihbar edip sonra da ''bakın bunlar sahtekârdı, ben ortaya çıkardım, ilan ediyorum'' diye yayınlamadınız merak ediyorum. Keşke bunu yapsaydınız da biz de bütün sosyal medya hesaplarımızdan ''Sahte Etiketçiler'' diye firmayı ifşa etseydik.
Neyse, size bundan sonraki sosyal medya hayatınızda başarılar diliyorum. Bizim forumda buraya kadarmış.