Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma Klima karşılaştırma ve hangisini almalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SonYolcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

SonYolcu

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Kaira ve baymak Klima

Bir yakınım köye oturuyor kışın ısıtma yazında soğutma amaçlı klima almak istiyor bilgisis olmadığı için ben satın alacağım iki ürün belirledim.Linklerini yukarıda paylaştım.Hangisi daha iyidir?Yorum yazacaklara şimdiden teşekkür ediyorum.

Bir yakınım köye oturuyor kışın ısıtma yazında soğutma amaçlı klima almak istiyor bilgisis olmadığı için ben satın alacağım iki ürün belirledim.Linklerini yukarıda paylaştım.Hangisi daha iyidir?Yorum yazacaklara şimdiden teşekkür ediyorum.
Diğer dostların da görüşlerini alalım fakat bu iki klima arasında biz her seferinde Kaira olanı seçtik :ok

Adem bey baymak 12 binlik ile kıyasladığımızda da yine kaira mı?Güzel olan birşey daha klima daikin servisine gidiyormuş onlar getirip kuruyorlarmış
Kaira Airfel Rota gibi klimaların tamamı Mideadır. Midea üretimi demek daha doğru olur zira birçok kullanıcı dostumuz Midea ile Midea üretimi olan bu ürünler arasında performans farkı olduğuınu teyit ettiler. Yalnız biz konuya aynı zamanda üretici ve SSH açısından da bakıyoruz.

Baymak klima adından dolayoı güven uayndırıyor olsa da bir klima üreticisi değildir. Çin de AUX fabrikalarına ürettirdiği klimalardır bunlar.
Çinli AUX da bizim ülkemizdeki SUNNY gibi düşünebilirsiniz mesela.

Yine aynı şekilde Kaira ve Airfel gibi klimaları DAIKIN güvencesinde satıyorlar bu da ciddi bir avatnaj sağlıyor tüketiciye.

Kaira Airfel Rota gibi klimaların tamamı Mideadır. Midea üretimi demek daha doğru olur zira birçok kullanıcı dostumuz Midea ile Midea üretimi olan bu ürünler arasında performans farkı olduğuınu teyit ettiler. Yalnız biz konuya aynı zamanda üretici ve SSH açısından da bakıyoruz.

Baymak klima adından dolayoı güven uayndırıyor olsa da bir klima üreticisi değildir. Çin de AUX fabrikalarına ürettirdiği klimalardır bunlar.

Yine aynı şekilde Kaira ve Airfel gibi klimaları DAIKIN güvencesinde satıyorlar bu da ciddi bir avatnaj sağlıyor tüketiciye.
Kaira alacağım cevabınız için teşekkür ederim.

Öncelikle forumunuza instagram üzerinden tüketici dostu olmanız. Her zaman tüketiciyi savunan hakkaniyetli kişiliğinize teşekkürü bir borç bilirim. Forumunuza da o yüzden üye oldum.
Ben Şırnak cizrede oturuyorum özellikle yaz aylarında 53 dereceleri gören sıcaklıklar oluyor. Evimiz on cephesi kuzeye bakıyor öğlen güneşi tam eve vuruyor sabah 11 ile 16 arası klimanın kullanılacağı oda 35 m2 dır. 4 katlı müstakil evimizde 3 kata kurulacak.
Ben bugün bosch ASX18VW30N modelini sipariş verdim ama içimde gene şüpheler var. 27 bin TL ye aldım. Ama genede aklım midea da. Sizce midea mi yoksa bosch marka aldigim klimayı mi tavsiye edersiniz ?
Garanti sureside bosch ta 3 yıl sadece. Mideada 6 yil. Sizden ricam detaylı bir şekilde yol gösterirseniz?

Tcl 65p735 ve philips 65pus8057 bu iki tv arasında kaldım birde

@ademhelvaci abi sizden ricam bilgi verirseniz ?

Öncelikle forumunuza instagram üzerinden tüketici dostu olmanız. Her zaman tüketiciyi savunan hakkaniyetli kişiliğinize teşekkürü bir borç bilirim. Forumunuza da o yüzden üye oldum.
Ben Şırnak cizrede oturuyorum özellikle yaz aylarında 53 dereceleri gören sıcaklıklar oluyor. Evimiz on cephesi kuzeye bakıyor öğlen güneşi tam eve vuruyor sabah 11 ile 16 arası klimanın kullanılacağı oda 35 m2 dır. 4 katlı müstakil evimizde 3 kata kurulacak.
Ben bugün bosch ASX18VW30N modelini sipariş verdim ama içimde gene şüpheler var. 27 bin TL ye aldım. Ama genede aklım midea da. Sizce midea mi yoksa bosch marka aldigim klimayı mi tavsiye edersiniz ?
Garanti sureside bosch ta 3 yıl sadece. Mideada 6 yil. Sizden ricam detaylı bir şekilde yol gösterirseniz?

Tcl 65p735 ve philips 65pus8057 bu iki tv arasında kaldım birde

@ademhelvaci abi sizden ricam bilgi verirseniz ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri