Bu aralar gree yi anmıyorsun hiç hayrolaHocam midea Daikin ikisinin fiyatları yakınsa özellikleri bakımından bir karşılaştırma yapmak lazım

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu aralar gree yi anmıyorsun hiç hayrolaHocam midea Daikin ikisinin fiyatları yakınsa özellikleri bakımından bir karşılaştırma yapmak lazım
Benim canım greemmmBu aralar gree yi anmıyorsun hiç hayrola![]()
Kuru sıcağa razıyım yeterki nem olmasaBenim canım greemmm
Abi sıcaktan aklım pırtık geziyom idare et bir evde rahatım iş yerinde yanıyom tam soğuyom tekrar işe gidiyom![]()
Sende haklısınKuru sıcağa razıyım yeterki nem olmasa![]()
Şuan 85Sende haklısın
Çalıştığım yerde nemden ölüyom zaten tam barajın yanı
Burda gündüz çok nemli değil ama akşamları %55 60 civarı oluyor yani seni çok iyi anlıyorum
Olsun reis gün ay yıl aysın canın sağolsunGünaydın kardeşim öğle oldu ama![]()
Enerji takip cihazın var mı? Kapı açıkken günlük ne kadar elektrik harcıyor acep
Comfort 130metrekare neti olan 3+1i kapıyı açıyorum hol mutfak dahil sıcağı kırdı konforluyuz üstelik 25e set gündüz. Gece 26 keyfim yerinde. Bırakın gelsin icraatini yapsın bakayımBMW motoru takılı şahin gibi maşallah
Gelele gelgel
Comfort 130metrekare neti olan 3+1i kapıyı açıyorum hol mutfak dahil sıcağı kırdı konforluyuz üstelik 25e set gündüz. Gece 26 keyfim yerinde. Bırakın gelsin icraatini yapsın bakayımBMW motoru takılı şahin gibi maşallah
Madem gree dedin ahanda gree ağlıyorBu aralar gree yi anmıyorsun hiç hayrola![]()
Gider ya tıkalı yada toplama kanalı eğim ters.Madem gree dedin ahanda gree ağlıyor
Neden abi neden
Evet abi baya su atıyo suyun hiç gitme şansı kalmamış gibiGider ya tıkalı yada toplama kanalı eğim ters.
Hiç bilmiyorum çocuk var. Zorla değil mecburi bazı şeylerEnerji takip cihazın var mı? Kapı açıkken günlük ne kadar elektrik harcıyor acep
Bak iki tane bosch daha alıp tester seviyemi yükseltip zamlara inat açacağımGelele gelgel
Elektrikten bahsediliyor heral
%40 zam geldi ha
Onun için sormadım fazla yakmıyorsa ben de açacağım kapıyıHiç bilmiyorum çocuk var. Zorla değil mecburi bazı şeylerzevk almaya bakıyorum
Abi evin yalıtım sağlamsa bir dene bence zaten ölçüm aletin bağlı durumu görürsün baktın olmadı geri eski düzene geçersin.Onun için sormadım fazla yakmıyorsa ben de açacağım kapıyı![]()
Çok iyi almışsınız hocam hayırlı olsunGeçen hafta Midea klimam bağlandı bu hafta bir arkadaş klima alacağını ne almam gerekir diye bana sordu önceliğinin marka model değil eşi hamile olduğu için hemen bağlanmasıydı Arçelik vs. gitmiş fiyat almış dedim sakın sonra pişman olma fazla önerilen birşey değil kiraci olduğu için bende kaira yada airfel al dedim oda kargo vs ay sonunu bulacağını söyledi sonra dedim dur benim aldığım klimayı soralım benle aynı fiyata verirse onu al dedim neyse ben aradım görüştüm Midea için adamın elimde varmış arkadaşıma da 25 bine 12 lik Midea xtream Eco aldık hafta içi kurulumu yapılacak inşallah memnun kalırda başıma ekşimez sen aldırdın diye![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.