Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi KIŞIN ISINMAK İÇİN KLİMA ÖNERİSİ

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

REMZİ96

Klimatör
Kadim Üye
Bütçe
20.000
Marka Model Bilgisi
Herşey
Gaziantepte kışlar çok olmasada soğuk geçiyor soba ile ısınan bir arkadaşım sobanın pisliğinden dolayı klimaya geçmek istiyor daylüx marka klima ile ısınan bir arkadaşa sorduk aylık elektirik faturası ortalama 2.500 ₺ geldiğini söyledi buda biraz pahalı geldi oyüzden elimizden geldiğince ısıtmada tasarruflu bir klima alamamız gerekiyor. Gaziantep te midea bayisi sıkıntılı olduğu için başka bir marka öneriniz var mı ısıtmada tasarruflu 12.000 btü

Klimaları tek tek inceleyip ısıtmada az yakan bir şeyler bulmak lazım. Hem ısıtma gücü hem de elektrik tüketimi karşılaştırılmalı. Sitesindeki veriler baz alınabilir.

Klimaları tek tek inceleyip ısıtmada az yakan bir şeyler bulmak lazım. Hem ısıtma gücü hem de elektrik tüketimi karşılaştırılmalı. Sitesindeki veriler baz alınabilir.
Gree G-Tech serisi biraz pahalı geldi daha uygun birşey bakalım dedim onlarından çoğunun SCOP değerleri aynı ortalama 4-4,1 dikkat etmediğim bir ürün var mı diye sizinle paylaştım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu video dikkattimi çekti adam Gree ısıtma sisteminin adam akıllı çalışmadığını söylüyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Bu video dikkattimi çekti adam Gree ısıtma sisteminin adam akıllı çalışmadığını söylüyor
Bende sigma comfort vardı gree üretimi oda 750w dan direk kapatırdı yandaki sensörüne dışardan küçük fanda koydum acaba cokmu ısınıyor sensör diye nettim ettimse makinayı ikna edemedim üstüne aşırı gürültülüde olunca kafam almadı tabi bunlar yaklaşık 2yil önce oluyor sahibindene koydum sattım şehir içi alıcı çıktı hızlı da satıldı sanstan, 6.250 almıştım 6bine koydum 5900e verdim 350tl de montaj ücretini gönüllü karşıladım ozamanlar kurtulduğuma sevindim,bu gree lerin kendiside böyleyse tadı yok ozaman bu işin, şuan kw başına 2.25 kuruş elektrik diye düşünürsek tasarruflu makina şart valla

Airfelin 12 lik 410 gazlı olan modelini 1 kış kullandım. Isıtmada 30°C ye ayarlı yüksek fan modunda aylık 800-900₺ geliyordu. Isıtılan yerde yalıtım vs yok giriş kat pencereler çift cam yalıtımı iyi olan bir marka sadece alan ise 16 m²

Airfelin 12 lik 410 gazlı olan modelini 1 kış kullandım. Isıtmada 30°C ye ayarlı yüksek fan modunda aylık 800-900₺ geliyordu. Isıtılan yerde yalıtım vs yok giriş kat pencereler çift cam yalıtımı iyi olan bir marka sadece alan ise 16 m²
Geçtiğimiz kıştan mı bahsediyorsunuz, hangi şehirde kullandınız

Klima ile ısınmak ciddi bir sorundur.
Özellikle ağır kış koşulları olan bölgelerde Ya Mitsubishi Electric veya Daikin gibi üst düzey ürünler alınmalı veya odun kömüre devam edilmelidir.

Bu konuda benim referansım hep sevgili kardeşim @muhammet göl olur, Kahramanmaraş kışında onu hep takip ederim ben kış mevsiinde, onun gözlemleri çok değerli benim için.

Özellikle ağır kış koşulları olan bölgelerde Ya Mitsubishi Electric veya Daikin gibi üst düzey ürünler alınmalı veya odun kömüre devam edilmelidir.

Bu konuda benim referansım hep sevgili kardeşim @muhammet göl olur, Kahramanmaraş kışında onu hep takip ederim ben kış mevsiinde, onun gözlemleri çok değerli benim için.
Gaziantep in bir ilçesinde başka bir midea bayisi varmış abi onunla görüştüm montaj için Gaziantep merkeze geliriz dedi bende dolandırıcı karsan soğutmadan sıkıldık gelmeniz gerekiyor dedim tamam geliriz dedi kutu içinden 4 metre bakır boru çıkıyor onunla montajı yapıyoruz dedi vakumda yapıyoruz dedi bende tamam olursa size yönlendiririm dedim xtreme save ile ısınılır mı acaba önersem mi o arkadaşa

Bende sigma comfort vardı gree üretimi oda 750w dan direk kapatırdı yandaki sensörüne dışardan küçük fanda koydum acaba cokmu ısınıyor sensör diye nettim ettimse makinayı ikna edemedim üstüne aşırı gürültülüde olunca kafam almadı tabi bunlar yaklaşık 2yil önce oluyor sahibindene koydum sattım şehir içi alıcı çıktı hızlı da satıldı sanstan, 6.250 almıştım 6bine koydum 5900e verdim 350tl de montaj ücretini gönüllü karşıladım ozamanlar kurtulduğuma sevindim,bu gree lerin kendiside böyleyse tadı yok ozaman bu işin, şuan kw başına 2.25 kuruş elektrik diye düşünürsek tasarruflu makina şart valla
sen hangi klimayı kullanıyorsun abi şuan

Gaziantep in bir ilçesinde başka bir midea bayisi varmış abi onunla görüştüm montaj için Gaziantep merkeze geliriz dedi bende dolandırıcı karsan soğutmadan sıkıldık gelmeniz gerekiyor dedim tamam geliriz dedi kutu içinden 4 metre bakır boru çıkıyor onunla montajı yapıyoruz dedi vakumda yapıyoruz dedi bende tamam olursa size yönlendiririm dedim xtreme save ile ısınılır mı acaba önersem mi o arkadaşa
Abi özellikle xtreme ve aep de dikkat edersen ısıtmayı daha fazl aön plana almışlar diğer üretimlere oranla. Yine de Güneydoğu kışı için referans olabilecek kadar sağlam tecrübem yok o nedenle senin görüşlerin daha önemli.

Ayrıca Gaziantep için alternatif olabilecek birileri varsa, birkaç montajının görselleri ve tüketici referansları sonrası gerekirse o bölgede ona göre yönlendirme yaparız.

sen hangi klimayı kullanıyorsun abi şuan
Bende aep var kardeşim ama işte ben zamansal olarak bir tık erken aldım bana 17 bin civarına denk geldi,ondan önce bende xreme nin bir gerisi prime 12 btu modeli vardı onu verip yükselttim, xreme de çok güzel klima, yalnız varya prime elimden çok çekti :kiskis sezon başlayınca kontağı açıp bitince kapatırdım her türlü teste tabi tutuldu garibim 7/24 faaal o klima ile -15 20 leri gördük dışarı kıtır kıtır buz olduğu zamanlar toplasak 4 bilemedik 5 defrost yapardı set 27 30 arası olurdu klimanın 7/24 15gün hiç durmadıgını bilirim hatta bişi olurmu ola diye 1saat dinlendirmistim (yalnız yalıtım yok bende ayrıca ozamanlar parke vs de yoktu bu sene yazın yaptırdım parke).simdi bu sene işkence sırası aep te yaz sezonu için kontağı kapadım kışa girmeden evel temizliği yapıp işkenceye hazır edecemm:clap2 bahsettiğim zaman için videoları yükledim izlemek istersen prime aylık bazda kış sezonda( min 270 max 300 kw ile kışı bitirdi. 3ay sert gitti zaten oda 900kw desek hava yumuşak olursa 260 270 kw düşünülebilir aylık)

Son düzenleme:

Teşekkür ederim abim sen ve bu forumda benim için çok değerlidir ?

Abi özellikle xtreme ve aep de dikkat edersen ısıtmayı daha fazl aön plana almışlar diğer üretimlere oranla. Yine de Güneydoğu kışı için referans olabilecek kadar sağlam tecrübem yok o nedenle senin görüşlerin daha önemli.

Ayrıca Gaziantep için alternatif olabilecek birileri varsa, birkaç montajının görselleri ve tüketici referansları sonrası gerekirse o bölgede ona göre yönlendirme yaparız.
Tamam abi ??

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri