Merhaba arkadaşlar,
MK540 serisi klavyemde problem çıktığından dolayı Logitech ile iletişime geçmiştim. Logitech müşteri temsilci bana seçimlik hak olarak konu başlığında belirttiğim bu iki klavyeden birini ücretsiz alabileceğimi iletti. Siz olsanız hangisini alırdınız?
Fiyat farkından bağımsız olarak soruyorum. Sadece fiyata bakarsam mekanik olan G413 modelini almam tabii daha doğru olur.
www.akakce.com
www.akakce.com
MK540 serisi klavyemde problem çıktığından dolayı Logitech ile iletişime geçmiştim. Logitech müşteri temsilci bana seçimlik hak olarak konu başlığında belirttiğim bu iki klavyeden birini ücretsiz alabileceğimi iletti. Siz olsanız hangisini alırdınız?
Fiyat farkından bağımsız olarak soruyorum. Sadece fiyata bakarsam mekanik olan G413 modelini almam tabii daha doğru olur.

Logitech G413 SE 920-010556 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G413 SE 920-010556 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G413 SE 920-010556 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.836,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.219,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!