Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yeni midea kampanyasına kızdım abiNöörün?![]()
İyiki Daikin klima aldığımı burada yazdım, bana nazire yapar gibi bir haber
Ama perşembenin gelişi çarşambadan belliydiYeni midea kampanyasına kızdım abi![]()
Sen klimanın şahını aldın abi, bırak biz sana gıpta ile bakalımİyiki Daikin klima aldığımı burada yazdım, bana nazire yapar gibi bir haber
Demek beni bekliyormuşlar..
Sen klimanın şahını aldın abi, bırak biz sana gıpta ile bakalım![]()
Abi Fujitsu klima larda bizim klimalar gibi tasarruflu duruyorFujitsuyu bıraktı Midea
Ama bu, Fujitsunun can olduğu gerçeğini değiştirmez elbette![]()
![]()
![]()
Boşver abi sen midea yı maşallah klimanın kıralını aldın arkana bile bakmaİyiki Daikin klima aldığımı burada yazdım, bana nazire yapar gibi bir haber
Demek beni bekliyormuşlar..
ME nin hangi modeli bu?Yahu biz bu üreticilerle ne yapacağız? Mitsubishi Electric bile V-Blocking filtreleri olmayan ünite göndermiş. Farketmesem filtresiz kullanacağız.
Ayrıca iç fanı da dengesiz dönüyor gibi. Herhalde balansı yapılmamış zira üzerine hiç metal ağırlık konulmamış. Şimdilik fanda acayip bir ses yok ama ileride sorun çıkarabilir... Kararsız kaldım, şimdi bu fan mevzusunu görmezdem mi gelsem diye. Zira değiştirin desem fanı değiştireceğim diye sök tak daha beter olma riski var cihazın. Komple iç ünite değiştirmekle de uğraşmak istemiyorum zira gelende de aynı problem olma olasılığı yüksek ve ünite değiştirmek uzun iş. O yüzden sorun olursa düşünürsün tarafına daha yakınım şu an itibariyle.
Bir de hissleme yapıyor bazen, ve auto fan modu anlamsız iniş çıkışlar yapıyor.
Onun dışında ısıtma soğıtma ve genel ses düzeyi çok iyi.
@muhammet göl Az gülmedim, değerli dost bende bütçemi biraz zorladım, gözümü kararttım, daireyi peşin aldım ama şimdi döşemek için konut kredisinden faydalanayım diye az biraz çekeceğim faiz oranları da yükseldi ama ihtiyaç var ne yapayım. İnşallah herkesin gönlüne göre olsun, dileğim herkes en iyisine ulaşsın ama memleket hali maalesef gittikçe kötüleşiyor.
Noviro. Evet filtre bu. 2 tane var cihazla hiç gelmedi. Servis niye yok diye sorgulamıyor tabi ki zira onlar da bilmiyor ne olmalı ne olmamalı.ME nin hangi modeli bu?
Sanırım dediğiniz filtre buEkli dosyayı görüntüle 15908
Evet bende adem abiden öğrenmiştim o metal parçanın işleviniSürekli de yeni birşeyler öğreniyoruz, ben o fan üzerindeki metal renk şeyleri bant falan zannediyordum hatta niye var ya bunlar böyle diyordum. Meğerse bunlara da araba lastikleri gibi balans yapılıyormuş, jantlara yapıştırılan ağırlıklara benzer şeylermiş yani
Bir gree ci olarak sen sürüyü dağıtmaya çalışıyorsun gibi geldi bana. Ne demişler sürüden ayrılanı kurt kapar diye. Zaten bu konuyu zor takip ediyoz. Pek mantıklı gelmedi bana ya neyse. Benim arkadaş var avukat geçen sene son baharda evlendiydi eve mitsubishi klima filan aldım diyordu baya az yakıyor dedi. Dün konuşurken bir öğrendim ki Modeli 12lik LEGENDERA imiş 3 ayda bir geliyor köyde olduğu için 1000tl civarı fatura geldi klima sürekli açıktı diyor. Ama deneyim konusunda paylaşım yapacak birisi değil. Tüm detay bundan ibaret.@ByCilo abiii gree vs midea savaşları gree deneyim konu başlığının açılması ile resmen başlamıştır haydiii gazamız mübarek olaaaEkli dosyayı görüntüle 15923
Hayırlı olsun diyelim az yakan çok kaçan kimmiş görelim@ByCilo abiii gree vs midea savaşları gree deneyim konu başlığının açılması ile resmen başlamıştır haydiii gazamız mübarek olaaaEkli dosyayı görüntüle 15923
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.