Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Televizyon LG mi Samsung mu? TCL mi Samsung mu? Arçelik mi Vestel mi?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

İlteriş Yılmaz

İstek varsa yol vardır.
Yönetici
Admin
Sevgili @Murat ALA 'dan televizyon dünyasına dair yine harika bir yazı. 🥳:clap2

Bu yazının sizlerin televizyon dünyasına dair "LG mi Samsung mu? Vestel mi Arçelik mi? TCL mi Philips mi? Onvo mu Dijitsu mu?" gibi sorularınıza genel bir yanıt olacağını düşünüyoruz. @Murat ALA 'ya ellerine sağlık diyor sizlere de keyifli okumalar diliyorum. ☺️

Guzel bir yazi murat hocam elinize saglik. Son 2 yil icinde beyaz esya icin samsung ve LG, televizyon icin TCL servisi ile ufak tefek arizalardan dolayi munasebetim oldu. Lg ve tcl in satis sonrasi hizmetini ayni kefeye koymaniz biraz haksızlık olmuş sanki. Servis hizi, parca temini ilgi alaka olarak sehrimdeki LG ve samsung servisler arasinda bi fark göremedim. Tcl sevisinden ise hizmet almayi birakin cebimden verecegim parcanin ucret bilgisini bile 2 hafta boyunca alamadim.
Ha yine de yeniden televizyon alacagim zaman eger OLED alamayacaksam terchim servise isim dusmemesini dua ederek tcl in C serisi bir televizyonu olur 😂

Philips ve JVC (vestel) tvimden de çok memnunum. Zamanında f/p olarak almıştım biri 55 diğer 65.
Sıradaki 75 inçlik tvim samsung olacak. Soundbar kablosuz bağlantısı ve siyah doğruluğu için. 🎊

O zaman şöyle diyelim: ''Niyet ettim TCL servisine bulaşmadan C serisi televizyon almaya.'' :haha
C serisi gerçekten güzel seri. Keyifle kullanmalık. 😄

Philips ve JVC (vestel) tvimden de çok memnunum. Zamanında f/p olarak almıştım biri 55 diğer 65.
Sıradaki 75 inçlik tvim samsung olacak. Soundbar kablosuz bağlantısı ve siyah doğruluğu için. 🎊
En iyi televizyon sorunsuz kullandığınız televizyon. 😄 Sıradaki televizyonunuzu da güle güle kullanın inşallah. 🙏

Guzel bir yazi murat hocam elinize saglik. Son 2 yil icinde beyaz esya icin samsung ve LG, televizyon icin TCL servisi ile ufak tefek arizalardan dolayi munasebetim oldu. Lg ve tcl in satis sonrasi hizmetini ayni kefeye koymaniz biraz haksızlık olmuş sanki. Servis hizi, parca temini ilgi alaka olarak sehrimdeki LG ve samsung servisler arasinda bi fark göremedim. Tcl sevisinden ise hizmet almayi birakin cebimden verecegim parcanin ucret bilgisini bile 2 hafta boyunca alamadim.
Ha yine de yeniden televizyon alacagim zaman eger OLED alamayacaksam terchim servise isim dusmemesini dua ederek tcl in C serisi bir televizyonu olur 😂
İşte şehrinizdeki servisleri kastettim bende orayı atlamışsınız. Birinin şehrindeki servis iyi diğerindeki kötü. Arçelik-Vestel gibi değiller neredeyse her ilçede servisleri yok. Arçelik'in bir servisiyle sorun yaşasanız diğer servisiyle sorunuçözebiliyorsunuz. TCL ve LG'de bu iş problem. Hadi LG kendi hizmetini kendi servisleriyle bir şekil sunmaya çalışıyor TCL'de o da yok. Distribütör Bilkom, servis falancı. Bu markalar dünya devi sundukları hizmetinde dünya devine yakışır olması lazım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri