Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Kombi için Akıllı Oda Termostatı tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ergec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ergec

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
3500
Marka Model Bilgisi
Cosa - Marsa - General Life
Merhabalar tasaarruf ve konfor amacıyla kombi için akıllı termostat almayı düşünmekteyim fakat araştırdığımda bir çok marka var Cosa-Mars-General Life gibi gibi bir çok marka mevcut.Telefon üzerinden de akıllı olarak kontrol edebileceğim bir termostat düşünüyorum.Yerli olması sebebiyle de Cosa dikkatimi çekmekte ama kullanım amacı benım için daha önemli bu sebeple forum üyelerinden kullananlar varsa tavsiye almak isterim.Şimdiden sizlere çok teşekkür ederim. Saygılarımla(

(Kombim Baymak Baxi Luna 3 )

Merhabalar tasaarruf ve konfor amacıyla kombi için akıllı termostat almayı düşünmekteyim fakat araştırdığımda bir çok marka var Cosa-Mars-General Life gibi gibi bir çok marka mevcut.Telefon üzerinden de akıllı olarak kontrol edebileceğim bir termostat düşünüyorum.Yerli olması sebebiyle de Cosa dikkatimi çekmekte ama kullanım amacı benım için daha önemli bu sebeple forum üyelerinden kullananlar varsa tavsiye almak isterim.Şimdiden sizlere çok teşekkür ederim. Saygılarımla(

Ben geçen hafta bu konuda bir konu açmıştım sonuçta Mars S20 aldım. Youtube daki videolara göre kendim montaj yaptım. Wifi ihtiyacınız yoksa kablosuz oda termostatını 912 TL gibi bir rakama aldım.

Ben geçen hafta bu konuda bir konu açmıştım sonuçta Mars S20 aldım. Youtube daki videolara göre kendim montaj yaptım. Wifi ihtiyacınız yoksa kablosuz oda termostatını 912 TL gibi bir rakama aldım.
Çok iyi bir fiyata almışsınız onuda araştırayım. Neden Wifi lı tercih etmediniz ?

Cosa akıllı oda termostatının @osmanke tarafından forumumuzda incelemesi vardı. Temel olarak yaptıkları işler aynı olduğu için markadan çok özellik ve kullanım önemli geliyor bana.

Cosa akıllı oda termostatının @osmanke tarafından forumumuzda incelemesi vardı. Temel olarak yaptıkları işler aynı olduğu için markadan çok özellik ve kullanım önemli geliyor bana.

NBKpro halen kullanmaktayım ben memnunum arkadaşlara,da tavsiye ederim forumda tanıtım videosunu atmıştım yeni yazılımı,da gelmiş sadece havalandırma modunu kaldırmışlar daha iyisi varmıdır mutlaka vardır ama benim için yeterli sevgi ve selamlarımla.​

NBKpro halen kullanmaktayım ben memnunum arkadaşlara,da tavsiye ederim forumda tanıtım videosunu atmıştım yeni yazılımı,da gelmiş sadece havalandırma modunu kaldırmışlar daha iyisi varmıdır mutlaka vardır ama benim için yeterli sevgi ve selamlarımla.​

Cevabınız için teşekkür ederim Cosa daha iyi demek ki sizin için forumda tanıtımını inceleyeceğim.Bilmukabele benden de size saygılar üstadım

1 yılı aşkın süredir aile evinde Honeywell T3R modelini kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Hem konfor hem de tasarrufu çok iyi sağlıyor. Ürünü bir kere ayarlamınız yeterli, dönüp bakmazsınız bile. Sadece ilk 1 hafta öğrenme kısmındayken sapıtabiliyor o kadar. Yeni evleneceğim eve de aynı üründen alıp 2 hafta önce montajını yaptım fakat kullanmadım daha.
Eğer bu modelle ilgili yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve yardım edebilirim.

1 yılı aşkın süredir aile evinde Honeywell T3R modelini kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Hem konfor hem de tasarrufu çok iyi sağlıyor. Ürünü bir kere ayarlamınız yeterli, dönüp bakmazsınız bile. Sadece ilk 1 hafta öğrenme kısmındayken sapıtabiliyor o kadar. Yeni evleneceğim eve de aynı üründen alıp 2 hafta önce montajını yaptım fakat kullanmadım daha.
Eğer bu modelle ilgili yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve yardım edebilirim.
Hocam bende bir oda termostatı almak istiyorum ama tasarruf konusunda pek kaynak bulamadım. Ortalama ne kadar tasarruf sağlıyor faturada bir oran belirtebilir misiniz?

Hocam bende bir oda termostatı almak istiyorum ama tasarruf konusunda pek kaynak bulamadım. Ortalama ne kadar tasarruf sağlıyor faturada bir oran belirtebilir misiniz?
Selamlar Youtube da birkaç tane deney var bununla ilgili.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

General in ürünler kalitedir. Uzun yıllar aldık taktık kullandık. General de firma yerli aslında. Destek iyidir General de. Alo derseniz karşınızda muhatap var.
Diğerlerinde varmı bilmiyorum, Generalde kullanımı bir kaç kişi ilede paylaşabiliyorsunuz. Kullanımı kolay.

Selamlar Youtube da birkaç tane deney var bununla ilgili.

Videolar için çok teşekkür ederim müsait bir zamanda göz atacağım.

Merhaba, bende honeywell t3r modeli ile cosa arasında kaldım fakat t3r modelini tercih edeceğim sanırım. O.t nin kurulumu kolay mı kim yapacak bir de kombinin garantisine bişey oluyor mu ?

Kombinin teknik özelliklerine göre alev boyutunu düşüren fan hızını düşüren v.s akıllı bir kombi kullanıyorsan kesinlikle bu kombiye uygun modülasyon yapabilen bir termostat almalısın derdim ama konuyu yeni gördüm.

Benim oran belirtmem doğru olmaz çünkü aile evimiz müstakil, 2 katlı ve yalıtımsız. Elimdeki veriler sizi yanıltır. Hali hazırda zaten farklı bir termostat kullandığım için aradaki farkı sıfırdan değil bir önceki termostata göre biliyorum zaten. Ama yine de faturada gözle görülür bir düşüş olduğunu söyleyebilirim.
Merhaba, bende honeywell t3r modeli ile cosa arasında kaldım fakat t3r modelini tercih edeceğim sanırım. O.t nin kurulumu kolay mı kim yapacak bir de kombinin garantisine bişey oluyor mu ?
Hocam kullandığım her 2 cihazda da kurulumu kendim yaptım. İnanılmaz kolay. Biraz elinizden bu tarz işler geliyorsa halledersiniz.
Kobilerin içerisinden zaten ot girişinde bir köprü bulunuyor. Yanlış yere takmanız imkansız. Sadece elektrikçiden 2x0.75 kablo almanız lazım. Bir de ot alıcısını ya prize ya da direkt benim yaptığım gibi kombinin sigortasına bağlayacaksınız. Ana sigorta kapalı olsun size bir şey olmazsın yeter.
Bildiğim kadarıyla kombinin garantisini etkileyecek bir durum yok ortada. Sadece bazı kombiler menüden ot seçeneğinin aktifleştirilmesini istiyor o kadar. Youtube'da bir kaç detaylı var. Takıldığınız bir yer olursa ben ya da forumdan eminim bir çok kişi yardımcı olacaktır.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri