Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Bizim nüfus çoğalıyor bakalım 😅
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Dişileri sütten kesilmeye yakın sahiplendirin yoksa kontrolden çıkar.

Klimaları çalıştırmadan aylık ortalama kaç kwh tüketiyorum onu test ediyorum abi 😁😅🙋🏼‍♂️
Adamsın, tabi ki stby konumunda bekleyen ürünlerin çalışmadığı halde toplu halde tüketime aylık etkileri nelerdir bilmek lazım.
Ben 3 sene önce hesaplamıştım benim evdekilerin tamamını :D
Sonuç neydi desen unuttum ama videosunu atmıştım sanki :kiskis

Şu havalar ısınsada klima tüketim testlerine başlasak 😂
Bu sene veri paylaşacak dostumuz çok buralar şen olacak :kiskis
IMG_20240416_180738.jpg

Hayırlı geceler dostlar 24 25 bandında dinleniyor klimalar 😅

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240416_224844.jpg
    Screenshot_20240416_224844.jpg
    20.8 KB · Görüntüleme: 13
Midea uygulama güncelleme gelince bir an heveslendimde desteklenen ürünler ayrıntısını atlamışım 🫣
Geliştirme yapmışlar enerji ölçüm fonksiyonu nu bre kullanıcı ları uçun geçerli ☹️
Screenshot_2024-04-17-07-14-37-09_b5a5c5cb02ca09c784c5d88160e2ec24.jpg

Nisan Mayıs ayları geldi, görevlerinde başarılar 😆

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri