Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz 🙏😃
Bugün satın aldım. İstediğim cihaz bu değildi ama nasip kısmet böyle gelişti.

Perşembe günü nasipse kurulacak ondan sonra kullandıkça paylaşacağım. Muhtemelen buraya paylaşım yapmam biraz vakit alacak nasipse çok kısa bir süre sonra evladımı kucağıma almanın gururu sevincini yaşayacağım...

Şuana kadar olan süreçten ufak bilgi vereyim.

İklimsa hiç aklımda yoktu. Yani listemde var ama belki zorda kalırsam modundaydım. Baymak kaira arasında gidip geliyordum. Kıymetli @Adem Helvacı ilerde mini istişaremiz oldu.

Baymak'ı aradım. Bayi webdeki fiyatların üzerinde fiyat verip yetmezmiş gibi keşif ücretli bizden almazsan alırsan ürün bedelinden düşeriz dedi gözümden düştü hadi eyvallah diyip iklimsa bayi aradım personel hızlıca dediği saatte geldi.

Gelen arkadaşlar servis yetkilisi ve sahibiymiş gerekli açıklamayı yaptı önerisini sundu. Vakum vs sorularıma yanıt verdi. Bu konuyuda @Faruk KATI ve yine Adem bey ile istişare ettik. Personel bizden almak zorunda değilsin kafana ne takılır öğrenmek istersen ara diyip numarasını bırakınca biraz etkilendim.

Konutumdan çıkmadan bayiyi aradı ve liste fiyatı yerine bugün öğrenmiş olduğum servis fiyatını alıp teklifini yapınca cazip geldi ne yalan söyleyim.

WiFi yok gerekte yok evde küçük bebeğimiz ve sürekli birisi olacak.

Hava yönlendirmesi sadece yukarı aşağı o da iş görüyor. Sağ sol yok. Önemli değil çünkü iç ünitenin sağ tarafı komple duvar hattına sıfır yani çokta elzem değildi. İşimi görecek.

Sigma plus ile arada WiFi var ve sağa sola hava yönlendirmesi yapacak diye ekstradan yaklaşık 7bin TL ödemenin alemi yok.

22bin TL ye taksitle klimayı 1500 TL ye 3 yıl ek garanti alıp işi bitirdik. Kendi adıma mutluyum. İşimi görecek serviste tatmin edici ilgili ve de bilgili.

Böyle insanlara denk gelmiş olmak ayrı mutlu etti.

Merhaba Midea Bayi Servisi Olarak Aranıza Katılmak Boynumuzun Borcu Oldu Adem Beyin Bilinçli Takipçileri Bizlere Ulaşıyor 7 Yıldır Bayilik Servislik Yaptım Hiç Bu Kadar Keyifli Ürün Satıp Montaj Yapmadım Bilinçli Tüketicilere Hayran Kaldım ve Bizzat O Kaliteli İnsanlarla Burdada Tanışmaya Geldim Not : Ticari Bir Amaçla Burda Değilim Herkese İyi Akşamlar
Çok memnun olduk hocam hoşgeldiniz

Merhaba Midea Bayi Servisi Olarak Aranıza Katılmak Boynumuzun Borcu Oldu Adem Beyin Bilinçli Takipçileri Bizlere Ulaşıyor 7 Yıldır Bayilik Servislik Yaptım Hiç Bu Kadar Keyifli Ürün Satıp Montaj Yapmadım Bilinçli Tüketicilere Hayran Kaldım ve Bizzat O Kaliteli İnsanlarla Burdada Tanışmaya Geldim Not : Ticari Bir Amaçla Burda Değilim Herkese İyi Akşamlar
Hoş geldiniz, firma temsilcisi olarak düzenledim üyeliğinizi. :giggle: :cay

Bugün midea 12btu breezeless siparişi verdim. All easy de karar vermiştim fakat breezeless i görünce kararımı değiştirdim umarım pişman olmam :)
Soğutmada henüz hiçbirimiz ürünün ne vereceğini nasıl ve ne kadar vereceğini bilmiyoruz fakat en azından kış modu yani daha zor olan modda ben çok memnun kaldım. Klimaya yerleştirilmiş ek evap katmanı, soğutucu akışkan farkı, AEP kadar olmasa da yine de büyük olan kondenser yüzey alanı gibi detaylara varana kadar ürünü farklı ve ayrıcalıklı kılan çok özelliği var.

BREEZELESS özelliğinin ne derece etkin olacağını yani zorlu koşullar altında ne kadar dayanabileceğini bu yaz göreceğiz zira benim 29m2 salonda 3 doğu 3 güney olmak üzere toplam 6 pencereden gün boyu kesintisiz delici güneş alan bir yerde çalışacak olan bu ürün üflemesiz özelliği ile ne kadar tolere edebilecek bakacağız.

Zaten soğutur mu soğutmaz mı diye hiç tereddütüm dahi yok dikkat ederseniz :D

@Adem Helvacı abim aep dış ünite kapakların sökme sırasını biliyor musun ?
Sıradan nasıl sökmek lazım önce üst ve ön şeklinde mi yoksa üst ve soldan mı devam etmek lazım bana sadece sol köşe kondanser dönüş yeri lazım oraya ulaşamadım fırça vururken
Abi önce üst. Üstü sökünce onun altında ön panonun üst vidaları var kapağın altında olduğu iğçin şu an görmediğimiz.
Sonra ön ve sonra yanlar şeklinde ama geçmeli şekilde birbirlerini tutuyorlar ona dikkat et lütfen, yukarı doğru esnetmen gerekiyor biraz :ok

Abi önce üst. Üstü sökünce onun altında ön panonun üst vidaları var kapağın altında olduğu iğçin şu an görmediğimiz.
Sonra ön ve sonra yanlar şeklinde ama geçmeli şekilde birbirlerini tutuyorlar ona dikkat et lütfen, yukarı doğru esnetmen gerekiyor biraz :ok
Günaydın abim
Tamamdır teşekkür ederim 🥰

Hoşgeldiniz. :cay
Ticari amaçla da bulunabilirsiniz zira bizim topluluğumuz etik dahilinde burada ticaretini yapan sizler gibi kaliteli işletmeleri de biliyor ve sizlerden alışveriş etmeyi tercih ediyor. :)
Eğrileri, doğruları, eksikleri ve fazlaları burada birlikte, tüketici ile istişare ederek işlem yapabilecek cesarette olan sizler gibi işletmeler bu cesur adımları attıkça bizler de desteklemeye devam edeceğiz :ok

Klima aldım 1 aydır servis yüzü göremedik gibi başlıklar artacaktır. Ayrıca şu bol vakitte bile "vakum yapmazük" diyen servis müsveddeleri yaz boyunca da canları pahasına vakum yapmamak için diretecektir.
O nedenle bu işe Bakanlık düzeyinde el atılması gerekiyor diye darlıyorum Devlet birimlerini arka planda.
Adımı gördüklerinde artık küfür ettiklerine eminim

Hem bayilik hem servislik yapan bir arkadaşım var gerçekten zor bir operasyon tebrik ederim. müşterileri 2 merciyle muhatap olmaktan kurtarıyorsunuz.
Aslında her ikisinin de avantajları ve dezavantajları var. Bu durum hem firmanın hem de işletmenin konuya nasıl baktığına göre değişiyor.
Bayi Servis olmasının en büyük avantajı, üründe sorun çıkınca topu servise atıp kenara çekilmiyor olmaları :D

O nedenle bu işe Bakanlık düzeyinde el atılması gerekiyor diye darlıyorum Devlet birimlerini arka planda.
Adımı gördüklerinde artık küfür ettiklerine eminim
Zaten abi ilk Arçelik servisi geldiğinde senin adını da andım adamın yüzündeki değişimi görecektin, samsun Selahiye servisi bana ne dedi biliyor musun ? "Yeaa bu vakum modası da yeni çıktı, çok biliyorsunuz, bak ben bu işi biliyorum nasıl da güzel soğutacak göreceeen keh keh " tabi suratım değişmedi kendilerini evden şutladım 😃

Son düzenleme:
Aslında her ikisinin de avantajları ve dezavantajları var. Bu durum hem firmanın hem de işletmenin konuya nasıl baktığına göre değişiyor.
Bayi Servis olmasının en büyük avantajı, üründe sorun çıkınca topu servise atıp kenara çekilmiyor olmaları :D
Tüketici için daha iyi bir durum, ayrıca servis bayi bir arada olunca sırf ürünü satmak için ürüne dair işkembeden atmasyon aslında hiç olmayan özellikler uydurmuyorlar :haha

Zaten abi ilk Arçelik servisi geldiğinde senin adını da andım adamın yüzündeki değişimi görecektin, samsun Selahiye servisi bana ne dedi biliyor musun ? "Yeaa bu vakum modası da yeni çıktı, çok biliyorsunuz, bak ben bu işi biliyorum nasıl da güzel soğuyacak göreceeen keh keh " tabi suratım değişmedi kendilerini evden şutladım 😃
Bu mal tayfası, klimanın soğuk üflemesini ''Bak gördün mü hiçbir şey olmadı işte soğutuyor' şeklinde empoze ediyor millete.
Yahu teneke kafa, senin kliman 12 derece üflüyorken benim klimam 5 derece üflüyor, senin kliman 5 yakıyorken benim klimam 3 yakıyor.
Eee bu aradaki fark sana mı giriyor yoksa klimanın sahibine mi?

Ben bu tarz mallara şuınu yağmayı çok isterim bak hakikaten çok isterim.
Gidip arabasının kaputunu açıp, motor yağına bir çay bardağı su ekleyip, arabayı çalıştırıp sonra da gevrek gevrek gülüp ''Yeeaaa ne kızıyon yeaaaa bak nasıl da halen çalışıyor gördün mü hiçbir şey olmadı keaah keaah keaahh''

Eeee ne kızıyon abi, arabanın motor yağına su ekledim ama bak ne güzel halen çalışıyor. Hiçbir şeyini elleme yıllarca böyle kullan işte.

Bu mal tayfası, klimanın soğuk üflemesini ''Bak gördün mü hiçbir şey olmadı işte soğutuyor' şeklinde empoze ediyor millete.
Yahu teneke kafa, senin kliman 12 derece üflüyorken benim klimam 5 derece üflüyor, senin kliman 5 yakıyorken benim klimam 3 yakıyor.
Eee bu aradaki fark sana mı giriyor yoksa klimanın sahibine mi?

Ben bu tarz mallara şuınu yağmayı çok isterim bak hakikaten çok isterim.
Gidip arabasının kaputunu açıp, motor yağına bir çay bardağı su ekleyip, arabayı çalıştırıp sonra da gevrek gevrek gülüp ''Yeeaaa ne kızıyon yeaaaa bak nasıl da halen çalışıyor gördün mü hiçbir şey olmadı keaah keaah keaahh''

Eeee ne kızıyon abi, arabanın motor yağına su ekledim ama bak ne güzel halen çalışıyor. Hiçbir şeyini elleme yıllarca böyle kullan işte.
Valla neler yazarım o davar sürüsüne de yeni gelen ekip hatasını affettirdi. İlk gelen öküzün arabasında bile vakum motoru yoktu😃 ben de dedim ki abi arada millete vakum yapın da vakum motoru kitlemesin 😃 böyle diyince de "Yea abi, bu kilimaların vakumu fabrikada yapılıyeah" dedi. İçimden diyorum a dangalak borunun tıpasını gözümün önünde söküyorsun ne vakumu ne fabrikası 😅

Soğutmada henüz hiçbirimiz ürünün ne vereceğini nasıl ve ne kadar vereceğini bilmiyoruz fakat en azından kış modu yani daha zor olan modda ben çok memnun kaldım. Klimaya yerleştirilmiş ek evap katmanı, soğutucu akışkan farkı, AEP kadar olmasa da yine de büyük olan kondenser yüzey alanı gibi detaylara varana kadar ürünü farklı ve ayrıcalıklı kılan çok özelliği var.

BREEZELESS özelliğinin ne derece etkin olacağını yani zorlu koşullar altında ne kadar dayanabileceğini bu yaz göreceğiz zira benim 29m2 salonda 3 doğu 3 güney olmak üzere toplam 6 pencereden gün boyu kesintisiz delici güneş alan bir yerde çalışacak olan bu ürün üflemesiz özelliği ile ne kadar tolere edebilecek bakacağız.

Zaten soğutur mu soğutmaz mı diye hiç tereddütüm dahi yok dikkat ederseniz :D
Hayırlı olsun kullanınca daha iyi anlarsınız harika bir ürün almışsınız iyi günlerde kullanın 🙏

Bende dün montajı yaptırdım hayırlısı olur umarım.
Açtığım konu ;

Bende dün montajı yaptırdım hayırlısı olur umarım.
Açtığım konu ;

Montaja dair görseller ve sonrasında mümkünse görüşleriniz elbette ki gerçek kullanıcı yorumu olarak çok değer katacaktır :ok

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri