Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi L koltuk Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Beril
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Beril

Baretli Moderatör
Moderator
Bütçe
20.000
Marka Model Bilgisi
Teklife açık
Herkese merhaba,

Salonuma L koltuk almak istiyorum. L almak istememdeki amaç ayağımı uzatayım bir köşesinde, diğer taraflarda da insan gibi oturabileyim. Marka model hakkında hiçbir düşüncem yok. Almışken en süperi olsun düşüncem de yok ama üç güne de süngeri yamulsun etsin istemem. Fabrikasyonu tercih ediyorum, mobilyacıların "Yaparız ablam"cı tavırlarından haz etmiyorum.

Ölçü en fazla 2.50 olmalı. Daha fazlası salonu boğmaya doğru gider. Şu anki koltuğum 1.70 ve minimal kalıyor.

Var mı güzel fikirleri olan?

Seneler önce Bellona yatak kullandım. Bazası mı inmedi aşağı yayları mı girmedi sırtıma... Tövbe ettim :(
2 sene önce İstikbal baza başlık yatak takımı aldık köydeki eve. Yatağı o kadar güzel ki burdaki bazam ara ölçü olmasa aynı yataktan buraya da alacaktık. İyidir yani sana kötüsü düşmüş demekki. Eskiden Yataş ve Doğtaş'lar gerçekten iyiydi onların da kalite düştü.

2 sene önce İstikbal baza başlık yatak takımı aldık köydeki eve. Yatağı o kadar güzel ki burdaki bazam ara ölçü olmasa aynı yataktan buraya da alacaktık. İyidir yani sana kötüsü düşmüş demekki. Eskiden Yataş ve Doğtaş'lar gerçekten iyiydi onların da kalite düştü.
Bellona da İstikbal de dağıldı bizde ya. Süper şansın var diyorum ya da benim nazar boncuğu muhabbeti bu. Hani bazanın alt kısmına nasıl bir yükleme yapmış olabilirim ki? En fazla yorgan girdi üstelik. Yataş'ın modellerinden emin olamadım hepsi çok standart geldi. Öyle evet bu benim olmalı dediğim bir şey çıkmadı. Doğtaş biraz aklımı çeldi de kalitesini hiç bilmiyorum.

Bellona da İstikbal de dağıldı bizde ya. Süper şansın var diyorum ya da benim nazar boncuğu muhabbeti bu. Hani bazanın alt kısmına nasıl bir yükleme yapmış olabilirim ki? En fazla yorgan girdi üstelik. Yataş'ın modellerinden emin olamadım hepsi çok standart geldi. Öyle evet bu benim olmalı dediğim bir şey çıkmadı. Doğtaş biraz aklımı çeldi de kalitesini hiç bilmiyorum.
Doğtaş eski Doğtaş ise iyidir. Ya baza dediğin nedir zaten demir iskeket ince sunta döşeme üzerine de kumaş :D

O demir iskelet ile ince sunta işte her şeyi taşıyor. Sonra bir bakmışsın taşımamış gece 3 güm inmişsin yere.

Tatsız :D
Valla bilemedim. Annemlerin yatağı 23-24 senelik Bellona yatak. Kumaşında en ufak deforme yok. Benim yatak baza takımı görece daha yeni aldıktan 1-2 sene sonra üstü tiftik tiftik oldu havlandı. Kasa desen kalitesiz bazanın makaslarını 2 kere söktük düzelttik yamuldular hep. 2 sene önce köye İstikbal takım aldık yatağı çok rahat. Baza başlığı da güzel kumaşını sevmedim ben sadece. Ayakları yüksek altı rahat rahat temizleniyor. Bilemedim sen mi şanssızsın ben mi çok şanslıyım. Benim şanslı olduğumda pek söylenemez gerçi ne kadar aksilik varsa beni bulur :D

Valla bilemedim. Annemlerin yatağı 23-24 senelik Bellona yatak. Kumaşında en ufak deforme yok. Benim yatak baza takımı görece daha yeni aldıktan 1-2 sene sonra üstü tiftik tiftik oldu havlandı. Kasa desen kalitesiz bazanın makaslarını 2 kere söktük düzelttik yamuldular hep. 2 sene önce köye İstikbal takım aldık yatağı çok rahat. Baza başlığı da güzel kumaşını sevmedim ben sadece. Ayakları yüksek altı rahat rahat temizleniyor. Bilemedim sen mi şanssızsın ben mi çok şanslıyım. Benim şanslı olduğumda pek söylenemez gerçi ne kadar aksilik varsa beni bulur :D
Bence ben şanssızım da işte ihtimalleri azaltmaya çalışıyorum. En azından olabildiğince az gol yiyeyim derdindeyim. Bellona'ya gitmedim aslında hafta sonu. Bir gidip bakabilirim modellerine.

Bir de öyle açılıp yatak olması çok elzem değil. Koltuk sağlam olsun.

Bence ben şanssızım da işte ihtimalleri azaltmaya çalışıyorum. En azından olabildiğince az gol yiyeyim derdindeyim. Bellona'ya gitmedim aslında hafta sonu. Bir gidip bakabilirim modellerine.

Bir de öyle açılıp yatak olması çok elzem değil. Koltuk sağlam olsun.
Bellona İstikbal Mondi aynı fabrikanın malı olduğu için aralarında kalite farkı olacağını sanmıyorum haberin olsun.

Mühendissin benden daha iyi anlarsın kalitesini zaten. Kaldır bazayı yokla suntaları felan. Bir de baza ile yatak arasındaki kapak var ya onun suntasının döşeme ile kaplı olanlarını almaya çalış.
Ben koltuk bakıyorum ya. Mağazada da koltuğu tepe taklak etmek ne kadar etik görünür emin olamadım :D

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri