- Marka Model Bilgisi
- Kaira DTXR35E 12000 BTU
Merhabalar , artan ani sıcaklarla beraber mecburen klima arayışına girdik. Bütçemiz çok ama çok kısıtlı olduğu için çok fazla araştırmadan, sitedeki yorumlara bakarak klimayı aldım ve bugün teslim edildi. Montaj için servisi aradım ama merkezi aramam gerektiğini söyledi. Aradım ulaşamadım malesef. Airfel sitesinden sanal asistan ile randevu talebi oluşturdum. %90 bayramdan sonra kurulacak yapacak birşey yok. Bu arada Bursa İnegöl'de oturuyorum. Şimdi gelelim asıl meseleye
. İlk defa klima kullanacağım için forumu da bayağı inceledim az çok bilgi topladım ancak yinede buraya konu açma gereği duydum. Evimiz balkonla beraber toplam 110 m2 civarı. Klimayı alırken sadece oturma odasına montajlatıp kullanırız mantığı ile aldım ama farklı konuları okuyunca kafam biraz karıştı. Bizim oturma odası ve mutfak birleşik yani amerikan mutfak. iki oda toplam 29 m2 civarı yapıyor. mutfağın tam kemer olan yerine motaj yaptırıp kullansak olur mu ?. Eğer olursa dış üniteyi balkona koymamız gerekiyor galiba . Dış ünite balkona koyulursa sürekli güneş görecek bir sorun olur mu ?. Gerçi ev güney cephe, güneş batana kadar ev komple güneş görüyor. Ev komple ısı yalıtımlı.