Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru LG 55 LB652V Panel tamiri

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

xxspiderxx

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Lg 55lb652v
Arkadaşlar bu model ürün için panel bulabilir miyim? Depremde yere düşüp ekranı kırıldı. Yetkili sevisle görüştüm önce 12bin lira fiyat verdiler sonra panelin çok eski olduğu bu nedenle yapılamayacağını tamirin mümkün olmadığını söylediler. Malum servislere çok güven olmuyor. Kısacası bu tvnin tamiri mümkün mü?

Ekli dosyalar

• 20230321_185715.jpg
    20230321_185715.jpg
    85.6 KB · Görüntüleme: 7
  • 20230321_185737.jpg
    20230321_185737.jpg
    73.5 KB · Görüntüleme: 7
  • 20230321_185647.jpg
    20230321_185647.jpg
    69.2 KB · Görüntüleme: 7
3D TV bu. Yazık olmuş. Bu model için çıkma panele bile razı olurdum. Gerçek 3D CINEMA özelliği var.

Dilerseniz 3D özelliği olmayan normal panel de takılabiliyor bunlara.

Bana sorarsanız Türkiyede bu işi İLK olarak yapan ve uzun yıllardır oldukça profesyonel iş yürüten MATE Elektronik ile görüşüp fikir alın.

Hatta sizi müşteri hizmetleri vs ile de uğraştırmayalım. Ben size Rehberimden Fatih Bey'e ulaşabileceğiniz numarayı vereyim.

WP den bu numaraya tv nin arka kapak etiketini Fatih bey'e yollayın, benim de selamımı iletin o size eğrisi doğrusu ne ise kalem kalem izah eder içiniz rahat olsun

Mate Elektronik Fatih Bey +90 549 567 77 05

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri