Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Kahve cekirdeginle çalisan kahve makinasi önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bizzare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

bizzare

İnce Eleyen
Araştırmacı
Bütçe
10000
Marka Model Bilgisi
Delongy
Sağlam kullanabileceğim ve güzel lezzet veren kahve makinası öneriniz nedir.
Sert ve fresh kahve yapacak süt ilave edebilen.
Tesekkurler

size bütçenizden dolayı

Philips LatteGo EP2231/40 tavsiye ederim.diğer kahve seçeneklerinizi manuel kendiniz de yapabilirsiniz.​

Merhaba. Bilgilendirmek amacı ile yazıyorum. Bir üst yorumda attığınız Delonghi marka filtre kahve makinesi çekirdekle değil, çekirdekten çekilmiş filtre kahve ile çalışıyor.
Tam olarak isteğiniz nedir belirtir misiniz? Bazı makineler kahve çekirdeğini kendisi de çekiyor. Ayriyeten cappuccino gibi sütlü kahveler yapacaksanız filtre kahve makinesi değil espresso makinesine ihtiyacınız var.
Daha önceden üst model bir Delonghi filtre kahve makinesi kullanıyordum, şu an şu linkteki Grundig filtre kahve makinesini kullanıyorum. Genelde bu tarz profesyonel olmayan filtre kahve makineleri az çok benzer kalite ve işleyişe sahiptir ancak bahsettiğim Grundig makine muadillerine göre çok daha iyi bir kaliteye ve kullanım kolaylığına sahip. Eğer hazır çekilmiş kahveyle çalışan uygun fiyatlı bir filtre kahve makinesi isterseniz bunu öneririm.
Ancak direkt kahve çekirdeklerini koyayım, makine kendisi öğütsün diyorsanız öğütücülü bir makineye ihtiyacınız var.

Vallaha ya delongi tarzı makine alacağım ya da bütçeyi biraz zorlayıp çekirdekle çalışan kahve makinası alacağım ve sütte ilave edilebilen 11000 tl ve üstü fiyatları philips güzel gibi geldi bana.
Ben amerikano sert içimli kahve bazen latte tarzı seviyorum.Kenya sanırım sert kahveydi.
Grunding nasıl bilmiyorum ve nereden satın alabilirim onuda bilmiyorum.
Kırklarelinde yaşıyorum.
Delongi sadece damıtma ile filtre kahve yapar ve filtre kağıdı ister.1900 tl.civari fiyatları.
Philips daha profesyonel bir makina ve filtreli çalışır ve daha sonra filtre ömrüne göre parça değişimi ister diye biliyorum.

Bu cihazı önerirseniz satın alacağım.
Daha uygun satan yer bulamadım.
Vay be, 2019da 270tlye almıştım şunu hala kullanırım, filtre kahve makinesi özelinde çok iyi cihazdır. Öğütülmüş kahve ile demleme yapıp içecekseniz öneririm. Süt ile maksimum sütlü filtre kahve yapabilirsiniz. Latte benzeri sütlü kahveler için espresso bazlı kahve yapabilen makinelere ihtiyacınız var. Orada da Philips'in serileri iyidir. Siz espresso bazlı kahve mi seviyorsunuz filtre kahve mi? Karar vermeniz gereken konu bu öncelikle

Vallaha ya delongi tarzı makine alacağım ya da bütçeyi biraz zorlayıp çekirdekle çalışan kahve makinası alacağım ve sütte ilave edilebilen 11000 tl ve üstü fiyatları philips güzel gibi geldi bana.
Ben amerikano sert içimli kahve bazen latte tarzı seviyorum.Kenya sanırım sert kahveydi.
Kırklarelinde yaşıyorum.
Delongi sadece damıtma ile filtre kahve yapar ve filtre kağıdı ister.1900 tl.civari fiyatları.
Philips daha profesyonel bir makina ve filtreli çalışır ve daha sonra filtre ömrüne göre parça değişimi ister diye biliyorum.
Ben internetten almıştım, Amazonda uygun fiyata satılıyorsa Amazonu tercih ederim her zaman.
Luleburgazdayim ben de.
Americano, latte vb kahveler istiyorsanız sizin espresso makinesi almanız gerekiyor, filtre kahve makinelerine bakmayın bile.

Americano fresh de severim
Bazen latte
Genellikle sert içimli fresh kahve severim.
filtrede içerim.
Maliyetler arttı bende 150 tl almıştım zamanında neredeyse bu gidişle 20 kat daha fazla olacak

Sert yada özel kahve sevenlere en iyi öneri mocha pot (tavsiye Bialetti marka). Bununla her kahveyi yaparsınız. French Press (en dandiğini ucuzunu alın) süt köpürtün miss gibi içersiniz. Ben olsam Mocha pot, french press, orta kalite bir değirmen alır asla o büyük paraları tam otomatik makinalara vermezdim. Ev kullanımı için gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Kırklarelinde yaşıyorum.
Şöyle tam otomatik şekilde çekirdeğini kendi öğüten süt falan da kaynatan ucuz ama kaliteli bir kahve makinesi mı acaba?

O zaman en iyi çözüm delongi.Metal istiyorum ama malesef her şey plastik. Ekonomi plastikle yürüyor.
En azından filtre içerim.Sut içinde ayrıca çırpıcı ile köpük yapılır...

Türkiyede her şey Daha pahallı
Üretim yok.Vergi çok alınıyor.
Getirmekte mesele...
Bulgaristana yakinim...Gidene denk gelirsem ağır makina getirmek istemeyebilir.

Bu site güvenilir mi
Maalesef çok güvenilir değil. Çünkü pazar yeri.
Burada satıcılar ürün satıyor, çoğu zamanda aylarca fiyat güncellemeyi unutuyor. Bu sebeple fiyat , stok sorunu gibi sebeplerle iptal ediliyor. uğraşırsınzı yani.

piyasada yüzlerce kahve makinası mevcut. fakat neredeyse hepsi su ısıtıcısından hallice makinalar. kaynar su ile kahve hazırlıyorlar.

çekirdek öğütücülü olarak nespresso, philips tchibo ve bir kaç marka hariç (fiyatları yüksektir bunların) hemen hepsi aynı tip aynı mantık üretim ürünler (vestel, arzum,homend vs.)

illa çekirdek öğütücülü olsun derseniz YUI (xiaomi) alın geçin. arada sırada bim a101 falan geliyor.

ama şunu bilmelisiniz ki filtre kahve zevkiniz varsa en son para yatıracağınız ürün kahve makinası olmalı.

onun yerine orta halli bir öğütücü (manuel veya otomatik) ve hassas terazi almanız kahve zevkinizi doruklara çıkartır. çünkü aynı tadı her zaman yakalayabilmek için doğru gramaj kahve çekirdeği ve doğru miktar su kullanımı çok önemlidir. 85-90 derecede arıtılmış su kullanmanız gerekir.

bahsi geçen makinelerde her kahvede farklı tad (acı,hafif, klor tadı, rutubet kokusu vs) olacaktır.

siz önce hassas terazi, sonra öğütücü, sonra da düzgün bir süzme kabı alın.

Türkiyede her şey Daha pahallı
Üretim yok.Vergi çok alınıyor.
Getirmekte mesele...
Bulgaristana yakinim...Gidene denk gelirsem ağır makina getirmek istemeyebilir.
Bulgaristan'da Lidl markette 150 leva yarı otomatik espresso makinesi satılıyor. Süt de köpürtüyormuş. Yaklaşık 2600 lira civarı bir şey. Az önce baktım başka yerde 120 levaya kadar düşmüş. Başlangıç seviyesi bir makine ama SilverCrest genel olarak fiyat performans ürünleri çıkaran bir Avrupa markası, bu makinesi nasıldır bilemem. Çok büyük bir makine değildi diye hatırlıyorum markette görmüştüm. Arabayla giden getirebilir sanırım gümrükte elektronik ürün diyerek bir sıkıntı çıkarmazlarsa.
Screenshot_20240227_141838_Chrome.jpg

Bulgaristan'da Lidl markette 150 leva yarı otomatik espresso makinesi satılıyor. Süt de köpürtüyormuş. Yaklaşık 2600 lira civarı bir şey. Az önce baktım başka yerde 120 levaya kadar düşmüş. Başlangıç seviyesi bir makine ama SilverCrest genel olarak fiyat performans ürünleri çıkaran bir Avrupa markası, bu makinesi nasıldır bilemem. Çok büyük bir makine değildi diye hatırlıyorum markette görmüştüm. Arabayla giden getirebilir sanırım gümrükte elektronik ürün diyerek bir sıkıntı çıkarmazlarsa.
Ekli dosyayı görüntüle 13228
Az önce baktım 15 bar gücü varmış, pek işe yaramaz diye tahmin ediyorum. 5-6 bin liralara Vestel ve Arçelik benzer makineler satıyor belki onlara göz atabilirsiniz.

Sert yada özel kahve sevenlere en iyi öneri mocha pot (tavsiye Bialetti marka). Bununla her kahveyi yaparsınız. French Press (en dandiğini ucuzunu alın) süt köpürtün miss gibi içersiniz. Ben olsam Mocha pot, french press, orta kalite bir değirmen alır asla o büyük paraları tam otomatik makinalara vermezdim. Ev kullanımı için gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Şahsen bir ara düşünmüştüm Moka pot işine girmeyi ama çok zahmetli olur makinenin yanında diye vazgeçmiştim 😅

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri