2024 Kış sezonunun son ısıtma dahil faturası
Yaz sezonunda tüketimleri görelim bakalım neler olacak
Yaz sezonunda tüketimleri görelim bakalım neler olacak

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vay arkadaş daha yeni ödedik faturayı hemen yenisi gelecek2024 Kış sezonunun son ısıtma dahil faturası
Ekli dosyayı görüntüle 15108
Yaz sezonunda tüketimleri görelim bakalım neler olacak![]()
Aman abi faturalar böyle gelsin ben razıyım.Vay arkadaş daha yeni ödedik faturayı hemen yenisi gelecek![]()
Sanırım değişmesi gerekiyor. Arçelik servisi montaja geldiğinde 2 sene önce 150 demişti, 100 olur mu dedim aradı sordu olur demişti. Sizde de en azından 350'de 100-150 TL yani 3 te 1'ini indirebilirler diye tahmin ediyorum. 200-250 ye gelebilir. Yani pazarlık yapabilirsiniz.
Ben beko ankastre aldım yazlığa oraya gelenler dogalgaz uyumlu olarak fabrika çıkışlı gelmişti tüp için memelerin değişmesi gerektiğini söylediler bende uğraşmayım diye değiştir dedim tamam abi sipariş verelim 10 güne gelir deyince dedim siz boşverin o zaman ben 10 güne buraya dogalgaz çektiririm dedim çocuklar gülmeye başladıbulduğu yerde dogalgazin d si yok. Neyse biraz sohbet filan ne iş yapıyorsun abi sen dediler bende söyledim anlattım bu defa onlar gülmeye başladı abi bizi niye uğraşıyorsun kendin halletsene diye
dedim zaten öyle yapacaz mecburen baksana yanınızda nasıl olmaz deyince abi vermiyorlar bizde dışarıdan alıp taksak müşteri arayıp sonradan işte sizin elemanlar değiştirdi diyor sonra isimizden oluyoruz dediler. Sonra düşününce onlara da hak verdim tabi. Neyse ben dedim değiştirsem sorun olurmu yok abi ne olacak senin yapacağın şeyi bizde yapacaz dediler peki hani sisteme kayıt filan dedim yok abi öyle bişey sen değiştir devam deyince bende değiştirdim kullanıyorum. Siz kendiniz elinizden geliyorsa çok basit 6 numara lokma ile sökün zaten numaraları var yerlerine ona göre takın hayırlı olsun
![]()
Sanırım bu işten de ekmek yiyorlar özellikle sordum takmasak olmazmi diye (kendim takarım düşüncesi ile) yok olmaz değiştirmemiz gerek dedi. Bulunduğum bölgede doğalgaz yok. Bir doğalgaz projesi yakinimizdan geçiyor ama faydalanmak için en az bir 10 senesi var sanırımAbi sadece enjektörler değil bir de arka ytarafta gaz giriş bölümü dirsekten değişen modeller var onu da teyit etmenizi öneririm.
Bunun dışında sadece bir 6 lokma ve 4 enjektör (Meme diye de geçer bazı yerlerde) kendiniz de rakamlarına göre rahatlıkla değiştirebilirisniz.![]()
Sorma abi ya 1 i olsa en azından hesap kitap işleri daha rahat olur watmetre ayrı hesap fatura ayrı olunca işin yoksa kredi kartı gibi hesap kesim arasında hesap yapAman abi faturalar böyle gelsin ben razıyım.
Tabi burada Nisan ayında klima sadece akşamları açtığımız ve mart ayı testlerini on/off geçirdiğimiz gerçeği de var.
Şu faturalar keşke her ayın 1 inde kesilse
HmmSamsun hala soğuk. Klimayı aldık alalı adam akıllı deneyemedik![]()
Çok fena. Nemden durulmuyor abi. Akıllı prizden bakacağımHmm
sizin oralarda adana gibi nemli oluyormu yazın ?
Hele sağlık olsun hava zaten mecburen ısınacak ozaman denersin birde mümkünse enerji tüketimi verisi isteriz![]()
Oralarda klima hepten şart deseneÇok fena. Nemden durulmuyor abi. Akıllı prizden bakacağım![]()
Klima şart ancak ben yine de şükrediyorum, burada çok sıcak yok en azından. Güneydoğu anadolu tatilimizde canımızdan bezmiştik kuru sıcaktan. Karadenizin taşına toprağına ağacına kurban. Egeye göre de daha iyidir iklim bakımından Karadeniz. Sadece nem sıkıntımız var o da denizden dolayı olduğu için görmezden gelelimOralarda klima hepten şart desene
İşiniz zor kardeşim yaa özellikle çalışırken insan çileden çıkar
Yazın Bir hafta Osmaniye de kaldım da bunalıma girecektim
Bizim buralar yine nispeten daha iyi hava bakımından
Haklısın o konuda katılıyorum nem var ama tek kelimeyle cennet gibi bir yeriniz varKlima şart ancak ben yine de şükrediyorum, burada çok sıcak yok en azından. Güneydoğu anadolu tatilimizde canımızdan bezmiştik kuru sıcaktan. Karadenizin taşına toprağına ağacına kurban. Egeye göre de daha iyidir iklim bakımından Karadeniz. Sadece nem sıkıntımız var o da denizden dolayı olduğu için görmezden gelelim![]()
Teşekkür ederimHaklısın o konuda katılıyorum nem var ama tek kelimeyle cennet gibi bir yeriniz var
Bizim buralar dağ taş toprak kuru sıcak
yaylalara veya belirli güzel yerlere gitmediğin sürece bir albenisi yok
2 dk da memleketi nasıl sattım ama
Şaka bir yana mükemmel yeriniz var![]()
Aynen MaraşTeşekkür ederimsiz maraştaydınız dimi ?
Abi maraş merkezde de hafif nem var gibi o baraj etkiliyor sankiOralarda klima hepten şart desene
İşiniz zor kardeşim yaa özellikle çalışırken insan çileden çıkar
Yazın Bir hafta Osmaniye de kaldım da bunalıma girecektim
Bizim buralar yine nispeten daha iyi hava bakımından
Fırtına çıkmasaydı iyiydiSamsun hala soğuk. Klimayı aldık alalı adam akıllı deneyemedik![]()
Bizim aslan parçası bugün Çerkezköye Birliğine teslim oldu, sabah 6 da çıktılar yola, yol boyunca yağmuru fırtınası bölge bölge durmadı neredeyse.
Adana meşhur o konudaAbi maraş merkezde de hafif nem var gibi o baraj etkiliyor sanki))
20 yıl önceki güneş altında karartan cinsten yakıyorsa gölgede buz gibi olan havası iyiydi.. Epey oldu gitmeyeli...
Osmaniye'deki sıcağa kurban olurum adana bu konuda tek daha üzerine rakibi yok yok Antalya falan hikaye duş alırken insan terler mi ya![]()
Hey maşallah Allah görevinde kolaylık versin tez zamanda gelsin inşallah abim ayağı bereketli gelmişBizim aslan parçası bugün Çerkezköye Birliğine teslim oldu, sabah 6 da çıktılar yola, yol boyunca yağmuru fırtınası bölge bölge durmadı neredeyse.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.