Süper. Şimdi bu firmaya satıcıya her neyse mesaj atın, gerekirse benim de adımı verin, satın aldığınız ürünlerin size teslime dilmemesi durumunda pazaryeri ve satıcı olarak isimlerini benim ifşa edecek bir video içerik çekip yayınlayacağımı ve akabinde yasal süreç başlatacağınızı, Hukuki anlamda benim de destek vereceğimi belirtin.
Yeter artık bu yüzsüzlükleri.
Bundan sonraki mesajlara bugün cevap veremeyebilirim dostlar, bugün toplantı günü, 13:30 da orada olmamlazım, yola çıkıyorum birazdan.
Abi seni çok meşgul etmek istemem ama şöyle bir cevap geldi.
Öncelikle belirtmek isteriz ki müşteri memnuniyeti odağımız çerçevesinde sizlerden gelen geri bildirimleri hassasiyetle inceliyoruz. Ürünlerin daha fazla müşterimize ulaşabilmesi ve ticari amaçlı alımların önüne geçebilmek amacı ile toplu alım yapılan siparişlere onay verilememektedir. Ücret iadeniz bankanızın süreç ve uygulamalarına bağlı olarak ortalama 3 iş günü içerisinde kartınıza artı bakiye olarak yansıtılacaktır. Taksitle yapılan ödemelerin iadesinde, bankaların uygulamalarına bağlı olarak ödeme tutarı taksitler halinde yansımaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 farklı model ve 2 ayrı sipariş şeklinde satın aldım.
Şimdi tekrar Gece Kuşu kampanyasında aynı kategoride 2 farklı model ürün ekleyerek satın almayı denedim. Satın almamda herhangi bir engel olmuyor fakat çok dikkatlice bakınca stok sayısının olduğu yerin altında “
bilgilendirme” yazısını gördüm. Tıkladığımda “
Ürünlerimize tüm müsterilerimizin erisimini saglayabilmek adina satin alim limitlerini sinirliyoruz. Siparislerinizde bu limiti astiginizin tespiti halinde, limiti asan siparisleriniz iptal edilecektir. Bu durumda, alisverise ait deme alinmissa, iptal edilen siparisiniz için yasal süre içerisinde geri deme yapilacaktir. “ şeklinde uyarı yazıyor. Ama benin bu bildirimi gecenin 04:00 de dikkat edip görme ihtimalim yok. Ayrıca bildirimde
limiti aşan siparişleriniz iptal edilecektir diyor. Burada anladığım 2. Ürünün iptal edileceği.
Ayrıca şunu da söyleyeyim, sipariş verirken kız arkadaşım da kendi hesabından 2 farklı tv aldı, ( onun iki adet alması biraz yanlışlıkla oldu, sonra bu fiyattan bir daha bulamayacağımızı da düşününce kız arkadaşım da diğerini ailesine almaya karar verdiği için kalsın dedik sipariş ) fakat nöbetçi olduğu ve gündüz kargo teslim alamadığından kargo adresini benim ev adresime verdi. ufak tefek trendyol kargolarını evinin altındaki internet kafenin adresine, pahalı ve kırılabilecek ürünlerin siparişlerini de kargo odası ve kargoyu karşılayan güvenlik olduğundan dolayı benim adresime veriyor.
Aynı adres olması böyle bir sorun yaratacağını düşünmüyorum fakat dün Mediamart müşteri hizmetlerini aradığımda ayrı hesap olduğu sürece sorun olmayacağını söylediler. Kız arkadaşımın da bir ürünü iptal edildi diğeri kargolandı. Onun iptal olan diğer tv ihtiyaç olmadığı için onu çok önemsemedik.
Çok gereksiz sazan sarmalı oldu :/ , ama ikimizin siparişi biraz ailelerimizi fazla düşünmekten oldu :/ zaten ikimizin de tv ye ihtiyacı vardı, aylardır bakıyorduk, güzel fiyat olunca hem kendimizi hem ailemize tv almak istedik böyle saçma bir şey oldu.