Maalesef. Üst kattakiler üşüyormuşfan modu dışında kullanılacak birşey yok malesef. merkeziyi kısamıyormusunuz

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maalesef. Üst kattakiler üşüyormuşfan modu dışında kullanılacak birşey yok malesef. merkeziyi kısamıyormusunuz
Klima içerideki havayı çeviriyor.Maalesef. Üst kattakiler üşüyormuşFan modu dışarıdaki havayı mi alıyor yoksa sadece içerideki havayı mı sirküle ediyor peki?
günaydın başkanımGünaydın sevgili klima meraklısı dostlarım![]()
Çok geç gördüm mesajınızı , bu nımıssızların çok güzel bir kompresörü vardı , bende kodu olması lazım, bulur bilgi veririm mutlaka.Herkese iyi pazarlar. Bu klima denk geldi 2.ci el 3 aylık dediler. Bunun minimum tüketim katalogda 420w civarı vermiş. Kesin bilgi bulabilir miyiz kaç watt a kadar düşebiliyor. 4 yıllık baymak var 24 lük 130w a kadar düşebiliyor görünüyor. Kompresör konusunda bir dikkat edilecek konu varmı. Yanlış görmediysem çift sıra kondanser borusu.
@Adem Helvacı
Ekli dosyayı görüntüle 21598
Ekli dosyayı görüntüle 21599
Ekli dosyayı görüntüle 21600
Ekli dosyayı görüntüle 21601
Ekli dosyayı görüntüle 21602
Aldığım yere durumu anlattım. Firmayla konuşmuş gaz kaçağı olduğunu söyledi. Yarın ekip gelecek.Üç ihtimal var dış ünite hava ısı sensörü elektronik kart yada kompresör sorunu. Uygulama üzerinden bir test yaparak görüntü yada video paylaşır mısınız?
Servis geldi. İç ünite tarafındaki rekor gevşekmiş oradan gaz kaçağı var dedi. Gaz dolumu yapıldı şuan herşey yolunda.Aldığım yere durumu anlattım. Firmayla konuşmuş gaz kaçağı olduğunu söyledi. Yarın ekip gelecek.
Ücret alındı mıServis geldi. İç ünite tarafındaki rekor gevşekmiş oradan gaz kaçağı var dedi. Gaz dolumu yapıldı şuan herşey yolunda. Ekli dosyayı görüntüle 21770
Hayır. İlk aradığımda sordum gaz kaçağı değilse bile sizi hiç bir şekilde mağdur etmeyiz dedi sağolsun öyle bir tabi de olmadıÜcret alındı mı![]()
Geçmiş olsun diyelim o zamanHayır. İlk aradığımda sordum gaz kaçağı değilse bile sizi hiç bir şekilde mağdur etmeyiz dedi sağolsun öyle bir tabi de olmadı![]()
Teşekkür ederim hocam. Test sonucu da böyle görünüyor.Geçmiş olsun diyelim o zaman![]()
Çok şükür iyi bariHerşey Yolunda![]()
aklıma şu geldi senin bu klima bir anda yazın çok yakmaya başlamıştı ya acaba o günden beridir gazmı kaçarmışÇok şükür iyi bari![]()
tek suçumuz veri paylaşmakBakıyorum mideacılar baya çoğaldı bu tehlikeli olabilir bu süreden sonra![]()
Gree g-tech qeliyor az kaldı
Yüzde bimilyonaklıma şu geldi senin bu klima bir anda yazın çok yakmaya başlamıştı ya acaba o günden beridir gazmı kaçarmış
ve klima zorlanırmıymış tabi benimki sadece teori bunun cevabını ancak yazın görürüz![]()
Midea 1.3 doblo multijet değil bu zorlanırsa çok yakar az kaçarYüzde bimilyon![]()
20gr gazla çalışmaya devam eden klima yapmış MideaMidea 1.3 doblo multijet değil bu zorlanırsa çok yakar az kaçargree öyle mi canawar maşallah
(daha kullanmadım, kullansam ne diyecem kim bilir
)
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.