Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vay be, 2019da 270tlye almıştım şunu hala kullanırım, filtre kahve makinesi özelinde çok iyi cihazdır. Öğütülmüş kahve ile demleme yapıp içecekseniz öneririm. Süt ile maksimum sütlü filtre kahve yapabilirsiniz. Latte benzeri sütlü kahveler için espresso bazlı kahve yapabilen makinelere ihtiyacınız var. Orada da Philips'in serileri iyidir. Siz espresso bazlı kahve mi seviyorsunuz filtre kahve mi? Karar vermeniz gereken konu bu öncelikle
Bu cihazı önerirseniz satın alacağım.
Daha uygun satan yer bulamadım.
Ben internetten almıştım, Amazonda uygun fiyata satılıyorsa Amazonu tercih ederim her zaman.Vallaha ya delongi tarzı makine alacağım ya da bütçeyi biraz zorlayıp çekirdekle çalışan kahve makinası alacağım ve sütte ilave edilebilen 11000 tl ve üstü fiyatları philips güzel gibi geldi bana.
Ben amerikano sert içimli kahve bazen latte tarzı seviyorum.Kenya sanırım sert kahveydi.
Grunding nasıl bilmiyorum ve nereden satın alabilirim onuda bilmiyorum.
Kırklarelinde yaşıyorum.
Delongi sadece damıtma ile filtre kahve yapar ve filtre kağıdı ister.1900 tl.civari fiyatları.
Philips daha profesyonel bir makina ve filtreli çalışır ve daha sonra filtre ömrüne göre parça değişimi ister diye biliyorum.
Şöyle tam otomatik şekilde çekirdeğini kendi öğüten süt falan da kaynatan ucuz ama kaliteli bir kahve makinesi mı acaba?Vallaha ya delongi tarzı makine alacağım ya da bütçeyi biraz zorlayıp çekirdekle çalışan kahve makinası alacağım ve sütte ilave edilebilen 11000 tl ve üstü fiyatları philips güzel gibi geldi bana.
Ben amerikano sert içimli kahve bazen latte tarzı seviyorum.Kenya sanırım sert kahveydi.
Grunding nasıl bilmiyorum ve nereden satın alabilirim onuda bilmiyorum.
Kırklarelinde yaşıyorum.
Delongi sadece damıtma ile filtre kahve yapar ve filtre kağıdı ister.1900 tl.civari fiyatları.
Philips daha profesyonel bir makina ve filtreli çalışır ve daha sonra filtre ömrüne göre parça değişimi ister diye biliyorum.
Maalesef çok güvenilir değil. Çünkü pazar yeri.![]()
Bu site güvenilir mi
Bulgaristan'da Lidl markette 150 leva yarı otomatik espresso makinesi satılıyor. Süt de köpürtüyormuş. Yaklaşık 2600 lira civarı bir şey. Az önce baktım başka yerde 120 levaya kadar düşmüş. Başlangıç seviyesi bir makine ama SilverCrest genel olarak fiyat performans ürünleri çıkaran bir Avrupa markası, bu makinesi nasıldır bilemem. Çok büyük bir makine değildi diye hatırlıyorum markette görmüştüm. Arabayla giden getirebilir sanırım gümrükte elektronik ürün diyerek bir sıkıntı çıkarmazlarsa.Türkiyede her şey Daha pahallı
Üretim yok.Vergi çok alınıyor.
Getirmekte mesele...
Bulgaristana yakinim...Gidene denk gelirsem ağır makina getirmek istemeyebilir.
Az önce baktım 15 bar gücü varmış, pek işe yaramaz diye tahmin ediyorum. 5-6 bin liralara Vestel ve Arçelik benzer makineler satıyor belki onlara göz atabilirsiniz.Bulgaristan'da Lidl markette 150 leva yarı otomatik espresso makinesi satılıyor. Süt de köpürtüyormuş. Yaklaşık 2600 lira civarı bir şey. Az önce baktım başka yerde 120 levaya kadar düşmüş. Başlangıç seviyesi bir makine ama SilverCrest genel olarak fiyat performans ürünleri çıkaran bir Avrupa markası, bu makinesi nasıldır bilemem. Çok büyük bir makine değildi diye hatırlıyorum markette görmüştüm. Arabayla giden getirebilir sanırım gümrükte elektronik ürün diyerek bir sıkıntı çıkarmazlarsa.
Ekli dosyayı görüntüle 13228
Şahsen bir ara düşünmüştüm Moka pot işine girmeyi ama çok zahmetli olur makinenin yanında diye vazgeçmiştimSert yada özel kahve sevenlere en iyi öneri mocha pot (tavsiye Bialetti marka). Bununla her kahveyi yaparsınız. French Press (en dandiğini ucuzunu alın) süt köpürtün miss gibi içersiniz. Ben olsam Mocha pot, french press, orta kalite bir değirmen alır asla o büyük paraları tam otomatik makinalara vermezdim. Ev kullanımı için gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.