Bir şekilde aydınlatma var ama nasıl doluyor yada nasıl aktif oluyor çözmeye çalışıyorumFosfor kullanmışlar abartılacak bişey deqil![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bir şekilde aydınlatma var ama nasıl doluyor yada nasıl aktif oluyor çözmeye çalışıyorumFosfor kullanmışlar abartılacak bişey deqil![]()
Tam anlayamadım seni abi. Tuşların yeşilimsi parlaklığı soruyorsan eqer o basit telefonun flaşını yak we tuşlara baya yakın tut hepsinin üzerine qezdir fosfor ışığı hapseder we baya öle yanar karanlıkta tam belli eder kendiniBir şekilde aydınlatma var ama nasıl doluyor yada nasıl aktif oluyor çözmeye çalışıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 21688
Dış üniteden sanırım hatanız bir kaç video izledim voltaj ile alakalı olabilir bir yerde kısa devre olabilir. Servis yardımı almanızda fayda var gibi.Selamlar herkese. Bir kaç seferdir klimayı sıcak modda çalıştırınca ekranda şu yazılar yanıp sönüyor arka arkaya. Dereceyi 30 yapıyorum yine de sıcaklığından da hiç memnun değilim. Yatay flap ise sıcak moddayken hareket etmiyor. otomatik yapıyorum yok, yön veriyorum yine yok.
Klima açıktı sözde kimse kapatmadı bu hale gelmiş. Ne anlama geliyor bu yazılar?
Ekli dosyayı görüntüle 21692Ekli dosyayı görüntüle 21693Ekli dosyayı görüntüle 21694
Hata verdiğinde uygulamada kontrol kısmından bakın daha net gösterir sorunu.Selamlar herkese. Bir kaç seferdir klimayı sıcak modda çalıştırınca ekranda şu yazılar yanıp sönüyor arka arkaya. Dereceyi 30 yapıyorum yine de sıcaklığından da hiç memnun değilim. Yatay flap ise sıcak moddayken hareket etmiyor. otomatik yapıyorum yok, yön veriyorum yine yok.
Klima açıktı sözde kimse kapatmadı bu hale gelmiş. Ne anlama geliyor bu yazılar?
Ekli dosyayı görüntüle 21692Ekli dosyayı görüntüle 21693Ekli dosyayı görüntüle 21694
Ben de buna ilaveten gaz kaçağı olarak gördüm internette yabancı kaynaklardaDış üniteden sanırım hatanız bir kaç video izledim voltaj ile alakalı olabilir bir yerde kısa devre olabilir. Servis yardımı almanızda fayda var gibi.
Epey parçalamışlar o hata için kart hatasıda olabilirmiş.Ben de buna ilaveten gaz kaçağı olarak gördüm internette yabancı kaynaklarda
Epey parçalamışlar o hata için kart hatasıda olabilirmiş.
Satın aldığım yerle konuştum pazartesi gelip bakacaklar elektrik ölçümü yapılacak topraklamadan olabilir diyor. İnşaallah beni yoracak bir şey değildir
Üç ihtimal var dış ünite hava ısı sensörü elektronik kart yada kompresör sorunu. Uygulama üzerinden bir test yaparak görüntü yada video paylaşır mısınız?Selamlar herkese. Bir kaç seferdir klimayı sıcak modda çalıştırınca ekranda şu yazılar yanıp sönüyor arka arkaya. Dereceyi 30 yapıyorum yine de sıcaklığından da hiç memnun değilim. Yatay flap ise sıcak moddayken hareket etmiyor. otomatik yapıyorum yok, yön veriyorum yine yok.
Neden hard reset gerekli oldueXtrem save hard reset atmayi bilen varmi aceba acil
Gece deneyecem hocamÜç ihtimal var dış ünite hava ısı sensörü elektronik kart yada kompresör sorunu. Uygulama üzerinden bir test yaparak görüntü yada video paylaşır mısınız?
BekliyoruzGece deneyecem hocam
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın hepsinde yok size denk gelmişİyi geceler değerli grup uyeleri..Gruptaki bilgi alisverisi ve adem hocamın yazli kışlı test sonuclarina istinaden Midea all easy pro 12 BTU klima alarak aranıza katildim.. sağ alttaki göz bütün easy prolarda var mı bana mi denk geldi![]()
O göz ne işe yarıyor acaba bilginiz var mı?Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın hepsinde yok size denk gelmiş![]()
İçerideki hareketliliği algılıyor diye biliyorum test etmedim Xtreme modeli klimalar var bendeO göz ne işe yarıyor acaba bilginiz var mı?
Çok bir özelliği yok. PIR ( hareket sensörü) hareket algılamadığında klima eco moda geçiyor sadece.O göz ne işe yarıyor acaba bilginiz var mı?
Şansımıza gözlü aep almış olduk bilmeden yaniÇok bir özelliği yok. PIR ( hareket sensörü) hareket algılamadığında klima eco moda geçiyor sadece.
bunun bir üstü ME Legendera benzer mantıklı bir göz var ama o kendisi sağa sola gezerek tarıyor hemde ısı ölçüyor
Isitma modunu aciyorum 5 dk isitiyor sonra gazini aniden kesiyor kompresor duruyor 2 dk sonra tekrar devreye giriyor isitiyor bunu dongu icinde tekrarliyor benim diger klimamda boyle bir sey yok meselaNeden hard reset gerekli oldu![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.