Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima için öneri Çin mi? Japon mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mr.lucky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

mr.lucky

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40000
Marka Model Bilgisi
mhi-Me-Daikin-
Merhaba herkese,

Bir kaç gündür klima araştırıyorum kararsız kaldım klimadan zerre kadar anlamıyorum, beyin devrelerim yanmak üzere fakir olmak ne zormuş
:)
siz ne tavsiye edersiniz? bugün HB indirimi var yardımcı olursanız sevinirim :)

ME hare serisi var 12binlik - 10 yıl ücretsiz garanti vs kampanyası var fakat internet üzerinden satılmadığı için neredeyse hiç kullanıcı yorumu bulamadım. Fiyatı yaklaşık 39k

Mhi SRK35ZSP serisi var iklimsa cihazı daha eski denebilecek R410A gazı kullanıyor, garantisi 3 yıl ve bu cihazda kullanıcı yorumları baya iyi denebilecek durumda.Fiyatı yaklaşık 36k

Midea Xtreme Save anlatılana göre baya iyi bir cihaz ama satış sonrası desteği çok karmaşık geldi kurulum için vs ek ücretler istiyorlar klimadan hiç anlamayan birisi olarak bu cihazı seçmelimiyim bilmiyorum. Fiyatı yaklaşık 30k

son olarak,

Daikin Sensira 12000 serisi var altarnatif olarak gözüme takıldı. Fiyatı yaklaşık 30k

Merhaba herkese,

Bir kaç gündür klima araştırıyorum kararsız kaldım klimadan zerre kadar anlamıyorum, beyin devrelerim yanmak üzere fakir olmak ne zormuş

ME hare serisi var 12binlik - 10 yıl ücretsiz garanti vs kampanyası var fakat internet üzerinden satılmadığı için neredeyse hiç kullanıcı yorumu bulamadım. Fiyatı yaklaşık 39k

Mhi SRK35ZSP serisi var iklimsa cihazı daha eski denebilecek R410A gazı kullanıyor, garantisi 3 yıl ve bu cihazda kullanıcı yorumları baya iyi denebilecek durumda.Fiyatı yaklaşık 36k

Midea Xtreme Save anlatılana göre baya iyi bir cihaz ama satış sonrası desteği çok karmaşık geldi kurulum için vs ek ücretler istiyorlar klimadan hiç anlamayan birisi olarak bu cihazı seçmelimiyim bilmiyorum. Fiyatı yaklaşık 30k

son olarak,

Daikin Sensira 12000 serisi var altarnatif olarak gözüme takıldı. Fiyatı yaklaşık 30k
Bende bu konuyu takipteyim. Baktıkça karmaşıklaştı konu

Merhaba herkese,

son olarak,

ME Hare kullandım ve sattım beğenmedim hiç tavsiye etmem. ME alıcaksanız AY Serisinden aşağısını önermem bütçe varsa Legendera Krigaminezen.
Mhi kullanmadım pek bilgim yok.
Daikin sensira giriş seviyesi cihazdır.
Midea Extreme Save testleri çokca yapılan bir cihaz ve verileri çok güzel geliyor.
Ben şunu veya bunu al diyemem fakat ME Hare klimayı satıp yerine Midea All Easy Pro aldım onu söyleyebilirim.
Not: Midea Klima alıcaksanız bayii lerden fiyat almanızı öneririm kurulum dahil olarak.

ME Hare kullandım ve sattım beğenmedim hiç tavsiye etmem. ME alıcaksanız AY Serisinden aşağısını önermem bütçe varsa Legendera Krigaminezen.
Mhi kullanmadım pek bilgim yok.
Daikin sensira giriş seviyesi cihazdır.
Midea Extreme Save testleri çokca yapılan bir cihaz ve verileri çok güzel geliyor.
Ben şunu veya bunu al diyemem fakat ME Hare klimayı satıp yerine Midea All Easy Pro aldım onu söyleyebilirim.
Not: Midea Klima alıcaksanız bayii lerden fiyat almanızı öneririm kurulum dahil olarak.
Hocam midea servis ağından hiç bişey anlamadım ben ilerleyen yıllarda servis yüzünden pişman olur muyuz? cihaz çok güzel olabilir ama satış sonrası destek tamamlayıcı unsur mutlaka.

Merhaba herkese,

son olarak,

Bayisi olan klimalar %99 internette daha pahalı olur oyüzden internetten almamak daha mantıklı olur bayiler ile görüşün ücretsiz montaj dahil bayiiden alın.
Mitsubishi Elektrikde Krigaminezen ve Legendra alınabilecek cihazlar
Mitsubishi Heavy de Diamond serisi
Daikinde Shira Plus, emura, stlyish, ururu sarara
Mideada ise istediğiniz herhangi bir seri alınabilir bütçenize hangisi uygun ise seçimi siz yapın :)

Hiç bir şekilde pişman olacağını düşünmüyorum.
Teşekkürler bilgi paylaşımınız için cihaz çok iyi olabilir yorumlarda öyle zaten ama servis ağının karmaşık olması ve ilerleyen dönemlerde bozulan parçanın tedarik sıkıntısı vs nedenleri göz önünde bulundurarak bu ürünü tercih etmeme kararı aldım, kendileri bu yoruma denk gelirmi bilmiyorum ama fgeurope yetkilileride çok iligli görünmüyor profesyonel iş yaptıklarını düşünmüyorum herşeyi bayilerin eline bırakmışlar.

Bayisi olan klimalar %99 internette daha pahalı olur oyüzden internetten almamak daha mantıklı olur bayiler ile görüşün ücretsiz montaj dahil bayiiden alın.
Mideada ise istediğiniz herhangi bir seri alınabilir bütçenize hangisi uygun ise seçimi siz yapın :)
Üstadım tam anlayamadım. Mitsubishi Heavy de alınacak cihazlardan mı?

Üstadım tam anlayamadım. Mitsubishi Heavy de alınabilecek cihazlardan mı?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri