MerhabaMerhabalar uzun zaman oldu buraya gelmeyeliNasılsınız?

Şimdilik iyiyiz kardeşim yuvarlanıp gidiyoruz bakalım
Sen nasılsın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
MerhabaMerhabalar uzun zaman oldu buraya gelmeyeliNasılsınız?
Nasıl yapılabilir abi veya ben ne yapabilirim?Ben bir konunun içine Adem abiyi de etiketleyerek tavsiyede bulundum ama bir çalışma gerekiyor. Google form aracılığı ile ilk klima tavsiyesi isteyenlerden herkese sorduğumuz bilgileri peşinen alabileceğimiz ve daha doğru sonuca ulaşabileceğimiz bir adım eklenebilir. En önemlisi süreç hızlanır. Yoksa karşı tarafa bir yazı yazıyorsun duruma göre 1 günden fazla sürede dönüş oluyor birşeyler yaz tekrar dönmesini bekle bayaa uzun süre alıyor. Şu sıcaklar da kendini gösterince foruma uğrayıp soru soran ama cevap alamadan gidenler de olacak illaki. Herkes hemen cevap bekliyor. Çünkü kafa yapısı çözüm odaklı değil hemen olsun şimdi olsun nasıl olursa olsun mantığı hakim. Klimayı kurtarıcı görüyorlar özellikle bundan para kazananlar uzay mekiği seviyesine kadar pazarlıyor beklenti arşa çıkıyor sonuç? HÜSRAN.
Klimanın takılacağı alanın başka bölümlerle bağlantısı olup olmadığı veya kapı vb yapı ile bölünüp bolunmedigi sorulabilir.Nasıl yapılabilir abi veya ben ne yapabilirim?
Benim istediğim bilgiler belli
İl İlçe Bilgisi (Rakım, Coğrafi koşullar ve bayi servis yapılanması için)
İklimlendirilecek alanın m2 bilgisi (Bütün evin değil iklimlendirilmek istenen alan bilgileri)
Özel koşullar varsa mutlaka belirtilmeli (Ekmek fırını üstünde dairem - çatı yok, teras dam, en üst kattayım vs)
Cephe bilgileri (Bu bilgi güneşe kaç saat maruz kalındığını bilmek için gerekli)
İzolasyon ve yapısal özellikler (Zemin kaplaması parke mi fayans mı- Camlar ısıcam pvc mi vs)
Isıtmada kullanılıp kullanılmayacağı
Bütçe
Dostlarımın ve sizin eklemek istedikleriniz veya benim unuttuklarım olabilir![]()
Satın alma ve klima ile ilgili konu açan birisine bahsettiğim sorular sorulabilir(link vb eklenebilir). Mevzu bunun herkesin görmesi. Genelde Google form da cevapları sadece anketi hazırlayan görebiliyor.Nasıl yapılabilir abi veya ben ne yapabilirim?
Benim istediğim bilgiler belli
İl İlçe Bilgisi (Rakım, Coğrafi koşullar ve bayi servis yapılanması için)
İklimlendirilecek alanın m2 bilgisi (Bütün evin değil iklimlendirilmek istenen alan bilgileri)
Özel koşullar varsa mutlaka belirtilmeli (Ekmek fırını üstünde dairem - çatı yok, teras dam, en üst kattayım vs)
Cephe bilgileri (Bu bilgi güneşe kaç saat maruz kalındığını bilmek için gerekli)
İzolasyon ve yapısal özellikler (Zemin kaplaması parke mi fayans mı- Camlar ısıcam pvc mi vs)
Isıtmada kullanılıp kullanılmayacağı
Bütçe
Dostlarımın ve sizin eklemek istedikleriniz veya benim unuttuklarım olabilir![]()
Durum nedir bizede açıklayabilirmisiniz özelinizde değilseEvet Adem Bey. Tam o konunun üzerine denk gelmiş benim durumum. Bende @Erinç Aşıcıoğlu ile görüştüm bugün.
Allah düze çıkartsın diyecem de ben de aynı yuvarlanıyorumMerhaba
Şimdilik iyiyiz kardeşim yuvarlanıp gidiyoruz bakalım
Sen nasılsın
Abi iki gündür okurken karıştırmaya başladım. Kim kimdi ne istiyordu karışmaya başladı. Ben uykusuzum diye böyleyim sanıyordumKlima konularını geze geze lokale zor düştüm su verin hele
Şuan lokaldemiyim onuda bilmiyom
talep öyle fazlaki keşke şuan aylardan mart veya nisan olaydı![]()
Sistem error verdi sonunda demiAbi iki gündür okurken karıştırmaya başladım. Kim kimdi ne istiyordu karışmaya başladı. Ben uykusuzum diye böyleyim sanıyordum![]()
Sezon başlangıcı böyleyse burası. Bayram sonrasını hayal edemiyorumSistem error verdi sonunda demi
valla adem abi iyi dayanıyor helal olsun
Adam birde sabah dükkanı açıyor bölük yerinde mi yaşıyormu yoklama yapıp onuda sayıyor sonra ver elini konulara![]()
Ustam insanımız ekonomik sıkıntıdandır diye düşünüyorum ama yine kendi topuklarına sıktıKlima konularını geze geze lokale zor düştüm su verin hele
Haklısın abimUstam insanımız ekonomik sıkıntıdandır diye düşünüyorum ama yine kendi topuklarına sıktı![]()
Bu arada, dış ünite üstüne strafor yapıştırdım, yarın fotoları eklerimHaklısın abim![]()
Ooo eline sağlık üstadBu arada, dış ünite üstüne strafor yapıştırdım, yarın fotoları eklerim![]()
Benim m2 büyüdü malum, 6 pencere ve 1 balkon kapısı cam yüzey alanını genişletti, dış sıcaklık basıncı daha yüksek olduğu için 100 wattlar bana hayal mi olur gaaari bilemem ama ona da taktik deneyeceğim o yüzden 2 günlük 24 saat kayıt sonrası 2 gün de bu taktik ile deneyip sonuçları kendimce torumlayacağımOoo eline sağlık üstad
Merak ettim şimdiden
Bende şuan en düşük frekansları yakalamaya çalışıyorum video almak için 150w larda şuan 100w lari görünce çekecem ordan ötede yok zaten![]()
Sen yaparsın abi klimayı hacklersinBenim m2 büyüdü malum, 6 pencere ve 1 balkon kapısı cam yüzey alanını genişletti, dış sıcaklık basıncı daha yüksek olduğu için 100 wattlar bana hayal mi olur gaaari bilemem ama ona da taktik deneyeceğim o yüzden 2 günlük 24 saat kayıt sonrası 2 gün de bu taktik ile deneyip sonuçları kendimce torumlayacağım![]()
Şu olayı aşşşırı merak ediyorum. Gelen elektrik faturası üzmüyor. Meraktan çatlayacağım amaBenim m2 büyüdü malum, 6 pencere ve 1 balkon kapısı cam yüzey alanını genişletti, dış sıcaklık basıncı daha yüksek olduğu için 100 wattlar bana hayal mi olur gaaari bilemem ama ona da taktik deneyeceğim o yüzden 2 günlük 24 saat kayıt sonrası 2 gün de bu taktik ile deneyip sonuçları kendimce torumlayacağım![]()
Klima konularını geze geze lokale zor düştüm su verin hele
Abi iki gündür okurken karıştırmaya başladım. Kim kimdi ne istiyordu karışmaya başladı. Ben uykusuzum diye böyleyim sanıyordum![]()
Sistem error verdi sonunda demi
valla adem abi iyi dayanıyor helal olsun
Adam birde sabah dükkanı açıyor bölük yerinde mi yaşıyormu yoklama yapıp onuda sayıyor sonra ver elini konulara![]()
İşte bu yüzden bireysel veya toplu halde bu taleplere yetişmek mümkün değil. Kaldı ki bizim millet buralarda çok kullanılan yumurta bir yere dayanmadan bir işe girişmez hesabı sıcaklıklar bastırdı klima alacakları tuttu. Ben farklı mı yaptım hayır temmuzda aldım ama benimki bütçe müsaitliği ile ilgiliydi. Şu anki gelen talepler pek bütçe ile alakalı değil gibi ama olursa ekonomik olsun mantığında.Ustam insanımız ekonomik sıkıntıdandır diye düşünüyorum ama yine kendi topuklarına sıktı![]()
Bütün bunları anlatmak içinde adem abinin uzun bir video çekmesi lazım bizde bunu her konuya yapıştır yaparızİşte bu yüzden bireysel veya toplu halde bu taleplere yetişmek mümkün değil. Kaldı ki bizim millet buralarda çok kullanılan yumurta bir yere dayanmadan bir işe girişmez hesabı sıcaklıklar bastırdı klima alacakları tuttu. Ben farklı mı yaptım hayır temmuzda aldım ama benimki bütçe müsaitliği ile ilgiliydi. Şu anki gelen talepler pek bütçe ile alakalı değil gibi ama olursa ekonomik olsun mantığında.
Sonuç olarak bence insanlara şu klimayı al bunu alma demektense klima nasıl seçilir neleri bilmek kesin gerekir. Gibi bilgileri içeren bir eğitici metin veya video gerek gelenler bu bilgiler ışığında kendileri arayıp bulsunlar. Ancak uzak durulması gereken marka modelleri belirtiriz gerisi kendilerine kalır. Yoksa olacak iş değil 10 ar dk ara ile 5-10 konu açılıyor. Hangi birine yetişelim buradaki herkesin kendi işi hayatı var sonuçta. Tmm yardım da açıkçası ben o kadar araştırma inceleme yapan birisi olarak görsemde birisine şu marka modeli al demeye çekiniyorum. Çünkü işin sonu olumsuzlukla sonuçlanmasına sebep oalcak okaadar ihtimal var ki sonra senin tavsiye ettiğin klima olacak. Bizler iyi olunca kendinden kötü olunca elden ( başkasından) bilen insanlarız.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.