Adana Ateş ediyor

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adana Ateş ediyor
Bugün satın aldım. İstediğim cihaz bu değildi ama nasip kısmet böyle gelişti.Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz![]()
Çok memnun olduk hocam hoşgeldinizMerhaba Midea Bayi Servisi Olarak Aranıza Katılmak Boynumuzun Borcu Oldu Adem Beyin Bilinçli Takipçileri Bizlere Ulaşıyor 7 Yıldır Bayilik Servislik Yaptım Hiç Bu Kadar Keyifli Ürün Satıp Montaj Yapmadım Bilinçli Tüketicilere Hayran Kaldım ve Bizzat O Kaliteli İnsanlarla Burdada Tanışmaya Geldim Not : Ticari Bir Amaçla Burda Değilim Herkese İyi Akşamlar
Hoş geldiniz, firma temsilcisi olarak düzenledim üyeliğinizi.Merhaba Midea Bayi Servisi Olarak Aranıza Katılmak Boynumuzun Borcu Oldu Adem Beyin Bilinçli Takipçileri Bizlere Ulaşıyor 7 Yıldır Bayilik Servislik Yaptım Hiç Bu Kadar Keyifli Ürün Satıp Montaj Yapmadım Bilinçli Tüketicilere Hayran Kaldım ve Bizzat O Kaliteli İnsanlarla Burdada Tanışmaya Geldim Not : Ticari Bir Amaçla Burda Değilim Herkese İyi Akşamlar
Tabi atarım abiUsta montajdan foto at arasıra görelim seni de yahu özledik![]()
Soğutmada henüz hiçbirimiz ürünün ne vereceğini nasıl ve ne kadar vereceğini bilmiyoruz fakat en azından kış modu yani daha zor olan modda ben çok memnun kaldım. Klimaya yerleştirilmiş ek evap katmanı, soğutucu akışkan farkı, AEP kadar olmasa da yine de büyük olan kondenser yüzey alanı gibi detaylara varana kadar ürünü farklı ve ayrıcalıklı kılan çok özelliği var.Bugün midea 12btu breezeless siparişi verdim. All easy de karar vermiştim fakat breezeless i görünce kararımı değiştirdim umarım pişman olmam![]()
Abi önce üst. Üstü sökünce onun altında ön panonun üst vidaları var kapağın altında olduğu iğçin şu an görmediğimiz.@Adem Helvacı abim aep dış ünite kapakların sökme sırasını biliyor musun ?
Sıradan nasıl sökmek lazım önce üst ve ön şeklinde mi yoksa üst ve soldan mı devam etmek lazım bana sadece sol köşe kondanser dönüş yeri lazım oraya ulaşamadım fırça vururken
Ailemiz büyüyorSigma comfort klima kullananlar derneği olarak bugün aranıza katıldımselamınaleyküüüm
Günaydın abimAbi önce üst. Üstü sökünce onun altında ön panonun üst vidaları var kapağın altında olduğu iğçin şu an görmediğimiz.
Sonra ön ve sonra yanlar şeklinde ama geçmeli şekilde birbirlerini tutuyorlar ona dikkat et lütfen, yukarı doğru esnetmen gerekiyor biraz![]()
Hoşgeldiniz.Merhaba Midea Bayi Servisi Olarak Aranıza Katılmak Boynumuzun Borcu Oldu Adem Beyin Bilinçli Takipçileri Bizlere Ulaşıyor 7 Yıldır Bayilik Servislik Yaptım Hiç Bu Kadar Keyifli Ürün Satıp Montaj Yapmadım Bilinçli Tüketicilere Hayran Kaldım ve Bizzat O Kaliteli İnsanlarla Burdada Tanışmaya Geldim Not : Ticari Bir Amaçla Burda Değilim Herkese İyi Akşamlar
O nedenle bu işe Bakanlık düzeyinde el atılması gerekiyor diye darlıyorum Devlet birimlerini arka planda.Klima aldım 1 aydır servis yüzü göremedik gibi başlıklar artacaktır. Ayrıca şu bol vakitte bile "vakum yapmazük" diyen servis müsveddeleri yaz boyunca da canları pahasına vakum yapmamak için diretecektir.
Aslında her ikisinin de avantajları ve dezavantajları var. Bu durum hem firmanın hem de işletmenin konuya nasıl baktığına göre değişiyor.Hem bayilik hem servislik yapan bir arkadaşım var gerçekten zor bir operasyon tebrik ederim. müşterileri 2 merciyle muhatap olmaktan kurtarıyorsunuz.
Zaten abi ilk Arçelik servisi geldiğinde senin adını da andım adamın yüzündeki değişimi görecektin, samsun Selahiye servisi bana ne dedi biliyor musun ? "Yeaa bu vakum modası da yeni çıktı, çok biliyorsunuz, bak ben bu işi biliyorum nasıl da güzel soğutacak göreceeen keh keh " tabi suratım değişmedi kendilerini evden şutladımO nedenle bu işe Bakanlık düzeyinde el atılması gerekiyor diye darlıyorum Devlet birimlerini arka planda.
Adımı gördüklerinde artık küfür ettiklerine eminim
Tüketici için daha iyi bir durum, ayrıca servis bayi bir arada olunca sırf ürünü satmak için ürüne dair işkembeden atmasyon aslında hiç olmayan özellikler uydurmuyorlarAslında her ikisinin de avantajları ve dezavantajları var. Bu durum hem firmanın hem de işletmenin konuya nasıl baktığına göre değişiyor.
Bayi Servis olmasının en büyük avantajı, üründe sorun çıkınca topu servise atıp kenara çekilmiyor olmaları![]()
Bu mal tayfası, klimanın soğuk üflemesini ''Bak gördün mü hiçbir şey olmadı işte soğutuyor' şeklinde empoze ediyor millete.Zaten abi ilk Arçelik servisi geldiğinde senin adını da andım adamın yüzündeki değişimi görecektin, samsun Selahiye servisi bana ne dedi biliyor musun ? "Yeaa bu vakum modası da yeni çıktı, çok biliyorsunuz, bak ben bu işi biliyorum nasıl da güzel soğuyacak göreceeen keh keh " tabi suratım değişmedi kendilerini evden şutladım![]()
Valla neler yazarım o davar sürüsüne de yeni gelen ekip hatasını affettirdi. İlk gelen öküzün arabasında bile vakum motoru yoktuBu mal tayfası, klimanın soğuk üflemesini ''Bak gördün mü hiçbir şey olmadı işte soğutuyor' şeklinde empoze ediyor millete.
Yahu teneke kafa, senin kliman 12 derece üflüyorken benim klimam 5 derece üflüyor, senin kliman 5 yakıyorken benim klimam 3 yakıyor.
Eee bu aradaki fark sana mı giriyor yoksa klimanın sahibine mi?
Ben bu tarz mallara şuınu yağmayı çok isterim bak hakikaten çok isterim.
Gidip arabasının kaputunu açıp, motor yağına bir çay bardağı su ekleyip, arabayı çalıştırıp sonra da gevrek gevrek gülüp ''Yeeaaa ne kızıyon yeaaaa bak nasıl da halen çalışıyor gördün mü hiçbir şey olmadı keaah keaah keaahh''
Eeee ne kızıyon abi, arabanın motor yağına su ekledim ama bak ne güzel halen çalışıyor. Hiçbir şeyini elleme yıllarca böyle kullan işte.
Tabi atarım abi![]()
Hayırlı olsun kullanınca daha iyi anlarsınız harika bir ürün almışsınız iyi günlerde kullanınSoğutmada henüz hiçbirimiz ürünün ne vereceğini nasıl ve ne kadar vereceğini bilmiyoruz fakat en azından kış modu yani daha zor olan modda ben çok memnun kaldım. Klimaya yerleştirilmiş ek evap katmanı, soğutucu akışkan farkı, AEP kadar olmasa da yine de büyük olan kondenser yüzey alanı gibi detaylara varana kadar ürünü farklı ve ayrıcalıklı kılan çok özelliği var.
BREEZELESS özelliğinin ne derece etkin olacağını yani zorlu koşullar altında ne kadar dayanabileceğini bu yaz göreceğiz zira benim 29m2 salonda 3 doğu 3 güney olmak üzere toplam 6 pencereden gün boyu kesintisiz delici güneş alan bir yerde çalışacak olan bu ürün üflemesiz özelliği ile ne kadar tolere edebilecek bakacağız.
Zaten soğutur mu soğutmaz mı diye hiç tereddütüm dahi yok dikkat ederseniz![]()
Montaja dair görseller ve sonrasında mümkünse görüşleriniz elbette ki gerçek kullanıcı yorumu olarak çok değer katacaktırBende dün montajı yaptırdım hayırlısı olur umarım.
Açtığım konu ;
Satın Alma Önerisi - Klima tavsiyesi rica ediyorum / Güncelleme Midea alındı montaj resimleri eklendi
Merhaba , istanbul da 2+1 evime soğutma amacı ile klima almak istiyorum. ev kullanılabilir alanı 70mtkare Resimlerini eklediğin salon 25 mt civarıda görüldüğü gibi 2 adet cam ve balkon mevcut. Peteklerin bulunduğu duvar genişliği 90 cm olduğu için klima ölçülerine göre max 12.000 btu uygun...inceleriz.com
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.