Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Macbook önerisi istiyorum sizlerden

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

gunpowder

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
30.000 - 40.000
Marka Model Bilgisi
Macbook
Arkadaşlar iyi forumlar. Macbook arıyorum fakat diğer normal pcler gibi donanım bilgisine sahip değilim işimi görecek bi macbook arıyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bütçem 30-40 arası çok kaçırma diyeceğiniz olursa 45 zorlarım belki. Oyun oynamıyorum kendi günlük ev kullanımım için alacağım arada işe götürürüm. Geçen aşağıda linkteki ürün 37bine düşmüştü tam alacakken bitti malesef hızlı davranamadım. Bu mac öneri yapacak arkadaslara referans olabilir. Teşekkürler şimdiden.

Merhaba

Apple ürünlerinden anlamam.

3 yıl önce yeğene 6 ayda bir A.B.D. giden birine aldırdık. Yarı yarıya fark etmişti. Türkçe karakter klavye içinde hazır etiketlerden yapıştırdık.

MacBook alırken yanında alacağınız USB çoğaltıcısıdır.

Minyatür yapmak için çıkış (port) işe yaramıyor. Tip-C (type-c) çoğaltıcı (HUB) gerektiriyor. Haricidisk, kart okuyucu aynı anda işlem yapmak için.

Çoğaltıcı alırken bilgisayarıda şarj eden model olmalı.

Bu şarj eden model de elektronik kısmı kalite düzeyi yüksek olmalı. Yoksa 1-2 şarjdan sonra entegresi yanıyor. Ucuz alındıktan sonra kullanılamadı. 2 katı fiyattı olan alındı. 3 senedir sorunsuz.

Bu çıkışlar (portlar) dolayı taşıma, sarkmalar, soketlere yük binmeden dolayı bilgisayara kablo ile bağlanan model tercih edebilirsiniz.

41CYKrzmPiL._AC_SL1024_.jpg

Merhaba

Apple ürünlerinden anlamam.

3 yıl önce yeğene 6 ayda bir A.B.D. giden birine aldırdık. Yarı yarıya fark etmişti. Türkçe karakter klavye içinde hazır etiketlerden yapıştırdık.

MacBook alırken yanında alacağınız USB çoğaltıcısıdır.

Minyatür yapmak için çıkış (port) işe yaramıyor. Tip-C (type-c) çoğaltıcı (HUB) gerektiriyor. Haricidisk, kart okuyucu aynı anda işlem yapmak için.

Çoğaltıcı alırken bilgisayarıda şarj eden model olmalı.

Bu şarj eden model de elektronik kısmı kalite düzeyi yüksek olmalı. Yoksa 1-2 şarjdan sonra entegresi yanıyor. Ucuz alındıktan sonra kullanılamadı. 2 katı fiyattı olan alındı. 3 senedir sorunsuz.

Bu çıkışlar (portlar) dolayı taşıma, sarkmalar, soketlere yük binmeden dolayı bilgisayara kablo ile bağlanan model tercih edebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 8085
Merhaba bu şarj eden model de elektronik kısmı kalite düzeyi yüksek dediğiniz ürünün ismi nedir bir göz atmak isterim teşekkürler

En alt modeli alabilirsiniz. Oyun oynamayacaksanız, grafik ve video programları çalıştırmayacaksanız baz model fazla fazla yeterli olur.
Linkdeki modeli alabilirsiniz. 26 bin - 27 bin arası her yerde bulmak mümkün. 16 GB almanıza da gerek yok. 8 GB olanlar yeterli. İndirimler devam ediyor bu arada. Söylediğiniz 35-40 arası bütçeyle alabileceğiniz çok model var.

Merhaba,
Uzun yıllardır mac kullanıyorum. Macbook pro 2013, M1 iMac 24 inç, Macbook M1 Pro 14 inçten sonra şimdi de 16 inç M1 PRO Macbook Pro ile devam ediyorum.
Yaklaşık 2 ay önce M2 işlemcili Macbook Air aldım ben de eşime, teknosa'dan. 33.999 tl idi. 16 ram 512 ssd. Zaman zaman çok güzel indirimler denk geliyor Teknosa'da macbooklar için. Gayet güzel bir cihaz.
Fakat devamlı ucuz fiyattan almak isterseniz, önceki tüm apple ürünlerimi aldığım https://pt.com.tr adresini tavsiye ederim. Güvenilir, sağlam bir apple yetkili satıcısı. Fiyatlar etrafa göre baya uygun oluyor. Eğitim indirimi için etrafınızda ilkokul ortaokul lise üniversite okuyan birisinin belgesi yeterli. Başka bir şey istemiyor.

Kullanım için bahsettiğiniz durumda silikon işlemcili her mac işinizi görecektir. Ama bence artık pro olmayacaksa m2'den alt bir işlemci almayın. Ram minimum 16 hafıza da minimum 512 olsun. M1 pro 14 inç denk gelse bu arada harika olur ama zannetmiyorum malesef o fiyata. Cihazın ekran kalitesi kasa kalitesi air'lere göre çok üst düzey.

Bu arada çevirici için Belkin, Ugreen, Satechi, Baseus gibi kaliteli markalardan şaşmayın.

Merhaba,
Uzun yıllardır mac kullanıyorum. Macbook pro 2013, M1 iMac 24 inç, Macbook M1 Pro 14 inçten sonra şimdi de 16 inç M1 PRO Macbook Pro ile devam ediyorum.
Yaklaşık 2 ay önce M2 işlemcili Macbook Air aldım ben de eşime, teknosa'dan. 33.999 tl idi. 16 ram 512 ssd. Zaman zaman çok güzel indirimler denk geliyor Teknosa'da macbooklar için. Gayet güzel bir cihaz.
Fakat devamlı ucuz fiyattan almak isterseniz, önceki tüm apple ürünlerimi aldığım https://pt.com.tr adresini tavsiye ederim. Güvenilir, sağlam bir apple yetkili satıcısı. Fiyatlar etrafa göre baya uygun oluyor. Eğitim indirimi için etrafınızda ilkokul ortaokul lise üniversite okuyan birisinin belgesi yeterli. Başka bir şey istemiyor.

Kullanım için bahsettiğiniz durumda silikon işlemcili her mac işinizi görecektir. Ama bence artık pro olmayacaksa m2'den alt bir işlemci almayın. Ram minimum 16 hafıza da minimum 512 olsun. M1 pro 14 inç denk gelse bu arada harika olur ama zannetmiyorum malesef o fiyata. Cihazın ekran kalitesi kasa kalitesi air'lere göre çok üst düzey.

Bu arada çevirici için Belkin, Ugreen, Satechi, Baseus gibi kaliteli markalardan şaşmayın.
Evet ptcom u ben de tavsiye ederim. Güvenilir ve fiyatları uygun. Ben hepsiburadayı tercih ettim çünkü daha düne kadar "şimdi al 3 ay sonra vade farksız 6 taksitte öde" kampanyası vardı. M2 pro 8GB 256GB yi 36.900 e aldım. PT taksitlerde vade farkı uyguladığı için tercih etmemiştim. Kampanyaları takip etmekte fayda var.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri