aynen benimde bizzat demek istediğim bu, aynı klima arkadaşımda var üflediği yerde kimse oturamıyor evi çok iyi soğutuyor 26 nın altına düşürmüyor klimayı. ben evi yeterli soğutamıyorum 29 a bile alsam klima hiç durmadan çalışıyor ev sürekli güneş gördüğünden gündüzleri 30 un altına düşüremiyorum salonu. bunun bi mutlaka emiş ile üfleme sıcaklıkta kabul edilebilir bir değer olmalı diye düşünüyorum. o bilgiyide kimseden öğrenemiyorumYaklasık 1.5 ay once Arcelik ekolojik inverter 18.000btu klima aldık ,oncesinde 17 senedir problemsiz calisan Sharp marka inverter olmayan sogutmada D sınıfı olan on off bir klima kullaniyorduk sogutmasi cok cok iyiydi birkac saat calisinca rahatsiz olup klimayi kapatiyorduk ,tuketimi cok fazla oldugu icin Arcelik aldik LG ile aynı cihaz oldugu soyleniyor sogutma performansı ilk basta bana zayıf gelmisti eski klimaya gore fakat saatlerce calismasina ragmen kapatma ihtiyacı duymuyoruz salonu sogutuyor ama cok sogutmuyor eşim Arcelikten cok memnun ben degilim ,ufleme isısını olctum 11 derecenin altını goremedim .