Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Comfort 130metrekare neti olan 3+1i kapıyı açıyorum hol mutfak dahil sıcağı kırdı konforluyuz üstelik 25e set gündüz. Gece 26 keyfim yerinde. Bırakın gelsin icraatini yapsın bakayım 😂 BMW motoru takılı şahin gibi maşallah

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Comfort 130metrekare neti olan 3+1i kapıyı açıyorum hol mutfak dahil sıcağı kırdı konforluyuz üstelik 25e set gündüz. Gece 26 keyfim yerinde. Bırakın gelsin icraatini yapsın bakayım 😂 BMW motoru takılı şahin gibi maşallah
Enerji takip cihazın var mı? Kapı açıkken günlük ne kadar elektrik harcıyor acep

Gelele gelgel 😂
Elektrikten bahsediliyor heral :haha
%40 zam geldi ha

Bu aralar gree yi anmıyorsun hiç hayrola :haha
Madem gree dedin ahanda gree ağlıyor :hihi
Neden abi neden

Madem gree dedin ahanda gree ağlıyor :hihi
Neden abi neden
Gider ya tıkalı yada toplama kanalı eğim ters.
Yada taklıye borusu bir yerde deveboynu gibi akışa ters kıvrım oluşturuyor. Başımıza geldi gider borusunun içine daha ince bir boru geçirdik sorun çözüldü

Ben şokta çalışıyorum. Geçenlerde fujiplus klima geldi. Kaç kişi sordu klima geldi mi diye? Sonra alan olmadı🤣. Fiyati Uygun haier üretimi. 20bin TL ye fena değil aslında. Yetkili servisle konuşmak lazım. Vakum vs yapacağıni garanti ederse alınabilir. 40 gün beklemeyelim sonra🤣

Ekli dosyalar

• IMG_20240709_170150.jpg
    IMG_20240709_170150.jpg
    209.4 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20240709_181958.jpg
    IMG_20240709_181958.jpg
    180.7 KB · Görüntüleme: 23
Geçen hafta Midea klimam bağlandı bu hafta bir arkadaş klima alacağını ne almam gerekir diye bana sordu önceliğinin marka model değil eşi hamile olduğu için hemen bağlanmasıydı Arçelik vs. gitmiş fiyat almış dedim sakın sonra pişman olma fazla önerilen birşey değil kiraci olduğu için bende kaira yada airfel al dedim oda kargo vs ay sonunu bulacağını söyledi sonra dedim dur benim aldığım klimayı soralım benle aynı fiyata verirse onu al dedim neyse ben aradım görüştüm Midea için adamın elimde varmış arkadaşıma da 25 bine 12 lik Midea xtream Eco aldık hafta içi kurulumu yapılacak inşallah memnun kalırda başıma ekşimez sen aldırdın diye:)

Onun için sormadım fazla yakmıyorsa ben de açacağım kapıyı :hihi
Abi evin yalıtım sağlamsa bir dene bence zaten ölçüm aletin bağlı durumu görürsün baktın olmadı geri eski düzene geçersin.

Geçenlerde ben denedim de yemedi benim yalıtım yok birde üfleme yönü ters salonun camı pvc değil vs kayıp fazla geri klimaya kıyamadım boşa kürek çekiyo 😀

Geçen hafta Midea klimam bağlandı bu hafta bir arkadaş klima alacağını ne almam gerekir diye bana sordu önceliğinin marka model değil eşi hamile olduğu için hemen bağlanmasıydı Arçelik vs. gitmiş fiyat almış dedim sakın sonra pişman olma fazla önerilen birşey değil kiraci olduğu için bende kaira yada airfel al dedim oda kargo vs ay sonunu bulacağını söyledi sonra dedim dur benim aldığım klimayı soralım benle aynı fiyata verirse onu al dedim neyse ben aradım görüştüm Midea için adamın elimde varmış arkadaşıma da 25 bine 12 lik Midea xtream Eco aldık hafta içi kurulumu yapılacak inşallah memnun kalırda başıma ekşimez sen aldırdın diye:)
Çok iyi almışsınız hocam hayırlı olsun
Btu ile m2 doğru orantılı ise neden memnun kalmasın taş gibi klima
Bayilerin en büyük avantajı yakın zamanlarda kurulum yapması ve kargo ile uğraşmamak

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri